InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

#batuk tagged photos and videos

Recent Medias for hashtag : #batuk.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Discover yayusaffa's Instagram cough please go away #gabisatidur #batuk #ganggubanget #cape 1608898128382420020_325541091

cough please go away #gabisatidur #batuk #ganggubanget #cape

Share 0 0
Discover askmaoil_official's Instagram #AskMaOil 

Saya guna , saya jual  
Antara kegunaan ASKMA OIL
✔ASMA ✔️RESDUNG
✔SELSEMA ✔KEMBONG PERUT
✔SEMPUT ✔GIGITAN NYAMUK
✔BATUK ✔SAKIT URAT
✔DEMAM ✔SENGGUGUT 
Siapa belum ade  mesti ada sebotol untuk 1 keluarga  
Harga berbaloi dengan keberkesanannya, InsyaAllah... 

#AskMaOil
#AskmaOilMikae
#RawatanSelesemaBatukBerkahak 
#RawatAsmaBatukBerkahakSelesema #asma #demam #batuk 1608886564912826270_5326530090

#askmaoil Saya guna , saya jual Antara kegunaan ASKMA OIL ✔ASMA ✔️RESDUNG ✔SELSEMA ✔KEMBONG PERUT ✔SEMPUT ✔GIGITAN NYAMUK ✔BATUK ✔SAKIT URAT ✔DEMAM ✔SENGGUGUT Siapa belum ade mesti ada sebotol untuk 1 keluarga Harga berbaloi dengan keberkesanannya, InsyaAllah... #AskMaOil #AskmaOilMikae #rawatanselesemabatukberkahak #rawatasmabatukberkahakselesema #asma #demam #batuk

Share 0 2
Discover ct_hajar_ivmist_shahalam's Instagram Alhamdulillah, dah bermacam jenis minyak beli tapi tak sama dengan yang satu ni. Mana lagi, IVKIDS lah buuuu.
.

Ibu dah pernah cuba belum? Eh bukan untuk ibuuu. Untuk si manja ibu yang comel yang segak tu lah.
.

Si segak si cantik cilik ibu selalu ada masalah kat bawah ni tak?
. Kembung perut?
Selsema?
Batuk?
Demam?
Sakit perut?
Sakit kepala?
Ruam?
Gatal-gatal/Ekzema?
Gigitan serangga?
Luka ringan?
Kerap menangis malam?
.
.

Kalau ada, dah puas berubat merata masih tak nampak perubahan positif, memang wajib cuba IVKIDS ni. Sebab dah terlalu ramai yang pada mulanya ragu nak cuba tapi alhamdulillah bila dah cuba sekali tak reti nak berpisah dengan si ivkids yang sangat ohsem ni!
. ===========================
.

1. Mudah digunakan, sembur je
2. Bahan 100% semulajadi 
3. Harga murah sangat
4. Berkesan
5. Langsung tak berminyak
6. Menggunakan teknologi nano
7. Multifungsi, jimat & berbaloi
8. Bau aromaterapi wangi
9. Menenangkan jiwa .
===========================
. . #Meh whatsapp 0196470953  #ivmist #ivkids #ivsoap #resdung #migrain #jerawat #jeragat #sakitsendi #sakitgigi #gout #melecur #mual #muntah #lenguhbadan #selsema #gatal #ruam #kutu #batuk #sakittekak #tonsil #ulser #senggugut #rambutgugur #tyroid #bengkak #minyakpelbagaiguna 1608880646827005713_1726102402

Alhamdulillah, dah bermacam jenis minyak beli tapi tak sama dengan yang satu ni. Mana lagi, IVKIDS lah buuuu. . Ibu dah pernah cuba belum? Eh bukan untuk ibuuu. Untuk si manja ibu yang comel yang segak tu lah. . Si segak si cantik cilik ibu selalu ada masalah kat bawah ni tak? . Kembung perut? Selsema? Batuk? Demam? Sakit perut? Sakit kepala? Ruam? Gatal-gatal/Ekzema? Gigitan serangga? Luka ringan? Kerap menangis malam? . . Kalau ada, dah puas berubat merata masih tak nampak perubahan positif, memang wajib cuba IVKIDS ni. Sebab dah terlalu ramai yang pada mulanya ragu nak cuba tapi alhamdulillah bila dah cuba sekali tak reti nak berpisah dengan si ivkids yang sangat ohsem ni! . =========================== . 1. Mudah digunakan, sembur je 2. Bahan 100% semulajadi 3. Harga murah sangat 4. Berkesan 5. Langsung tak berminyak 6. Menggunakan teknologi nano 7. Multifungsi, jimat & berbaloi 8. Bau aromaterapi wangi 9. Menenangkan jiwa . =========================== . . #mehwhatsapp 0196470953 #ivmist #ivkids #ivsoap #resdung #migrain #jerawat #jeragat #sakitsendi #sakitgigi #gout #melecur #mual #muntah #lenguhbadan #selsema #gatal #ruam #kutu #batuk #sakittekak #tonsil #ulser #senggugut #rambutgugur #tyroid #bengkak #minyakpelbagaiguna

Share 0 4
Discover caravela_band's Instagram The batuku experience on a mini casio before crossing the English Channel  Click here for the real thing - Na Terero -caravelaband.bandcamp.com/track/na-terero and come to the launch on next tuesday at Servant Jazz Quarters! It's gonna be big!! @waajuofficial @costijoseph15 @greggottliebmusic @telmosousamusic @inesloubet @jansen.santana @nonemorerecords @renatomont #batuque #batuku #batuk #whoknows #caboverde #portugal #lusofonia #londonmusic #jazz #originalmusic #percussion 1608874533794640894_3646946685

The batuku experience on a mini casio before crossing the English Channel Click here for the real thing - Na Terero -caravelaband.bandcamp.com/track/na-terero and come to the launch on next tuesday at Servant Jazz Quarters! It's gonna be big!! @waajuofficial @costijoseph15 @greggottliebmusic @telmosousamusic @inesloubet @jansen.santana @nonemorerecords @renatomont #batuque #batuku #batuk #whoknows #caboverde #portugal #lusofonia #londonmusic #jazz #originalmusic #percussion

Share 1 7
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram Sebelum saya kenal AskMa Oil, cara tradisional yang saya tahu untuk hilangkan Selsema ialah bawang putih.
.
Tapi saya tak pernah gunakan cara tu, sebab apa yang saya baca bawang putih sangat panas dan bukan semua anak kecil yang serasi dengan cara ini. Jadi, saya ambil langkah untuk ikhtiar dengan AskMa Oil.
.
Tergerak hati saya ingin mencuba, bila saya terbaca Rumusan daripada EKSTRAK SARANG BURUNG WALIT. Kejutan buat saya, sebab apa yang saya tahu, Sarang Burung ini mahal, dan jarang ada ubat untuk selsema kahak yang berasaskan sarang burung. Iyalah, 1001 khasiat ada pada sarang burung walit, sebab itu tabib Cina rata-ratanya gunakan sarang burung walit untuk perubatan.
.
Alhamdulillah, rezeki anak saya diberikan kesembuhan dan kesihatan yang baik sehingga hari ini bertemankan AskMa Oil. Dengan RM40 seunit boleh kekalkan kesihatan yang baik walaupun hanya dirumah. Kesan pantas kesembuhan insyallah cepat.
.
AskMa Oil, tak ada apa yang perlu diragukan kerana ramai yang telah mencuba dan alhamdulillah testimoninya positif 
.
#ikhtiar #batuk #asma #ejendropshipdiperlukan #kahak #klang 1608870973275394390_6073845119

Sebelum saya kenal AskMa Oil, cara tradisional yang saya tahu untuk hilangkan Selsema ialah bawang putih. . Tapi saya tak pernah gunakan cara tu, sebab apa yang saya baca bawang putih sangat panas dan bukan semua anak kecil yang serasi dengan cara ini. Jadi, saya ambil langkah untuk ikhtiar dengan AskMa Oil. . Tergerak hati saya ingin mencuba, bila saya terbaca Rumusan daripada EKSTRAK SARANG BURUNG WALIT. Kejutan buat saya, sebab apa yang saya tahu, Sarang Burung ini mahal, dan jarang ada ubat untuk selsema kahak yang berasaskan sarang burung. Iyalah, 1001 khasiat ada pada sarang burung walit, sebab itu tabib Cina rata-ratanya gunakan sarang burung walit untuk perubatan. . Alhamdulillah, rezeki anak saya diberikan kesembuhan dan kesihatan yang baik sehingga hari ini bertemankan AskMa Oil. Dengan RM40 seunit boleh kekalkan kesihatan yang baik walaupun hanya dirumah. Kesan pantas kesembuhan insyallah cepat. . AskMa Oil, tak ada apa yang perlu diragukan kerana ramai yang telah mencuba dan alhamdulillah testimoninya positif . #ikhtiar #batuk #asma #ejendropshipdiperlukan #kahak #klang

Share 0 0
Discover deqsu_natalie's Instagram Ibu mana yg tak risau anak tak tidur malam
.
Cuba sapu IV Kids..
.
In sha Allah anak anda akan tidur lena sbb ia adalah minyak aromatic yang sedap baunya ☺
.
Anak sihat ibu gembira!
.
 Whatsapp 012-539 1875

#ivmistmagicoil
#ivmist #ivkids #ivsoap #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #batuk #luka #testimoni #stokisivmist #sayagunasayajual #agentdiperlukan #surihatimrpilot
#syukurselalu #meletop 1608869886741104512_261280359

Ibu mana yg tak risau anak tak tidur malam . Cuba sapu IV Kids.. . In sha Allah anak anda akan tidur lena sbb ia adalah minyak aromatic yang sedap baunya ☺ . Anak sihat ibu gembira! . Whatsapp 012-539 1875 #ivmistmagicoil #ivmist #ivkids #ivsoap #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #batuk #luka #testimoni #stokisivmist #sayagunasayajual #agentdiperlukan #surihatimrpilot #syukurselalu #meletop

Share 0 3
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram TAK KENAL MAKA TAK CINTA.
.
Askma Oil ialah sejenis minyak yang berwarna hijau. Ramuan utama minyak hijau ni ialah ekstrak sarang burung
.
Sarang burung walit bersifat menyerap ke dalam badan dengan pantas dan mujarab dlm merawat asma. .
Minyak ini mempunyai sensasi mint yang harum dan segar. Tidak panas tetapi berangin yang sederhana membuatkan bayi dan kanak-kanak rasa selesa tanpa gangguan hidung tersumbat jika disapu pada hidung.
.
Kelainannya pada botolnya yang tidak mudah tumpah. Picit sahaja dan boleh di bawa ke mana saja.
.
#malaysia #batuk #selesema #klangbandardiraja #dropshipwanted #asma #semput #ikhtiar 1608867900318772289_6073845119

TAK KENAL MAKA TAK CINTA. . Askma Oil ialah sejenis minyak yang berwarna hijau. Ramuan utama minyak hijau ni ialah ekstrak sarang burung . Sarang burung walit bersifat menyerap ke dalam badan dengan pantas dan mujarab dlm merawat asma. . Minyak ini mempunyai sensasi mint yang harum dan segar. Tidak panas tetapi berangin yang sederhana membuatkan bayi dan kanak-kanak rasa selesa tanpa gangguan hidung tersumbat jika disapu pada hidung. . Kelainannya pada botolnya yang tidak mudah tumpah. Picit sahaja dan boleh di bawa ke mana saja. . #malaysia #batuk #selesema #klangbandardiraja #dropshipwanted #asma #semput #ikhtiar

Share 1 2
Discover deqsu_natalie's Instagram Ibu mana yg tak risau anak tak tidur malam
.
Cuba sapu IV Kids..
.
In sha Allah anak anda akan tidur lena sbb ia adalah minyak aromatic yang sedap baunya ☺
.
Anak sihat ibu gembira!
.
 Whatsapp 012-539 1875

#ivmistmagicoil
#ivmist #ivkids #ivsoap #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #batuk #luka #testimoni #stokisivmist #sayagunasayajual #agentdiperlukan #surihatimrpilot
#syukurselalu #meletop 1608866176157844221_261280359

Ibu mana yg tak risau anak tak tidur malam . Cuba sapu IV Kids.. . In sha Allah anak anda akan tidur lena sbb ia adalah minyak aromatic yang sedap baunya ☺ . Anak sihat ibu gembira! . Whatsapp 012-539 1875 #ivmistmagicoil #ivmist #ivkids #ivsoap #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #batuk #luka #testimoni #stokisivmist #sayagunasayajual #agentdiperlukan #surihatimrpilot #syukurselalu #meletop

Share 0 2
Discover therealhanisahhaidir's Instagram Still work..
Demi sesuap nasi..
#demam
#seseme
#batuk
#kerjakeras 1608865934691649486_503439760

Still work.. Demi sesuap nasi.. #demam #seseme #batuk #kerjakeras

Share 2 3
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram " PAGI BANGUN KAHAK KELUAR BANYAK "
.
.
Alhamdulillah, bukan anak saja pakai, Mak pun pakai juga, Semalam batuk kahak..sebelum tidur saya sapu di dada, leher dan belakang badan..Alhamdulillah..pagi ni bangun, kahak keluar banyak.
- Pengguna AO.  Rasa nak terbang bila dapat feedback dari pengguna AO, mana ke idoknya sebelum ni anak beliau hadapi masalah kahak berbulan bulan.
.
Dah macam-macam ikhtiar dibuat supaya kahak anak keluar.
.
Produk ni untuk masalah berkahak, macam gini
.
Baby yang ada masalah berkahak, berbulan-bulan pun insyaAllah boleh nampak kesan dia seawal 2,3 hari sapuan.
.
Ada masalah, selesema, batuk, semput atau susah bernafas sebab kahak banyak sangat kat salur pernafasan, insyaAllah boleh berkesan.
.
Cara guna pula senang, picit di tangan lepas tu sapu pada bahagian dada,leher dan belakang badan. InsyaAllah kesan dia memang WOWW..
.
Bau dia memang wangi, nyaman, kalau sapu dekat hidung tu memang selesa.
.
Mari ibu ibu. Tak tanya je pun boleh. Tak beli pun tak apa. Boleh whatsapp boleh tanya, saya boleh bantu. 
#kahak #batuk #klangbandardiraja #dropshipwanted #selesema #bayi 1608863828572348125_6073845119

" PAGI BANGUN KAHAK KELUAR BANYAK " . . Alhamdulillah, bukan anak saja pakai, Mak pun pakai juga, Semalam batuk kahak..sebelum tidur saya sapu di dada, leher dan belakang badan..Alhamdulillah..pagi ni bangun, kahak keluar banyak. - Pengguna AO. Rasa nak terbang bila dapat feedback dari pengguna AO, mana ke idoknya sebelum ni anak beliau hadapi masalah kahak berbulan bulan. . Dah macam-macam ikhtiar dibuat supaya kahak anak keluar. . Produk ni untuk masalah berkahak, macam gini . Baby yang ada masalah berkahak, berbulan-bulan pun insyaAllah boleh nampak kesan dia seawal 2,3 hari sapuan. . Ada masalah, selesema, batuk, semput atau susah bernafas sebab kahak banyak sangat kat salur pernafasan, insyaAllah boleh berkesan. . Cara guna pula senang, picit di tangan lepas tu sapu pada bahagian dada,leher dan belakang badan. InsyaAllah kesan dia memang WOWW.. . Bau dia memang wangi, nyaman, kalau sapu dekat hidung tu memang selesa. . Mari ibu ibu. Tak tanya je pun boleh. Tak beli pun tak apa. Boleh whatsapp boleh tanya, saya boleh bantu. #kahak #batuk #klangbandardiraja #dropshipwanted #selesema #bayi

Share 1 4
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram Nak tahu tak selain penyelamat untuk batuk dan selsema. AO juga boleh diguna sebagai sapuan harian seperti minyak telon yang dipakaikan pada baby baru lahir.

Botolnya yang unik. Tidak mudah tumpah. Hanya picit saja dan mudah di bawa ke mana saja. 
#minyaktelon #batuk #kahak #klangbandardiraja #dropshipwanted 1608861963600050568_6073845119

Nak tahu tak selain penyelamat untuk batuk dan selsema. AO juga boleh diguna sebagai sapuan harian seperti minyak telon yang dipakaikan pada baby baru lahir. Botolnya yang unik. Tidak mudah tumpah. Hanya picit saja dan mudah di bawa ke mana saja. #minyaktelon #batuk #kahak #klangbandardiraja #dropshipwanted

Share 0 0
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram testimoni dari pengguna AskMa Oil #batuk #kahak#asma #bayi #semput #selesema 1608860934804482766_6073845119

testimoni dari pengguna AskMa Oil #batuk #kahak#asma #bayi #semput #selesema

Share 0 5
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram Pernah tak buat rawatan steam untuk anak yang hidung sumbat, batuk kahak? Saya pernah cuba buat. Meronta ronta anak tu tak duduk diam. Sudah dibedung masih susah.
.
Sejak dari itu, ikhtiar dengan AskMa Oil. Alhamdulillah anak serasi. Minyak ni meresap 2x ganda cepat dengan adanya ekstrak sarang burung walit. .
Bau nya segar. Rasa nya nyaman. Bertindak macam steam wap air yang cepat meresap masuk ke salur pernafasan kita. Membuat pengguna rasa selesa.
.
#AskMaOil
#agentwanted #dropshipwanted #batuk #kahak# asma #semput 1608859811787833624_6073845119

Pernah tak buat rawatan steam untuk anak yang hidung sumbat, batuk kahak? Saya pernah cuba buat. Meronta ronta anak tu tak duduk diam. Sudah dibedung masih susah. . Sejak dari itu, ikhtiar dengan AskMa Oil. Alhamdulillah anak serasi. Minyak ni meresap 2x ganda cepat dengan adanya ekstrak sarang burung walit. . Bau nya segar. Rasa nya nyaman. Bertindak macam steam wap air yang cepat meresap masuk ke salur pernafasan kita. Membuat pengguna rasa selesa. . #AskMaOil #agentwanted #dropshipwanted #batuk #kahak# asma #semput

Share 0 0
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram Anak anak dah siap berbaju. Selamat berkhidmat kalian. Berikan perkhidmatan yang cemerlang. #AskMaOil #batuk #kahak 1608858479391886873_6073845119

Anak anak dah siap berbaju. Selamat berkhidmat kalian. Berikan perkhidmatan yang cemerlang. #askmaoil #batuk #kahak

Share 0 0
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram TAK PERLU BERSUSAH CARI PENAWAR LAGI. KINI MINYAK AJAIB ADA DEPAN MATA!!
.
Alhamdulillah, bukan anak saja pakai, Mak pun pakai juga, Semalam batuk kahak..sebelum tidur saya sapu di dada, leher dan belakang badan..Alhamdulillah..pagi ni bangun, kahak keluar banyak.
- Pengguna AO
.
Semua ini bergantung pada keserasian dan cara pemakaian pengguna. Dengan izin Allah, elok dah anak akak ni bebas dari kahak.
.
#AskMaOil #batuk #membantumerawatbatukkahak 1608857601490483278_6073845119

TAK PERLU BERSUSAH CARI PENAWAR LAGI. KINI MINYAK AJAIB ADA DEPAN MATA!! . Alhamdulillah, bukan anak saja pakai, Mak pun pakai juga, Semalam batuk kahak..sebelum tidur saya sapu di dada, leher dan belakang badan..Alhamdulillah..pagi ni bangun, kahak keluar banyak. - Pengguna AO . Semua ini bergantung pada keserasian dan cara pemakaian pengguna. Dengan izin Allah, elok dah anak akak ni bebas dari kahak. . #askmaoil #batuk #membantumerawatbatukkahak

Share 0 0
Discover sihat_cantik_bertenaga's Instagram PEK KOMBO

MINYAK ZAITUN & HABBATUSSAUDA' AZ ZAYT DATO' USTAZ ISMAIL KAMUS
- Dalam Bentuk Kapsul Sofgel
- Untuk kesihatan & kecantikan anda.
- Dapat membantu merawat 
#asma 
#batuk
#resdung
#gout
#selsema
#darahtinggi 
#hati
#kolesterol
#kencingmanis
#peredarandarah
#cegahkanser 
#susuibu
#imunisasi

Dapatkan softgel kapsul minyak habbatussauda' & minyak zaitun az zayt
Whatsapp 0123252780
.
#minyakhabbatussauda
#minyakhabbatussaudaazzayt
#pengedarsah
#zaitun
#minyakzaitun
#habbatussauda
#azzayt
#vendorkelantan
#vendorbutik
#makanansunnah
#sunnah 1608855299195106306_3160230078

PEK KOMBO MINYAK ZAITUN & HABBATUSSAUDA' AZ ZAYT DATO' USTAZ ISMAIL KAMUS - Dalam Bentuk Kapsul Sofgel - Untuk kesihatan & kecantikan anda. - Dapat membantu merawat #asma #batuk #resdung #gout #selsema #darahtinggi #hati #kolesterol #kencingmanis #peredarandarah #cegahkanser #susuibu #imunisasi Dapatkan softgel kapsul minyak habbatussauda' & minyak zaitun az zayt Whatsapp 0123252780 . #minyakhabbatussauda #minyakhabbatussaudaazzayt #pengedarsah #zaitun #minyakzaitun #habbatussauda #azzayt #vendorkelantan #vendorbutik #makanansunnah #sunnah

Share 0 2
Load More