InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

#jatuhcinta tagged photos and videos

Recent Medias for hashtag : #jatuhcinta.

Discover prasojochandrabuana2017's Instagram Cinta adalah ketika kebahagiaan seseorang lebih penting dari kebahagiaanmu, demikianlah menurut tuan Jackson,Jr. Tapi kalau dibalik kira-kira begini : Benci adalah ketika kesengsaraan seseorang lebih penting dari kesengsaraanmu.

Wkwkwk....  #sahabat 
#cinta
#jatuhcinta
#takdir
#rahasiailahi
#kebahagiaan
#love
#happiness
#wkwkwk 1652129197820007958_6230801540

Cinta adalah ketika kebahagiaan seseorang lebih penting dari kebahagiaanmu, demikianlah menurut tuan Jackson,Jr. Tapi kalau dibalik kira-kira begini : Benci adalah ketika kesengsaraan seseorang lebih penting dari kesengsaraanmu. Wkwkwk.... #sahabat #cinta #jatuhcinta #takdir #rahasiailahi #kebahagiaan #love #happiness #wkwkwk

Share 0 134

Advertisement

Discover toserbacewek's Instagram #Repost @dailydose
---
....❤️
 @timkarsliyev
.
#jatuhcinta #cantik #jelek #love #toserbacewek 1652124050536074940_3233982263

#repost@dailydose --- ....❤️ @timkarsliyev . #jatuhcinta #cantik #jelek #love #toserbacewek

Share 0 2

Advertisement

Discover toip_ahmad's Instagram Begini nih jadinya kalau perawat lagi jatuh cinta... 
.
.
.
.
.
.
Ngayaaaalll terusssss... 
#perawatparodi #perawathebat #gokilbarengpacar #nursestory #jatuhcinta 1652120090935705892_3156884036

Begini nih jadinya kalau perawat lagi jatuh cinta... . . . . . . Ngayaaaalll terusssss... #perawatparodi #perawathebat #gokilbarengpacar #nursestory #jatuhcinta

Share 1 6

Advertisement

Discover hyndiaofficial's Instagram Posted from @dimas.yho
.
.
Aku mencintaimu dengan cara sederhana karena dengan cara itu cinta terasa sempurna bagiku serta bagimu dan Biarkan aku mencintaimu dalam diam, memelukmu lewat doa, dan menjagamu lewat tangan Tuhan, apabila mencintaimu hanyalah mimpi, maka aku tak ingin bangun selamanya, 
Biarkanlah aku melayang terbang ke angkasa seperti lagu #JatuhCintaHyndia •
•
•
•
"Yuk berbagi kisah Jatuh Cinta kalian dengan hastag #JatuhCintaHyndia dan jangan lupa mention ke @hyndiaofficial . Dapatkan hadiah menarik di tiap minggu nya untuk kisah yang paling menarik "
.
.
.
#hyndia #jatuhcinta #hyndiana #purwokertohitz  #amikompurwokerto #kebumen #dagelan #pekalongan  #ajibarang #ciamis #indiepurwokerto #bandpurwokerto #unsoed #umppurwokerto #unwiku #iainpurwokerto #unsoedhits #purwokertokekinian #pelajarhitz #pelajarbms 1652037090988115385_2231276241

Posted from @dimas.yho . . Aku mencintaimu dengan cara sederhana karena dengan cara itu cinta terasa sempurna bagiku serta bagimu dan Biarkan aku mencintaimu dalam diam, memelukmu lewat doa, dan menjagamu lewat tangan Tuhan, apabila mencintaimu hanyalah mimpi, maka aku tak ingin bangun selamanya, Biarkanlah aku melayang terbang ke angkasa seperti lagu #jatuhcintahyndia• • • • "Yuk berbagi kisah Jatuh Cinta kalian dengan hastag #jatuhcintahyndiadan jangan lupa mention ke @hyndiaofficial . Dapatkan hadiah menarik di tiap minggu nya untuk kisah yang paling menarik " . . . #hyndia #jatuhcinta #hyndiana #purwokertohitz #amikompurwokerto #kebumen #dagelan #pekalongan #ajibarang #ciamis #indiepurwokerto #bandpurwokerto #unsoed #umppurwokerto #unwiku #iainpurwokerto #unsoedhits #purwokertokekinian #pelajarhitz #pelajarbms

Share 1 43
Discover iqbal_makibao's Instagram Serasa jatuh cinta lagi pada ibu yang satu ini ... Semoga Allah selalu memberi kesehatan dan keslamatan di dunia dan ahirat ... amin amin ya robbal alamin ... #hijab #wanitacantik #istriku #pesonamu #jatuhcinta #ibu 1652111601019841452_2966380212

Serasa jatuh cinta lagi pada ibu yang satu ini ... Semoga Allah selalu memberi kesehatan dan keslamatan di dunia dan ahirat ... amin amin ya robbal alamin ... #hijab #wanitacantik #istriku #pesonamu #jatuhcinta #ibu

Share 7 19
Discover fierniadyara's Instagram Jatuh cinta adalah dua kata yang sulit dijelaskan. Susah untuk didefinisikan, sukar diterjemahkan, mungkin hanya bisa dirasakan.
.

Seperti dua sisi mata uang, jatuh cinta bisa menjadi awal kebahagiaan, bisa pula menjadi penderitaan tanpa akhir.
.

Cinta semestinya membahagiakan. Walau tak selalu mulus dalam kisahnya, akan tetapi tidak seharusnya sampai menyesakkan dan membuatmu kesulitan bernafas, bahkan kehilangan dirimu sendiri.
.
Cinta semestinya menguatkan. Walau akan ada masa dimana rasa lelah menyelinap dalam perjalanannya, tetapi tidak seharusnya sampai melemahkan dan membuatmu kehilangan semangat untuk menghadapi hari, bahkan berhenti mensyukuri kehidupan.
.

Cinta semestinya kebutuhan untuk saling mengasihi. Bukan kecanduan untuk saling menyakiti.
.
Maka itu bijaklah dalam memilih orang untuk kamu jatuhi cintamu. Karena terkadang, satu pilihan yang salah dapat sangat menghancurkan.
.

But how? Kadang kita tidak punya pilihan?
.
Trust me, kita selalu punya pilihan. Mulailah dari jatuh cinta kepada dirimu sendiri. Jatuh cinta kepada hidupmu, keluargamu, pekerjaanmu, dan yang terpenting Tuhan-mu.
.

Jatuh cintalah dengan apa yang kita miliki, dengan cukup dan semestinya. Sehingga kita akan merasa sayang jika harus membaginya dengan orang yang salah. 
.
@hyndiaofficial
.
#jatuhcintahyndia #maafkepanjangan #anaknyasukayangpanjangpanjang #loveyourselffirst #jatuhcinta #itubiasasaja #love 1652104069022341640_15669142

Jatuh cinta adalah dua kata yang sulit dijelaskan. Susah untuk didefinisikan, sukar diterjemahkan, mungkin hanya bisa dirasakan. . Seperti dua sisi mata uang, jatuh cinta bisa menjadi awal kebahagiaan, bisa pula menjadi penderitaan tanpa akhir. . Cinta semestinya membahagiakan. Walau tak selalu mulus dalam kisahnya, akan tetapi tidak seharusnya sampai menyesakkan dan membuatmu kesulitan bernafas, bahkan kehilangan dirimu sendiri. . Cinta semestinya menguatkan. Walau akan ada masa dimana rasa lelah menyelinap dalam perjalanannya, tetapi tidak seharusnya sampai melemahkan dan membuatmu kehilangan semangat untuk menghadapi hari, bahkan berhenti mensyukuri kehidupan. . Cinta semestinya kebutuhan untuk saling mengasihi. Bukan kecanduan untuk saling menyakiti. . Maka itu bijaklah dalam memilih orang untuk kamu jatuhi cintamu. Karena terkadang, satu pilihan yang salah dapat sangat menghancurkan. . But how? Kadang kita tidak punya pilihan? . Trust me, kita selalu punya pilihan. Mulailah dari jatuh cinta kepada dirimu sendiri. Jatuh cinta kepada hidupmu, keluargamu, pekerjaanmu, dan yang terpenting Tuhan-mu. . Jatuh cintalah dengan apa yang kita miliki, dengan cukup dan semestinya. Sehingga kita akan merasa sayang jika harus membaginya dengan orang yang salah. . @hyndiaofficial . #jatuhcintahyndia #maafkepanjangan #anaknyasukayangpanjangpanjang #loveyourselffirst #jatuhcinta #itubiasasaja #love

Share 20 17
Discover nisasallehpb's Instagram Sape dah try TEH TARIK #GARAMBULUH 

Konfem #jatuhcinta punyer..
Drink like a celebri TeA gitu.. Ala... macam duta #fazura tu lah.. Meh lah try .. 0183886080 #GLAMelite #mincha #gongbadak #KualaBerang #kualaterengganu 1652096596055664686_717854632

Sape dah try TEH TARIK #garambuluh Konfem #jatuhcinta punyer.. Drink like a celebri TeA gitu.. Ala... macam duta #fazuratu lah.. Meh lah try .. 0183886080 #glamelite #mincha #gongbadak #kualaberang #kualaterengganu

Share 0 1
Discover qaybeauty's Instagram ❣jus #LentikDara❣
.
CEGAH SEBELUM TERLAMBAT
.
INGAT!!!!
.
MENCEGAH LEBIH BAIK DRP MERAWAT
.
Hanya dgn 2sudu pagi 2sudu mlm #lentikdara...
Mudah...kan
.
⚀Wsaap +601110277681
.
.
#LentikDaraKuching 
#LentikDaraRICH54

#stokis
#stokiskuchingsarawak
#agentdiperlukan
#diet
#berat
#beratbadan
#beratbadanturun
#cegah
#jatuhcinta
#produkviral
#jusviral
#juslaris
#lapar
#senam
#sayapakaisayajual
#sayagunasayajual
#bazaarpaknill 1652077698150160773_6221480848

❣jus #LentikDara❣ . CEGAH SEBELUM TERLAMBAT . INGAT!!!! . MENCEGAH LEBIH BAIK DRP MERAWAT . Hanya dgn 2sudu pagi 2sudu mlm #lentikdara... Mudah...kan . ⚀Wsaap +601110277681 . . #lentikdarakuching #LentikDaraRICH54 #stokis #stokiskuchingsarawak #agentdiperlukan #diet #berat #beratbadan #beratbadanturun #cegah #jatuhcinta #produkviral #jusviral #juslaris #lapar #senam #sayapakaisayajual #sayagunasayajual #bazaarpaknill

Share 0 3
Discover jurnalis93's Instagram Ja(t)uh
.
Bermula dari sebuah pertengkaran yang membuat diri ini menjadi emosional, tapi emosi mereda saat sadar—aku telah jatuh hati padamu. Hingga kini, hubungan kita sudah terlalu jauh. Dan berharap, jangan pergi setelah aku nyaman berada di dekatmu.
.
✍ @irmadewimeilinda
Lampung, 20112017
.
.
#QuoteIDM #quotenote #quoteindonesia #sastraindonesia #sajakmeymey #sastra #sastrabahasa #instagram #instaquote #penulis #writers #author #blogger #youtubers #princessmeymey #kpkerslampung #idmpublishing #idm #wattpad #myquote #quotes #irmadewimeilinda #jatuh #jauh #emosi #jatuhhati #jatuhcinta #harapan #hope #nyaman 1652073571760459217_3245449096

Ja(t)uh . Bermula dari sebuah pertengkaran yang membuat diri ini menjadi emosional, tapi emosi mereda saat sadar—aku telah jatuh hati padamu. Hingga kini, hubungan kita sudah terlalu jauh. Dan berharap, jangan pergi setelah aku nyaman berada di dekatmu. . ✍ @irmadewimeilinda Lampung, 20112017 . . #quoteidm #quotenote #quoteindonesia #sastraindonesia #sajakmeymey #sastra #sastrabahasa #instagram #instaquote #penulis #writers #author #blogger #youtubers #princessmeymey #kpkerslampung #idmpublishing #idm #wattpad #myquote #quotes #irmadewimeilinda #jatuh #jauh #emosi #jatuhhati #jatuhcinta #harapan #hope #nyaman

Share 0 3
Discover afifahsrimaharani's Instagram Terimakasih kau membuat ku jatuh cinta setiap detik pertama dan seterusnya 

#jatuhcinta #brokenhearts 1652072295835801424_3404410379

Terimakasih kau membuat ku jatuh cinta setiap detik pertama dan seterusnya #jatuhcinta #brokenhearts

Share 2 35
Discover annnoura's Instagram Hujan² pun muka kena maintain~ 
Lokasi: (Pantai) Teluk Paku, Bako National Park, Kuching Sarawak ❤
Kena trekking sikit 800m (±1 jam). Trek dia bestt. Easy to medium  Bila sampai teluk macam "Wowwww" 
#jatuhcinta
#annnouratravelog
#AnnNouraDotCom
#backpack
#backpacker 
#TourismMalaysia
#TourismMalaysiaSarawak
#SayangMalaysia
#motac
#ekopelancongan
#ecotourism
#sarawak
#myme
#dekatje
#kbba9 
#KelabBloggerBenAshaari 1652066243732507326_582662128

Hujan² pun muka kena maintain~ Lokasi: (Pantai) Teluk Paku, Bako National Park, Kuching Sarawak ❤ Kena trekking sikit 800m (±1 jam). Trek dia bestt. Easy to medium Bila sampai teluk macam "Wowwww" #jatuhcinta #annnouratravelog #AnnNouraDotCom #backpack #backpacker #TourismMalaysia #TourismMalaysiaSarawak #SayangMalaysia #motac #ekopelancongan #ecotourism #sarawak #myme #dekatje #kbba9 #kelabbloggerbenashaari

Share 7 47
Discover johntakluk's Instagram Feedback 20711/2017 
Rabu ni nk repeat order lagih.. Kes sedap la nok repeat order sgt tuh.. Ermm yummy 
Daging raso molek Menakluki Selera ANDA sudah 

#kk5 #syjualrotijohn #makanan #cod #lunch #dinner #breakfast #rotijohntakluk #krak2 #menaklukiseleraanda #murah #berkualiti #besar #panjang #kenyang #miti #kejuruteraanmenu #tahanlebihlama #puahhati #jatuhcinta 1652048550615150644_6282884236

Feedback 20711/2017 Rabu ni nk repeat order lagih.. Kes sedap la nok repeat order sgt tuh.. Ermm yummy Daging raso molek Menakluki Selera ANDA sudah #kk5 #syjualrotijohn #makanan #cod #lunch #dinner #breakfast #rotijohntakluk #krak2 #menaklukiseleraanda #murah #berkualiti #besar #panjang #kenyang #miti #kejuruteraanmenu #tahanlebihlama #puahhati #jatuhcinta

Share 0 12
Discover johntakluk's Instagram Feedback 20/11/2017 
Bukan setakat tertakluk tapi dah jatuh cinta dgn kelazatan dan kesedapan raso roti john takluk nih.. Mkn byk kali doh tp sedak sokmo pah nok repeat order lg tuh.. Sapo2 nok try betapo sedapnyo roti john takluk nih blh wsp slaluh ko no 01111626810 
#kk5 #syjualrotijohn #makanan #cod #lunch #dinner #breakfast #rotijohntakluk #krak2 #menaklukiseleraanda #murah #berkualiti #besar #panjang #kenyang #miti #kejuruteraanmenu #tahanlebihlama #puahhati #jatuhcinta 1652038899295233341_6282884236

Feedback 20/11/2017 Bukan setakat tertakluk tapi dah jatuh cinta dgn kelazatan dan kesedapan raso roti john takluk nih.. Mkn byk kali doh tp sedak sokmo pah nok repeat order lg tuh.. Sapo2 nok try betapo sedapnyo roti john takluk nih blh wsp slaluh ko no 01111626810 #kk5 #syjualrotijohn #makanan #cod #lunch #dinner #breakfast #rotijohntakluk #krak2 #menaklukiseleraanda #murah #berkualiti #besar #panjang #kenyang #miti #kejuruteraanmenu #tahanlebihlama #puahhati #jatuhcinta

Share 0 9
Discover sitisaimi's Instagram Hai MUMMY! Hai MAMA! Hai UMI! Hai IBU! ❤
.
Nak bagitahu moisturizer gel ni, bukan saja untuk orang dewasa tau. Baby pun boleh pakai sebab  tiada bahan kimia yang berbahaya .
Boleh tengok testimoni yang banyak kat album tau 
.
.

ANTARA KEBAIKAN MOISTURIZER GEL 
.
 Sebagai make up base.
 Tidak melekit dan berminyak.
 Menghilangkan parut.
 Mengecutkan jerawat.
 Mengawal minyak berlebihan pada wajah.
 Mencegah sunburn.
 Mengecilkan pori pori terbuka.
 Menjadikan muka glowing.
 Menjadikan kulit lembap.
 Sesuai untuk kulit kering dan kusam.
 Merawat ruam baby dan eczema.
 Sebagai Removal make up.
 Sesuai untuk kulit sensitif.
.
.
Harga promo rm 25.
Harga asal rm 35.
JIMAT RM 10 dan FREE GIFT 
.
Whatsapp 019 4493460
.
.
#moisturizer
#moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty
#moisturizerorganik #pelembap
#ruam
#kulitkering
#kulitkusam
#jerawat
#cod
#nilai
#geltimun
#bazaarpaknil
#usim
#kajang
#bangi
#miniagentneeded #dropshipneed #agentneeded
#kaksitipakaikaksitijual 
#jatuhcinta #promosi 1652035389080453975_1452945246

Hai MUMMY! Hai MAMA! Hai UMI! Hai IBU! ❤ . Nak bagitahu moisturizer gel ni, bukan saja untuk orang dewasa tau. Baby pun boleh pakai sebab tiada bahan kimia yang berbahaya . Boleh tengok testimoni yang banyak kat album tau . . ANTARA KEBAIKAN MOISTURIZER GEL . Sebagai make up base. Tidak melekit dan berminyak. Menghilangkan parut. Mengecutkan jerawat. Mengawal minyak berlebihan pada wajah. Mencegah sunburn. Mengecilkan pori pori terbuka. Menjadikan muka glowing. Menjadikan kulit lembap. Sesuai untuk kulit kering dan kusam. Merawat ruam baby dan eczema. Sebagai Removal make up. Sesuai untuk kulit sensitif. . . Harga promo rm 25. Harga asal rm 35. JIMAT RM 10 dan FREE GIFT . Whatsapp 019 4493460 . . #moisturizer #moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizerorganik #pelembap #ruam #kulitkering #kulitkusam #jerawat #cod #nilai #geltimun #bazaarpaknil #usim #kajang #bangi #miniagentneeded #dropshipneed #agentneeded #kaksitipakaikaksitijual #jatuhcinta #promosi

Share 0 4
Discover paras_qu's Instagram LUFRA BODYSCRUB

Beda nya apa sih LUFRA dengan scrub yang dijual umum dipasar? Beda nya bahan yang kita pakai sebagai butiran scrub nya terbuat dari kulit kacang walnut yang digiling halus dan dibentuk bulat sehingga bila digosok ke kulit tidak bikin sakit. Selain itu karena begitu halus nya sampai-sampai bisa dipakai di wajah . Untuk yang jerawatan bisa dibantu dengan ini.
.
Kandungan aloevera nya mampu menenangkan kulit, merevitalisasi kulit, dan mencerahkan warna kulit kamu. Permukaan kulit yang kasar seperti di siku, punggung, lengan, lutut dan tumit bisa menjadi lebih halus. Dengan LUFRA BODY SCRUB ini, kegiatan mandi menjadi lebih menyenangkan. LUFRA BODY SCRUB juga dapat digunakan sebelum mencukur kaki, dimana cairan ini akan membuat kaki Anda benar-benar halus dan selembut sutra.
.
Dapat digunakan juga sebagai peeling untuk jerawat di punggung yang sangat mengganggu.
.
Hasilnya:
✔Merevitalisasi dan Mencerahkan kulit, membuat kulit berseri-seri dan berkilau
✔Menghaluskan kulit dan melindungi tingkat kelembaban kulit
✔Menyegarkan kembali kulit
✔Permukaan kulit yang kasar seperti lutut, siku, tumit, punggung, lengan menjadi lebih halus
✔Dapat digunakan sebelum mencukur bulu kaki sehingga kaki akan menjadi halus dan selembut sutra.
.
Pemesanan bisa langsung hubungi nomor dibawah ini atau klik link di bio. Kenapa harus belanja di @paras_qu? Karena disini barang terjamin keASLIan nya, proses CEPAT, dan dicarikan ongkir terMURAH .
.
085974783777
.
.
#scrubkopi
#lidahbuaya
#scrublidahbuaya
#lulurlidahbuaya
#lulursehat
#luluralami
#luframurah
#lufrajogja
#lulurbadanalami
#scrubtubuhalami
#pencerahkulitalami
#nuskinindonesia
#nuskinid
#nuskinbodylufrajogja
#bodylufrajakarta
#nuskinmurahmeriah
#galvanicspajakarta
#galvanicspamurah
#nuskinsolo
#hometreatmentjogja
#sehatcantikbersamanuskin
#perawatanrutinsalon
#healthywithnuskin
#antipenuaannuskin
#followme
#allaboutme
#jatuhcinta 1652033886161990950_428945539

LUFRA BODYSCRUB Beda nya apa sih LUFRA dengan scrub yang dijual umum dipasar? Beda nya bahan yang kita pakai sebagai butiran scrub nya terbuat dari kulit kacang walnut yang digiling halus dan dibentuk bulat sehingga bila digosok ke kulit tidak bikin sakit. Selain itu karena begitu halus nya sampai-sampai bisa dipakai di wajah . Untuk yang jerawatan bisa dibantu dengan ini. . Kandungan aloevera nya mampu menenangkan kulit, merevitalisasi kulit, dan mencerahkan warna kulit kamu. Permukaan kulit yang kasar seperti di siku, punggung, lengan, lutut dan tumit bisa menjadi lebih halus. Dengan LUFRA BODY SCRUB ini, kegiatan mandi menjadi lebih menyenangkan. LUFRA BODY SCRUB juga dapat digunakan sebelum mencukur kaki, dimana cairan ini akan membuat kaki Anda benar-benar halus dan selembut sutra. . Dapat digunakan juga sebagai peeling untuk jerawat di punggung yang sangat mengganggu. . Hasilnya: ✔Merevitalisasi dan Mencerahkan kulit, membuat kulit berseri-seri dan berkilau ✔Menghaluskan kulit dan melindungi tingkat kelembaban kulit ✔Menyegarkan kembali kulit ✔Permukaan kulit yang kasar seperti lutut, siku, tumit, punggung, lengan menjadi lebih halus ✔Dapat digunakan sebelum mencukur bulu kaki sehingga kaki akan menjadi halus dan selembut sutra. . Pemesanan bisa langsung hubungi nomor dibawah ini atau klik link di bio. Kenapa harus belanja di @paras_qu? Karena disini barang terjamin keASLIan nya, proses CEPAT, dan dicarikan ongkir terMURAH . . 085974783777 . . #scrubkopi #lidahbuaya #scrublidahbuaya #lulurlidahbuaya #lulursehat #luluralami #luframurah #lufrajogja #lulurbadanalami #scrubtubuhalami #pencerahkulitalami #nuskinindonesia #nuskinid #nuskinbodylufrajogja #bodylufrajakarta #nuskinmurahmeriah #galvanicspajakarta #galvanicspamurah #nuskinsolo #hometreatmentjogja #sehatcantikbersamanuskin #perawatanrutinsalon #healthywithnuskin #antipenuaannuskin #followme #allaboutme #jatuhcinta

Share 0 1
Discover ghitacoupleshop's Instagram Haiii ini nich yg bikin tampilan mu makin mempesona, pakai THE ONE COLOUR UNLIMITED LIPSTIK SUPER MATTE  Lipstik ultra matte yg tahan lama, high coverage, lembab, tidak mudah luntur atau berpindah hingga 11 jam diskon pula.. Gmn ga jatuh cinta sama lipstik ini  ------------------------ Inget Harga diskon cuma berlaku bulan Nov 2017 loch yu sapa lg yg mau lipstik yg cetar membahana badaiii.. #lipstik #oriflame #jatuhcinta #produkoriflame #lipstikmatte #jualan #ghitaaprodhita 1652022981196958467_2029940016

Haiii ini nich yg bikin tampilan mu makin mempesona, pakai THE ONE COLOUR UNLIMITED LIPSTIK SUPER MATTE Lipstik ultra matte yg tahan lama, high coverage, lembab, tidak mudah luntur atau berpindah hingga 11 jam diskon pula.. Gmn ga jatuh cinta sama lipstik ini ------------------------ Inget Harga diskon cuma berlaku bulan Nov 2017 loch yu sapa lg yg mau lipstik yg cetar membahana badaiii.. #lipstik #oriflame #jatuhcinta #produkoriflame #lipstikmatte #jualan #ghitaaprodhita

Share 0 4
Discover bydemifa's Instagram #HAPPY_HOURS_SALE ‼‼ : LUNA BLOUSE YANG MENJADI PUJAAN GEGADIS REMAJA DAN IBU-IBU CANTIK KINI HADIR DENGAN HARGA PROMOSI UNTUK 7 JAM INI SAHAJA ‼ 
.
.
Yeayy, akhirnya sis Fa dapat menarik nafas lega bila tunic yang super duper cantik ini kini di restock kembali pada harga promosi untuk limited time. Dah la tu, mesti sis semua tak sabar2kan nak memiliki tunic labuh dan ayu memikat ni 
.
.
Tunic ni pasti mendapat sambutan yang hangat tidak kira anak gadis remaja atau ibu2 yang sentiasa ingin kelihatan cantik dan rupawan terutama ketika keluar bersama yang tersayang 
.
.
Luna Blouse ini tampil dengan pelbagai ciri-ciri ekslusif yang pastinya buatkan hati sis bergetar2 mahu memilikinya 
.
.
 9 pilihan warna yang memukau pandangan
 Kain jenis dubai como crepe
 Material yang dijamin selesa dan sesuai dengan cuaca di msia ni
Ada poket kiri dan kanan bagi memudahkan sis membawa telefon bimbit mahupun kunci kereta
 Bf friendly yang direka khas bagi ibu2 yang menyusukan anak
 Wuduk friendly untuk mereka yang sering beraktiviti luar, jadi senang lah nak solat even kat luar pun tau .
.
Wah, bestnya sis Fa dengan baju comel ni sis!! Rasa macam dah tak sabar sangat dah ni nak memiliki tunic secantik ayu ni 
.
.
Tapii... Nanti dulu sis, sebab sis Fa tengah ada promosi untuk sis yang 7 jam ni je tau, nak?? RUGI lah sangat kalau stil takmau grab peluang promosi yang sis Fa bagi ni. SERIUS CAKAP ni tau sis. Yang lambat mmg sis Fa tak bagi dah la naa 
.
.
Berminat?? Meh dm sis Fa lekaih noo 
.
.
< DM ig sekarang ! >
< DM ig sekarang ! >
< DM ig sekarang ! >
.
.
#tunic #tunicdres #tuniccantikmurah #muslimah #thetarbiyyah #budakuniversiti #ootd #mestibeli #rugitakbeli #confirmcantik #sekalilafaz #tudungbawal #murahsangat #joyrevfa #helizahelmi #gadisturkey #jatuhcinta #wanitahijab #fesyenmuslimah #fesyenterkini #tuniclabuh #blousewanita #blousemurah #isterisolehah #tunicmuslimah #cantiksangat #cantik 1652006588648579381_2897921905

#happy_hours_sale‼‼ : LUNA BLOUSE YANG MENJADI PUJAAN GEGADIS REMAJA DAN IBU-IBU CANTIK KINI HADIR DENGAN HARGA PROMOSI UNTUK 7 JAM INI SAHAJA ‼ . . Yeayy, akhirnya sis Fa dapat menarik nafas lega bila tunic yang super duper cantik ini kini di restock kembali pada harga promosi untuk limited time. Dah la tu, mesti sis semua tak sabar2kan nak memiliki tunic labuh dan ayu memikat ni . . Tunic ni pasti mendapat sambutan yang hangat tidak kira anak gadis remaja atau ibu2 yang sentiasa ingin kelihatan cantik dan rupawan terutama ketika keluar bersama yang tersayang . . Luna Blouse ini tampil dengan pelbagai ciri-ciri ekslusif yang pastinya buatkan hati sis bergetar2 mahu memilikinya . . 9 pilihan warna yang memukau pandangan Kain jenis dubai como crepe Material yang dijamin selesa dan sesuai dengan cuaca di msia ni Ada poket kiri dan kanan bagi memudahkan sis membawa telefon bimbit mahupun kunci kereta Bf friendly yang direka khas bagi ibu2 yang menyusukan anak Wuduk friendly untuk mereka yang sering beraktiviti luar, jadi senang lah nak solat even kat luar pun tau . . Wah, bestnya sis Fa dengan baju comel ni sis!! Rasa macam dah tak sabar sangat dah ni nak memiliki tunic secantik ayu ni . . Tapii... Nanti dulu sis, sebab sis Fa tengah ada promosi untuk sis yang 7 jam ni je tau, nak?? RUGI lah sangat kalau stil takmau grab peluang promosi yang sis Fa bagi ni. SERIUS CAKAP ni tau sis. Yang lambat mmg sis Fa tak bagi dah la naa . . Berminat?? Meh dm sis Fa lekaih noo . . . . #tunic #tunicdres #tuniccantikmurah #muslimah #thetarbiyyah #budakuniversiti #ootd #mestibeli #rugitakbeli #confirmcantik #sekalilafaz #tudungbawal #murahsangat #joyrevfa #helizahelmi #gadisturkey #jatuhcinta #wanitahijab #fesyenmuslimah #fesyenterkini #tuniclabuh #blousewanita #blousemurah #isterisolehah #tunicmuslimah #cantiksangat #cantik

Share 0 2
Discover bydemifa's Instagram #HAPPY_HOURS_SALE ‼‼ : LUNA BLOUSE YANG MENJADI PUJAAN GEGADIS REMAJA DAN IBU-IBU CANTIK KINI HADIR DENGAN HARGA PROMOSI UNTUK 7 JAM INI SAHAJA ‼ 
.
.
Yeayy, akhirnya sis Fa dapat menarik nafas lega bila tunic yang super duper cantik ini kini di restock kembali pada harga promosi untuk limited time. Dah la tu, mesti sis semua tak sabar2kan nak memiliki tunic labuh dan ayu memikat ni 
.
.
Tunic ni pasti mendapat sambutan yang hangat tidak kira anak gadis remaja atau ibu2 yang sentiasa ingin kelihatan cantik dan rupawan terutama ketika keluar bersama yang tersayang 
.
.
Luna Blouse ini tampil dengan pelbagai ciri-ciri ekslusif yang pastinya buatkan hati sis bergetar2 mahu memilikinya 
.
.
 9 pilihan warna yang memukau pandangan
 Kain jenis dubai como crepe
 Material yang dijamin selesa dan sesuai dengan cuaca di msia ni
Ada poket kiri dan kanan bagi memudahkan sis membawa telefon bimbit mahupun kunci kereta
 Bf friendly yang direka khas bagi ibu2 yang menyusukan anak
 Wuduk friendly untuk mereka yang sering beraktiviti luar, jadi senang lah nak solat even kat luar pun tau .
.
Wah, bestnya sis Fa dengan baju comel ni sis!! Rasa macam dah tak sabar sangat dah ni nak memiliki tunic secantik ayu ni 
.
.
Tapii... Nanti dulu sis, sebab sis Fa tengah ada promosi untuk sis yang 7 jam ni je tau, nak?? RUGI lah sangat kalau stil takmau grab peluang promosi yang sis Fa bagi ni. SERIUS CAKAP ni tau sis. Yang lambat mmg sis Fa tak bagi dah la naa 
.
.
Berminat?? Meh dm sis Fa lekaih noo 
.
.
< DM ig sekarang ! >
< DM ig sekarang ! >
< DM ig sekarang ! >
.
.
#tunic #tunicdres #tuniccantikmurah #muslimah #thetarbiyyah #budakuniversiti #ootd #mestibeli #rugitakbeli #confirmcantik #sekalilafaz #tudungbawal #murahsangat #joyrevfa #helizahelmi #gadisturkey #jatuhcinta #wanitahijab #fesyenmuslimah #fesyenterkini #tuniclabuh #blousewanita #blousemurah #isterisolehah #tunicmuslimah #cantiksangat #cantik 1652006320557245274_2897921905

#happy_hours_sale‼‼ : LUNA BLOUSE YANG MENJADI PUJAAN GEGADIS REMAJA DAN IBU-IBU CANTIK KINI HADIR DENGAN HARGA PROMOSI UNTUK 7 JAM INI SAHAJA ‼ . . Yeayy, akhirnya sis Fa dapat menarik nafas lega bila tunic yang super duper cantik ini kini di restock kembali pada harga promosi untuk limited time. Dah la tu, mesti sis semua tak sabar2kan nak memiliki tunic labuh dan ayu memikat ni . . Tunic ni pasti mendapat sambutan yang hangat tidak kira anak gadis remaja atau ibu2 yang sentiasa ingin kelihatan cantik dan rupawan terutama ketika keluar bersama yang tersayang . . Luna Blouse ini tampil dengan pelbagai ciri-ciri ekslusif yang pastinya buatkan hati sis bergetar2 mahu memilikinya . . 9 pilihan warna yang memukau pandangan Kain jenis dubai como crepe Material yang dijamin selesa dan sesuai dengan cuaca di msia ni Ada poket kiri dan kanan bagi memudahkan sis membawa telefon bimbit mahupun kunci kereta Bf friendly yang direka khas bagi ibu2 yang menyusukan anak Wuduk friendly untuk mereka yang sering beraktiviti luar, jadi senang lah nak solat even kat luar pun tau . . Wah, bestnya sis Fa dengan baju comel ni sis!! Rasa macam dah tak sabar sangat dah ni nak memiliki tunic secantik ayu ni . . Tapii... Nanti dulu sis, sebab sis Fa tengah ada promosi untuk sis yang 7 jam ni je tau, nak?? RUGI lah sangat kalau stil takmau grab peluang promosi yang sis Fa bagi ni. SERIUS CAKAP ni tau sis. Yang lambat mmg sis Fa tak bagi dah la naa . . Berminat?? Meh dm sis Fa lekaih noo . . . . #tunic #tunicdres #tuniccantikmurah #muslimah #thetarbiyyah #budakuniversiti #ootd #mestibeli #rugitakbeli #confirmcantik #sekalilafaz #tudungbawal #murahsangat #joyrevfa #helizahelmi #gadisturkey #jatuhcinta #wanitahijab #fesyenmuslimah #fesyenterkini #tuniclabuh #blousewanita #blousemurah #isterisolehah #tunicmuslimah #cantiksangat #cantik

Share 0 3
Discover bydemifa's Instagram #HAPPY_HOURS_SALE ‼‼ : LUNA BLOUSE YANG MENJADI PUJAAN GEGADIS REMAJA DAN IBU-IBU CANTIK KINI HADIR DENGAN HARGA PROMOSI UNTUK 7 JAM INI SAHAJA ‼ 
.
.
Yeayy, akhirnya sis Fa dapat menarik nafas lega bila tunic yang super duper cantik ini kini di restock kembali pada harga promosi untuk limited time. Dah la tu, mesti sis semua tak sabar2kan nak memiliki tunic labuh dan ayu memikat ni 
.
.
Tunic ni pasti mendapat sambutan yang hangat tidak kira anak gadis remaja atau ibu2 yang sentiasa ingin kelihatan cantik dan rupawan terutama ketika keluar bersama yang tersayang 
.
.
Luna Blouse ini tampil dengan pelbagai ciri-ciri ekslusif yang pastinya buatkan hati sis bergetar2 mahu memilikinya 
.
.
 9 pilihan warna yang memukau pandangan
 Kain jenis dubai como crepe
 Material yang dijamin selesa dan sesuai dengan cuaca di msia ni
Ada poket kiri dan kanan bagi memudahkan sis membawa telefon bimbit mahupun kunci kereta
 Bf friendly yang direka khas bagi ibu2 yang menyusukan anak
 Wuduk friendly untuk mereka yang sering beraktiviti luar, jadi senang lah nak solat even kat luar pun tau .
.
Wah, bestnya sis Fa dengan baju comel ni sis!! Rasa macam dah tak sabar sangat dah ni nak memiliki tunic secantik ayu ni 
.
.
Tapii... Nanti dulu sis, sebab sis Fa tengah ada promosi untuk sis yang 7 jam ni je tau, nak?? RUGI lah sangat kalau stil takmau grab peluang promosi yang sis Fa bagi ni. SERIUS CAKAP ni tau sis. Yang lambat mmg sis Fa tak bagi dah la naa 
.
.
Berminat?? Meh dm sis Fa lekaih noo 
.
.
< DM ig sekarang ! >
< DM ig sekarang ! >
< DM ig sekarang ! >
.
.
#tunic #tunicdres #tuniccantikmurah #muslimah #thetarbiyyah #budakuniversiti #ootd #mestibeli #rugitakbeli #confirmcantik #sekalilafaz #tudungbawal #murahsangat #joyrevfa #helizahelmi #gadisturkey #jatuhcinta #wanitahijab #fesyenmuslimah #fesyenterkini #tuniclabuh #blousewanita #blousemurah #isterisolehah #tunicmuslimah #cantiksangat #cantik 1652005811309954802_2897921905

#happy_hours_sale‼‼ : LUNA BLOUSE YANG MENJADI PUJAAN GEGADIS REMAJA DAN IBU-IBU CANTIK KINI HADIR DENGAN HARGA PROMOSI UNTUK 7 JAM INI SAHAJA ‼ . . Yeayy, akhirnya sis Fa dapat menarik nafas lega bila tunic yang super duper cantik ini kini di restock kembali pada harga promosi untuk limited time. Dah la tu, mesti sis semua tak sabar2kan nak memiliki tunic labuh dan ayu memikat ni . . Tunic ni pasti mendapat sambutan yang hangat tidak kira anak gadis remaja atau ibu2 yang sentiasa ingin kelihatan cantik dan rupawan terutama ketika keluar bersama yang tersayang . . Luna Blouse ini tampil dengan pelbagai ciri-ciri ekslusif yang pastinya buatkan hati sis bergetar2 mahu memilikinya . . 9 pilihan warna yang memukau pandangan Kain jenis dubai como crepe Material yang dijamin selesa dan sesuai dengan cuaca di msia ni Ada poket kiri dan kanan bagi memudahkan sis membawa telefon bimbit mahupun kunci kereta Bf friendly yang direka khas bagi ibu2 yang menyusukan anak Wuduk friendly untuk mereka yang sering beraktiviti luar, jadi senang lah nak solat even kat luar pun tau . . Wah, bestnya sis Fa dengan baju comel ni sis!! Rasa macam dah tak sabar sangat dah ni nak memiliki tunic secantik ayu ni . . Tapii... Nanti dulu sis, sebab sis Fa tengah ada promosi untuk sis yang 7 jam ni je tau, nak?? RUGI lah sangat kalau stil takmau grab peluang promosi yang sis Fa bagi ni. SERIUS CAKAP ni tau sis. Yang lambat mmg sis Fa tak bagi dah la naa . . Berminat?? Meh dm sis Fa lekaih noo . . . . #tunic #tunicdres #tuniccantikmurah #muslimah #thetarbiyyah #budakuniversiti #ootd #mestibeli #rugitakbeli #confirmcantik #sekalilafaz #tudungbawal #murahsangat #joyrevfa #helizahelmi #gadisturkey #jatuhcinta #wanitahijab #fesyenmuslimah #fesyenterkini #tuniclabuh #blousewanita #blousemurah #isterisolehah #tunicmuslimah #cantiksangat #cantik

Share 0 11
Load More