InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

#kahak tagged photos and videos

Recent Medias for hashtag : #kahak.

Discover askmaoilhapuskahak's Instagram Sebelum saya kenal AskMa Oil, cara tradisional yang saya tahu untuk hilangkan Selsema ialah bawang putih.
.
Tapi saya tak pernah gunakan cara tu, sebab apa yang saya baca bawang putih sangat panas dan bukan semua anak kecil yang serasi dengan cara ini. Jadi, saya ambil langkah untuk ikhtiar dengan AskMa Oil.
.
Tergerak hati saya ingin mencuba, bila saya terbaca Rumusan daripada EKSTRAK SARANG BURUNG WALIT. Kejutan buat saya, sebab apa yang saya tahu, Sarang Burung ini mahal, dan jarang ada ubat untuk selsema kahak yang berasaskan sarang burung. Iyalah, 1001 khasiat ada pada sarang burung walit, sebab itu tabib Cina rata-ratanya gunakan sarang burung walit untuk perubatan.
.
Alhamdulillah, rezeki anak saya diberikan kesembuhan dan kesihatan yang baik sehingga hari ini bertemankan AskMa Oil. Dengan RM40 seunit boleh kekalkan kesihatan yang baik walaupun hanya dirumah. Kesan pantas kesembuhan insyallah cepat.
.
AskMa Oil, tak ada apa yang perlu diragukan kerana ramai yang telah mencuba dan alhamdulillah testimoninya positif 
.
#ikhtiar #batuk #asma #ejendropshipdiperlukan #kahak #klang 1608870973275394390_6073845119

Sebelum saya kenal AskMa Oil, cara tradisional yang saya tahu untuk hilangkan Selsema ialah bawang putih. . Tapi saya tak pernah gunakan cara tu, sebab apa yang saya baca bawang putih sangat panas dan bukan semua anak kecil yang serasi dengan cara ini. Jadi, saya ambil langkah untuk ikhtiar dengan AskMa Oil. . Tergerak hati saya ingin mencuba, bila saya terbaca Rumusan daripada EKSTRAK SARANG BURUNG WALIT. Kejutan buat saya, sebab apa yang saya tahu, Sarang Burung ini mahal, dan jarang ada ubat untuk selsema kahak yang berasaskan sarang burung. Iyalah, 1001 khasiat ada pada sarang burung walit, sebab itu tabib Cina rata-ratanya gunakan sarang burung walit untuk perubatan. . Alhamdulillah, rezeki anak saya diberikan kesembuhan dan kesihatan yang baik sehingga hari ini bertemankan AskMa Oil. Dengan RM40 seunit boleh kekalkan kesihatan yang baik walaupun hanya dirumah. Kesan pantas kesembuhan insyallah cepat. . AskMa Oil, tak ada apa yang perlu diragukan kerana ramai yang telah mencuba dan alhamdulillah testimoninya positif . #ikhtiar #batuk #asma #ejendropshipdiperlukan #kahak #klang

Share 0 0

Advertisement

Discover askmaoilhapuskahak's Instagram " PAGI BANGUN KAHAK KELUAR BANYAK "
.
.
Alhamdulillah, bukan anak saja pakai, Mak pun pakai juga, Semalam batuk kahak..sebelum tidur saya sapu di dada, leher dan belakang badan..Alhamdulillah..pagi ni bangun, kahak keluar banyak.
- Pengguna AO.  Rasa nak terbang bila dapat feedback dari pengguna AO, mana ke idoknya sebelum ni anak beliau hadapi masalah kahak berbulan bulan.
.
Dah macam-macam ikhtiar dibuat supaya kahak anak keluar.
.
Produk ni untuk masalah berkahak, macam gini
.
Baby yang ada masalah berkahak, berbulan-bulan pun insyaAllah boleh nampak kesan dia seawal 2,3 hari sapuan.
.
Ada masalah, selesema, batuk, semput atau susah bernafas sebab kahak banyak sangat kat salur pernafasan, insyaAllah boleh berkesan.
.
Cara guna pula senang, picit di tangan lepas tu sapu pada bahagian dada,leher dan belakang badan. InsyaAllah kesan dia memang WOWW..
.
Bau dia memang wangi, nyaman, kalau sapu dekat hidung tu memang selesa.
.
Mari ibu ibu. Tak tanya je pun boleh. Tak beli pun tak apa. Boleh whatsapp boleh tanya, saya boleh bantu. 
#kahak #batuk #klangbandardiraja #dropshipwanted #selesema #bayi 1608863828572348125_6073845119

" PAGI BANGUN KAHAK KELUAR BANYAK " . . Alhamdulillah, bukan anak saja pakai, Mak pun pakai juga, Semalam batuk kahak..sebelum tidur saya sapu di dada, leher dan belakang badan..Alhamdulillah..pagi ni bangun, kahak keluar banyak. - Pengguna AO. Rasa nak terbang bila dapat feedback dari pengguna AO, mana ke idoknya sebelum ni anak beliau hadapi masalah kahak berbulan bulan. . Dah macam-macam ikhtiar dibuat supaya kahak anak keluar. . Produk ni untuk masalah berkahak, macam gini . Baby yang ada masalah berkahak, berbulan-bulan pun insyaAllah boleh nampak kesan dia seawal 2,3 hari sapuan. . Ada masalah, selesema, batuk, semput atau susah bernafas sebab kahak banyak sangat kat salur pernafasan, insyaAllah boleh berkesan. . Cara guna pula senang, picit di tangan lepas tu sapu pada bahagian dada,leher dan belakang badan. InsyaAllah kesan dia memang WOWW.. . Bau dia memang wangi, nyaman, kalau sapu dekat hidung tu memang selesa. . Mari ibu ibu. Tak tanya je pun boleh. Tak beli pun tak apa. Boleh whatsapp boleh tanya, saya boleh bantu. #kahak #batuk #klangbandardiraja #dropshipwanted #selesema #bayi

Share 1 4

Advertisement

Discover askmaoilhapuskahak's Instagram Nak tahu tak selain penyelamat untuk batuk dan selsema. AO juga boleh diguna sebagai sapuan harian seperti minyak telon yang dipakaikan pada baby baru lahir.

Botolnya yang unik. Tidak mudah tumpah. Hanya picit saja dan mudah di bawa ke mana saja. 
#minyaktelon #batuk #kahak #klangbandardiraja #dropshipwanted 1608861963600050568_6073845119

Nak tahu tak selain penyelamat untuk batuk dan selsema. AO juga boleh diguna sebagai sapuan harian seperti minyak telon yang dipakaikan pada baby baru lahir. Botolnya yang unik. Tidak mudah tumpah. Hanya picit saja dan mudah di bawa ke mana saja. #minyaktelon #batuk #kahak #klangbandardiraja #dropshipwanted

Share 0 0

Advertisement

Discover askmaoilhapuskahak's Instagram testimoni dari pengguna AskMa Oil #batuk #kahak#asma #bayi #semput #selesema 1608860934804482766_6073845119

testimoni dari pengguna AskMa Oil #batuk #kahak #asma #bayi #semput #selesema

Share 0 5
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram Pernah tak buat rawatan steam untuk anak yang hidung sumbat, batuk kahak? Saya pernah cuba buat. Meronta ronta anak tu tak duduk diam. Sudah dibedung masih susah.
.
Sejak dari itu, ikhtiar dengan AskMa Oil. Alhamdulillah anak serasi. Minyak ni meresap 2x ganda cepat dengan adanya ekstrak sarang burung walit. .
Bau nya segar. Rasa nya nyaman. Bertindak macam steam wap air yang cepat meresap masuk ke salur pernafasan kita. Membuat pengguna rasa selesa.
.
#AskMaOil
#agentwanted #dropshipwanted #batuk #kahak# asma #semput 1608859811787833624_6073845119

Pernah tak buat rawatan steam untuk anak yang hidung sumbat, batuk kahak? Saya pernah cuba buat. Meronta ronta anak tu tak duduk diam. Sudah dibedung masih susah. . Sejak dari itu, ikhtiar dengan AskMa Oil. Alhamdulillah anak serasi. Minyak ni meresap 2x ganda cepat dengan adanya ekstrak sarang burung walit. . Bau nya segar. Rasa nya nyaman. Bertindak macam steam wap air yang cepat meresap masuk ke salur pernafasan kita. Membuat pengguna rasa selesa. . #AskMaOil #agentwanted #dropshipwanted #batuk #kahak # asma #semput

Share 0 0
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram Anak anak dah siap berbaju. Selamat berkhidmat kalian. Berikan perkhidmatan yang cemerlang. #AskMaOil #batuk #kahak 1608858479391886873_6073845119

Anak anak dah siap berbaju. Selamat berkhidmat kalian. Berikan perkhidmatan yang cemerlang. #askmaoil #batuk #kahak

Share 0 0
Discover askmaoilhapuskahak's Instagram AskMa Oil mengandungi estrak sarang burung walit yang kaya dengan pelbagai khasiat. Ia sangat mujarab dalam merawat asma, bertindak mencairkan kahak dan bersifat menyerap ke dalam badan dengan pantas.
.
Apabila kita sedar petanda asma mula menyerang. Segera sapu AskMa Oil pada bahagian dada, leher, belakang badan dan hidung. Seeloknya sapu sejam sekali.  #kahak #batuk #AskMaOil #klang 1608851108070382001_6073845119

AskMa Oil mengandungi estrak sarang burung walit yang kaya dengan pelbagai khasiat. Ia sangat mujarab dalam merawat asma, bertindak mencairkan kahak dan bersifat menyerap ke dalam badan dengan pantas. . Apabila kita sedar petanda asma mula menyerang. Segera sapu AskMa Oil pada bahagian dada, leher, belakang badan dan hidung. Seeloknya sapu sejam sekali. #kahak #batuk #askmaoil #klang

Share 0 0
Discover penawar_selsema_flutherapy's Instagram Baru je duduk ambil nàfas lepas bekejar ambil anak2, tetibe tet tet... "Assalamualaikum..
Macam mane nak dapatkan FLUtherapy ye..
Boleh hantarkan ke Hospital  Putrajaya?"
.
Allah..mommy dapat rasakan betapa ibu ini kerisauan dengan keadaan kesihatan si manja kesayangan..
.
Lepas maghrib mommy bersama rombongan bergegas ke Hospital.ehehehe...
Tq Mr.Perfect10 mommy n anak2 yang setia meneman mommy..
.
Sampai je di hospital, Allah...luluhnya hati bila nampak tubuh kecil itu, terbaring dengan nafas yang agak laju, tiub oksigen melekap pada batang hidung yang comel. "Mommy, jangan nak gedik2 meleleh2 air mata kat sini ea..nangis dalam hati sudah!"
Mampu kuatkan hati je.. Mommy cepat2  minta izin untuk terapikan baby, segera golek2, urut2 manja pada tapak kaki yang sebesar 3 jari tu sambil ibu penyayang tepuk lembut dada baby.

Selesai terapi ibu n mommy bersembang panjang. Ini bukan pertama kali baby Affan dijangkiti pneumonia. Kesiannye anak itu, terbayang bayang muka Affan yang lembut. Mommy juga kongsi manfaat FLUtherapy yang ibu Affan boleh dapat, tak lupa tentang gam arab yang sangat baik untuk pernafasan baby. sempat juga kami share pengalaman masing2.
.
30 minit lepas tu mommy minta diri untuk balik dulu. Alang2 dah 30 minit mommy minta izin terapikan lagi Affan sambil dibantu ibu penyayang.
.
Tiba tiba..
Alhamdulillah...Affan muntahkan kahak depan mata mommy dan ibu Affan sendiri..syukur tak terkata.. Pagi ni ibu Affan wassap mommy bagitau semalam baby Affan tido lena. Dengan ibu sekali lena..
Syukur..
.
Cepat cepat sembuh ye sayang..
Takmo lama lama dok dalam hospital tu tau..
.
.
Nak ikhtiar dengan FLUtherapy juga?? Dm / wassap mommy di 013 623 6894.

Bantu mommy untuk mommy bantu anda ❤ 1608712361139624329_5699453229

Baru je duduk ambil nàfas lepas bekejar ambil anak2, tetibe tet tet... "Assalamualaikum.. Macam mane nak dapatkan FLUtherapy ye.. Boleh hantarkan ke Hospital Putrajaya?" . Allah..mommy dapat rasakan betapa ibu ini kerisauan dengan keadaan kesihatan si manja kesayangan.. . Lepas maghrib mommy bersama rombongan bergegas ke Hospital.ehehehe... Tq Mr.Perfect10 mommy n anak2 yang setia meneman mommy.. . Sampai je di hospital, Allah...luluhnya hati bila nampak tubuh kecil itu, terbaring dengan nafas yang agak laju, tiub oksigen melekap pada batang hidung yang comel. "Mommy, jangan nak gedik2 meleleh2 air mata kat sini ea..nangis dalam hati sudah!" Mampu kuatkan hati je.. Mommy cepat2 minta izin untuk terapikan baby, segera golek2, urut2 manja pada tapak kaki yang sebesar 3 jari tu sambil ibu penyayang tepuk lembut dada baby. Selesai terapi ibu n mommy bersembang panjang. Ini bukan pertama kali baby Affan dijangkiti pneumonia. Kesiannye anak itu, terbayang bayang muka Affan yang lembut. Mommy juga kongsi manfaat FLUtherapy yang ibu Affan boleh dapat, tak lupa tentang gam arab yang sangat baik untuk pernafasan baby. sempat juga kami share pengalaman masing2. . 30 minit lepas tu mommy minta diri untuk balik dulu. Alang2 dah 30 minit mommy minta izin terapikan lagi Affan sambil dibantu ibu penyayang. . Tiba tiba.. Alhamdulillah...Affan muntahkan kahak depan mata mommy dan ibu Affan sendiri..syukur tak terkata.. Pagi ni ibu Affan wassap mommy bagitau semalam baby Affan tido lena. Dengan ibu sekali lena.. Syukur.. . Cepat cepat sembuh ye sayang.. Takmo lama lama dok dalam hospital tu tau.. . . Nak ikhtiar dengan FLUtherapy juga?? Dm / wassap mommy di 013 623 6894. Bantu mommy untuk mommy bantu anda ❤

Share 1 5
Discover iv_alor_setar's Instagram "KEPADA YANG TIDAK BOLEH MAKAN MAKANAN SEAFOOD SAHAJA" "Saya sebelum ni bukan tak nak tapi kalau boleh saya elakkan dari makan makanan seafood,Kalau makan juga masalah biasa akan terjadi,saya akan bersin terus jadi bersin-bersin sampai merah 
hidung.Serius weii❗❗❗❗❗..Rimas sangatBila makan je seafood  muka saya jadi gatal2, rasa macam semut merayap2 je kat muka, tambah kalau time nak solat..Tak khusyuk jadinya☹☹☹..
Alhamdulillah saya dipertemukan jalan penyelesaian oleh Allah. #ivmist 90% masalah resdung saya sembuh.. that's why la sekarang nak makan apa main redah je..tak macam sebelum ini..makan je masalah yang sama BERSIN tak kira masa dan tempat..Muka terus gatal-gatal. Ini sebab kenapa saya suka produk awak berbanding produk lain:-
 Saya ni jenis,cerewet sikit bab nak pilih produk,saya kaji dulu keberkesanannya macam mana. Baru saya beli.
Pengalaman First time saya guna ivmist, saya test makan udang masa lunch kat office, Saya try sapu
 Ya Allah,serius ajaib, On The Spot kesannya saya rasa masa tu juga dah tak bersin-bersin macam sebelum ni.
Kalau nak banding bab harga dengan produk lain, Produk awak dah Menang☺

0193066500 @ 
http://www.wasap.my/60193066500

#allergic #seafood#LisYusofStokisIvMistKedah #iv_alorsetar #ivmist #ivkidsforbaby #ivmistmujarab #resdung #sinus #migraine #sakitkepala #SatuRumahSatuIVMist #bazaarmalaysia #bazaronlineshop #bazarpaknil #bazaarwanitamuslimah #sakittengkok #sakitlutut #sakitsendi #lenguhsendi #lenguh #batukberkahak #batuk #selsema #seluruhmalaysia #kahak #ketumbit #gatalhidung #asthma 1608830922211596189_3404538498

"KEPADA YANG TIDAK BOLEH MAKAN MAKANAN SEAFOOD SAHAJA" "Saya sebelum ni bukan tak nak tapi kalau boleh saya elakkan dari makan makanan seafood,Kalau makan juga masalah biasa akan terjadi,saya akan bersin terus jadi bersin-bersin sampai merah hidung.Serius weii❗❗❗❗❗..Rimas sangatBila makan je seafood muka saya jadi gatal2, rasa macam semut merayap2 je kat muka, tambah kalau time nak solat..Tak khusyuk jadinya☹☹☹.. Alhamdulillah saya dipertemukan jalan penyelesaian oleh Allah. #ivmist90% masalah resdung saya sembuh.. that's why la sekarang nak makan apa main redah je..tak macam sebelum ini..makan je masalah yang sama BERSIN tak kira masa dan tempat..Muka terus gatal-gatal. Ini sebab kenapa saya suka produk awak berbanding produk lain:- Saya ni jenis,cerewet sikit bab nak pilih produk,saya kaji dulu keberkesanannya macam mana. Baru saya beli. Pengalaman First time saya guna ivmist, saya test makan udang masa lunch kat office, Saya try sapu Ya Allah,serius ajaib, On The Spot kesannya saya rasa masa tu juga dah tak bersin-bersin macam sebelum ni. Kalau nak banding bab harga dengan produk lain, Produk awak dah Menang☺ 0193066500 @ http://www.wasap.my/60193066500 #allergic #seafood#lisyusofstokisivmistkedah #iv_alorsetar #ivmist #ivkidsforbaby #ivmistmujarab #resdung #sinus #migraine #sakitkepala #saturumahsatuivmist #bazaarmalaysia #bazaronlineshop #bazarpaknil #bazaarwanitamuslimah #sakittengkok #sakitlutut #sakitsendi #lenguhsendi #lenguh #batukberkahak #batuk #selsema #seluruhmalaysia #kahak #ketumbit #gatalhidung #asthma

Share 0 10
Discover puerskidsdom_banting's Instagram . 22 Sept 2017
COD return..
Ingt naik flight je leh guna term flight return??keke
.
Esok kami nak ikot suami g keje kejap..so,ade sesiapa nak dptkn balm dr kami?
.
Baby rub (last bekas,sapa cpt dye dpt!)
Happy tummy
Lovely skin
Deep sleep
.
Boleh DM/watsapp je kami dgn klik link pd bio 
CEPAT! CEPAT! CEPAT!
.
#puerskidsdom #pureforpuers #teamnisa
#therapybalm #naturalbalm #balmmurah #organicbalm #babyproduct #essentialoil #eo #banting #selangor #kualalangat #codbanting #klang #pandamaran #telokpanglimagarang #eczema #newborn #noseblock #sinus #kembungperut #batuk #selsema #jerawat #demam #tantrum #kahak #balmmultifungsi #balmajaib 1608814051068376802_5890198217

. 22 Sept 2017 COD return.. Ingt naik flight je leh guna term flight return??keke . Esok kami nak ikot suami g keje kejap..so,ade sesiapa nak dptkn balm dr kami? . Baby rub (last bekas,sapa cpt dye dpt!) Happy tummy Lovely skin Deep sleep . Boleh DM/watsapp je kami dgn klik link pd bio CEPAT! CEPAT! CEPAT! . #puerskidsdom #pureforpuers #teamnisa #therapybalm #naturalbalm #balmmurah #organicbalm #babyproduct #essentialoil #eo #banting #selangor #kualalangat #codbanting #klang #pandamaran #telokpanglimagarang #eczema #newborn #noseblock #sinus #kembungperut #batuk #selsema #jerawat #demam #tantrum #kahak #balmmultifungsi #balmajaib

Share 0 2
Discover minyakurutmoden_mmg's Instagram Hai semua. Khas untuk yang tertanya tanya apa khasiat aloe vera yang ada dalam MMG Massage Gel ni. Korang boleh rujuk pada gambar kat atas ye
.
MMG Massage Gel atau lebih dikenali sebagai minyak urut moden MMG alhamdulillah mendapat review positif daripada pengguna disebabkan bahan bahan yang kami gunakan adalah mujarab untuk kelegaan serta merta
.
Walaupun bersaing dengan pelbagai jenama minyak urut tetapi kami tonjolkan kelainan pada produk kami dimana pengguna sukakan teksturnya yang seperti losyen, tak melekit dan cepat menyerap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan kotoran seperti minyak
.
Ia sangat mudah digunakan dan memberi kelegaan pantas kepada pengguna. Bau pulak harum LAVENDER dan ditambah rasa KOOL DINGIN sensasi apabila disapu pada kulit
.
Saiz mini poket memudahkan dibawa ke mana mana. Botol pulak tahan lasak jadi tak perlu risau isi terkeluar daripada botol
.
Berminat untuk order wasap 018 5754969. Untuk info lanjut pun boleh terus wasap ke nombor yang sama
.
Sekarang ada promosi JIMAT RM6 untuk belian sebotol minyak urut moden MMG. JOM BELI SEKARANG
.
#selsema #resdung #sengugut #peningkepala #migrain #batuk #lenguhbadan #kremkaki #batuk #kahak #gigitanserangga #gatalgatal #lenguhtengkuk #sakitlutut #kembungperut #sengalsendi #bengkakgusi #sengalpinggang #urutanbiasa #urutanlepasbersalin #terapiinstagram #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #ajimaura #irfankhairi #review #syukurselalu #bahanbahandalamMMG 1608778909452918184_490433105

Hai semua. Khas untuk yang tertanya tanya apa khasiat aloe vera yang ada dalam MMG Massage Gel ni. Korang boleh rujuk pada gambar kat atas ye . MMG Massage Gel atau lebih dikenali sebagai minyak urut moden MMG alhamdulillah mendapat review positif daripada pengguna disebabkan bahan bahan yang kami gunakan adalah mujarab untuk kelegaan serta merta . Walaupun bersaing dengan pelbagai jenama minyak urut tetapi kami tonjolkan kelainan pada produk kami dimana pengguna sukakan teksturnya yang seperti losyen, tak melekit dan cepat menyerap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan kotoran seperti minyak . Ia sangat mudah digunakan dan memberi kelegaan pantas kepada pengguna. Bau pulak harum LAVENDER dan ditambah rasa KOOL DINGIN sensasi apabila disapu pada kulit . Saiz mini poket memudahkan dibawa ke mana mana. Botol pulak tahan lasak jadi tak perlu risau isi terkeluar daripada botol . Berminat untuk order wasap 018 5754969. Untuk info lanjut pun boleh terus wasap ke nombor yang sama . Sekarang ada promosi JIMAT RM6 untuk belian sebotol minyak urut moden MMG. JOM BELI SEKARANG . #selsema #resdung #sengugut #peningkepala #migrain #batuk #lenguhbadan #kremkaki #batuk #kahak #gigitanserangga #gatalgatal #lenguhtengkuk #sakitlutut #kembungperut #sengalsendi #bengkakgusi #sengalpinggang #urutanbiasa #urutanlepasbersalin #terapiinstagram #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #ajimaura #irfankhairi #review #syukurselalu #bahanbahandalammmg

Share 0 4
Discover minyakurutmoden_mmg's Instagram Hai semua. Khas untuk yang tertanya tanya apa khasiat lavender yang ada dalam MMG Massage Gel ni. Korang boleh rujuk pada gambar kat atas ye
.
MMG Massage Gel atau lebih dikenali sebagai minyak urut moden MMG alhamdulillah mendapat review positif daripada pengguna disebabkan bahan bahan yang kami gunakan adalah mujarab untuk kelegaan serta merta
.
Walaupun bersaing dengan pelbagai jenama minyak urut tetapi kami tonjolkan kelainan pada produk kami dimana pengguna sukakan teksturnya yang seperti losyen, tak melekit dan cepat menyerap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan kotoran seperti minyak
.
Ia sangat mudah digunakan dan memberi kelegaan pantas kepada pengguna. Bau pulak harum LAVENDER dan ditambah rasa KOOL DINGIN sensasi apabila disapu pada kulit
.
Saiz mini poket memudahkan dibawa ke mana mana. Botol pulak tahan lasak jadi tak perlu risau isi terkeluar daripada botol
.
Berminat untuk order wasap 018 5754969. Untuk info lanjut pun boleh terus wasap ke nombor yang sama
.
Sekarang ada promosi JIMAT RM6 untuk belian sebotol minyak urut moden MMG. JOM BELI SEKARANG
.
#selsema #resdung #sengugut #peningkepala #migrain #batuk #lenguhbadan #kremkaki #batuk #kahak #gigitanserangga #gatalgatal #lenguhtengkuk #sakitlutut #kembungperut #sengalsendi #bengkakgusi #sengalpinggang #urutanbiasa #urutanlepasbersalin #terapiinstagram #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #ajimaura #irfankhairi #review #syukurselalu #bahanbahandalamMMG 1608777711534623539_490433105

Hai semua. Khas untuk yang tertanya tanya apa khasiat lavender yang ada dalam MMG Massage Gel ni. Korang boleh rujuk pada gambar kat atas ye . MMG Massage Gel atau lebih dikenali sebagai minyak urut moden MMG alhamdulillah mendapat review positif daripada pengguna disebabkan bahan bahan yang kami gunakan adalah mujarab untuk kelegaan serta merta . Walaupun bersaing dengan pelbagai jenama minyak urut tetapi kami tonjolkan kelainan pada produk kami dimana pengguna sukakan teksturnya yang seperti losyen, tak melekit dan cepat menyerap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan kotoran seperti minyak . Ia sangat mudah digunakan dan memberi kelegaan pantas kepada pengguna. Bau pulak harum LAVENDER dan ditambah rasa KOOL DINGIN sensasi apabila disapu pada kulit . Saiz mini poket memudahkan dibawa ke mana mana. Botol pulak tahan lasak jadi tak perlu risau isi terkeluar daripada botol . Berminat untuk order wasap 018 5754969. Untuk info lanjut pun boleh terus wasap ke nombor yang sama . Sekarang ada promosi JIMAT RM6 untuk belian sebotol minyak urut moden MMG. JOM BELI SEKARANG . #selsema #resdung #sengugut #peningkepala #migrain #batuk #lenguhbadan #kremkaki #batuk #kahak #gigitanserangga #gatalgatal #lenguhtengkuk #sakitlutut #kembungperut #sengalsendi #bengkakgusi #sengalpinggang #urutanbiasa #urutanlepasbersalin #terapiinstagram #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #ajimaura #irfankhairi #review #syukurselalu #bahanbahandalammmg

Share 4 14
Discover minyakurutmoden_mmg's Instagram Hai semua. Khas untuk yang tertanya tanya apa khasiat minyak kayu putih yang ada dalam MMG Massage Gel ni. Korang boleh rujuk pada gambar kat atas ye
.
MMG Massage Gel atau lebih dikenali sebagai minyak urut moden MMG alhamdulillah mendapat review positif daripada pengguna disebabkan bahan bahan yang kami gunakan adalah mujarab untuk kelegaan serta merta
.
Walaupun bersaing dengan pelbagai jenama minyak urut tetapi kami tonjolkan kelainan pada produk kami dimana pengguna sukakan teksturnya yang seperti losyen, tak melekit dan cepat menyerap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan kotoran seperti minyak
.
Ia sangat mudah digunakan dan memberi kelegaan pantas kepada pengguna. Bau pulak harum LAVENDER dan ditambah rasa KOOL DINGIN sensasi apabila disapu pada kulit
.
Saiz mini poket memudahkan dibawa ke mana mana. Botol pulak tahan lasak jadi tak perlu risau isi terkeluar daripada botol
.
Berminat untuk order wasap 018 5754969. Untuk info lanjut pun boleh terus wasap ke nombor yang sama
.
Sekarang ada promosi JIMAT RM6 untuk belian sebotol minyak urut moden MMG. JOM BELI SEKARANG
.
#selsema #resdung #sengugut #peningkepala #migrain #batuk #lenguhbadan #kremkaki #batuk #kahak #gigitanserangga #gatalgatal #lenguhtengkuk #sakitlutut #kembungperut #sengalsendi #bengkakgusi #sengalpinggang #urutanbiasa #urutanlepasbersalin #terapiinstagram #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #ajimaura #irfankhairi #review #syukurselalu #bahanbahandalamMMG 1608776434226306396_490433105

Hai semua. Khas untuk yang tertanya tanya apa khasiat minyak kayu putih yang ada dalam MMG Massage Gel ni. Korang boleh rujuk pada gambar kat atas ye . MMG Massage Gel atau lebih dikenali sebagai minyak urut moden MMG alhamdulillah mendapat review positif daripada pengguna disebabkan bahan bahan yang kami gunakan adalah mujarab untuk kelegaan serta merta . Walaupun bersaing dengan pelbagai jenama minyak urut tetapi kami tonjolkan kelainan pada produk kami dimana pengguna sukakan teksturnya yang seperti losyen, tak melekit dan cepat menyerap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan kotoran seperti minyak . Ia sangat mudah digunakan dan memberi kelegaan pantas kepada pengguna. Bau pulak harum LAVENDER dan ditambah rasa KOOL DINGIN sensasi apabila disapu pada kulit . Saiz mini poket memudahkan dibawa ke mana mana. Botol pulak tahan lasak jadi tak perlu risau isi terkeluar daripada botol . Berminat untuk order wasap 018 5754969. Untuk info lanjut pun boleh terus wasap ke nombor yang sama . Sekarang ada promosi JIMAT RM6 untuk belian sebotol minyak urut moden MMG. JOM BELI SEKARANG . #selsema #resdung #sengugut #peningkepala #migrain #batuk #lenguhbadan #kremkaki #batuk #kahak #gigitanserangga #gatalgatal #lenguhtengkuk #sakitlutut #kembungperut #sengalsendi #bengkakgusi #sengalpinggang #urutanbiasa #urutanlepasbersalin #terapiinstagram #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #ajimaura #irfankhairi #review #syukurselalu #bahanbahandalammmg

Share 0 5
Discover minyakurutmodenmalaysia's Instagram Hai semua. Khas untuk yang tertanya tanya apa khasiat minyak kayu putih yang ada dalam MMG Massage Gel ni. Korang boleh rujuk pada gambar kat atas ye
.
MMG Massage Gel atau lebih dikenali sebagai minyak urut moden MMG alhamdulillah mendapat review positif daripada pengguna disebabkan bahan bahan yang kami gunakan adalah mujarab untuk kelegaan serta merta
.
Walaupun bersaing dengan pelbagai jenama minyak urut tetapi kami tonjolkan kelainan pada produk kami dimana pengguna sukakan teksturnya yang seperti losyen, tak melekit dan cepat menyerap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan kotoran seperti minyak
.
Ia sangat mudah digunakan dan memberi kelegaan pantas kepada pengguna. Bau pulak harum LAVENDER dan ditambah rasa KOOL DINGIN sensasi apabila disapu pada kulit
.
Saiz mini poket memudahkan dibawa ke mana mana. Botol pulak tahan lasak jadi tak perlu risau isi terkeluar daripada botol
.
Berminat untuk order wasap 018 5754969. Untuk info lanjut pun boleh terus wasap ke nombor yang sama
.
Sekarang ada promosi JIMAT RM6 untuk belian sebotol minyak urut moden MMG. JOM BELI SEKARANG
.
#selsema #resdung #sengugut #peningkepala #migrain #batuk #lenguhbadan #kremkaki #batuk #kahak #gigitanserangga #gatalgatal #lenguhtengkuk #sakitlutut #kembungperut #sengalsendi #bengkakgusi #sengalpinggang #urutanbiasa #urutanlepasbersalin #terapiinstagram #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #ajimaura #irfankhairi #review #syukurselalu #bahanbahandalamMMG 1608774274242436308_3172357245

Hai semua. Khas untuk yang tertanya tanya apa khasiat minyak kayu putih yang ada dalam MMG Massage Gel ni. Korang boleh rujuk pada gambar kat atas ye . MMG Massage Gel atau lebih dikenali sebagai minyak urut moden MMG alhamdulillah mendapat review positif daripada pengguna disebabkan bahan bahan yang kami gunakan adalah mujarab untuk kelegaan serta merta . Walaupun bersaing dengan pelbagai jenama minyak urut tetapi kami tonjolkan kelainan pada produk kami dimana pengguna sukakan teksturnya yang seperti losyen, tak melekit dan cepat menyerap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan kotoran seperti minyak . Ia sangat mudah digunakan dan memberi kelegaan pantas kepada pengguna. Bau pulak harum LAVENDER dan ditambah rasa KOOL DINGIN sensasi apabila disapu pada kulit . Saiz mini poket memudahkan dibawa ke mana mana. Botol pulak tahan lasak jadi tak perlu risau isi terkeluar daripada botol . Berminat untuk order wasap 018 5754969. Untuk info lanjut pun boleh terus wasap ke nombor yang sama . Sekarang ada promosi JIMAT RM6 untuk belian sebotol minyak urut moden MMG. JOM BELI SEKARANG . #selsema #resdung #sengugut #peningkepala #migrain #batuk #lenguhbadan #kremkaki #batuk #kahak #gigitanserangga #gatalgatal #lenguhtengkuk #sakitlutut #kembungperut #sengalsendi #bengkakgusi #sengalpinggang #urutanbiasa #urutanlepasbersalin #terapiinstagram #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #ajimaura #irfankhairi #review #syukurselalu #bahanbahandalammmg

Share 1 8
Discover norlizd's Instagram IV Mist Aromatic Nano Oil
.
✳100% organik
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
Boleh sembur seperti air
Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
Habbatus sauda
Saffron
Ekstrak argan
Serai
Eucalyptus
Halia
Halia bara
Kelapa dara
Limau purut
Pudina
.
Merawat/Menyembuh:
 Jerawat
 Migrain
 Selsema
 Resdung
 Batuk
 Gatal2 muka
 Jerawat
 Jeragat
 Buasir
 Sakit gigi
 Sakit sendi
 Gout
 Kuku cekam
 Panas badan
 Kekejangan, sakit urat & sendi
 Sakit pinggang
 Senggugut
 Kurap, panau
 Gigitan serangga bisa
 Mengawal rambut gugur
 Dan byk lg...
.
WhatsApp 012629 6563 .
#bersin #kahak #hidungtersumbat  #gatalmuka #gataltelinga #gatalmata #resdung #resdungkronik  #penawarresdung #ivmist #ivkids #ivmistmurah
#ivmist #jerawat #migrain #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #semburanajaib #ivsoapmurah #bazarpaknil #demambatukselsema 1608725982076115154_229267637

IV Mist Aromatic Nano Oil . ✳100% organik ✳Semula jadi ✳Bebas bahan kimia ✳Lulus KKM . Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS! Boleh sembur seperti air Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai . Bahan2: Habbatus sauda Saffron Ekstrak argan Serai Eucalyptus Halia Halia bara Kelapa dara Limau purut Pudina . Merawat/Menyembuh: Jerawat Migrain Selsema Resdung Batuk Gatal2 muka Jerawat Jeragat Buasir Sakit gigi Sakit sendi Gout Kuku cekam Panas badan Kekejangan, sakit urat & sendi Sakit pinggang Senggugut Kurap, panau Gigitan serangga bisa Mengawal rambut gugur Dan byk lg... . WhatsApp 012629 6563 . #bersin #kahak #hidungtersumbat #gatalmuka #gataltelinga #gatalmata #resdung #resdungkronik #penawarresdung #ivmist #ivkids #ivmistmurah #ivmist #jerawat #migrain #selsema #resdung #resdungkronik #terapiresdung #senggugut #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #lenguh #semburanajaib #ivsoapmurah #bazarpaknil #demambatukselsema

Share 1 5
Discover sitihajar_ivmist's Instagram "TIAP-TIAP PAGI DAH TAK BERSIN, GATAL DI HIDUNG & MUKA PUN DAH TAKDA"
.
Alhamdulillah, kalau selalu bersin pagi2 boleh cuba #ivmist ya

Info whatsapp 0123978781
.
#resdung #selesema #kahak #ivkids #ivsoap 1608707208362854555_6005995031

"TIAP-TIAP PAGI DAH TAK BERSIN, GATAL DI HIDUNG & MUKA PUN DAH TAKDA" . Alhamdulillah, kalau selalu bersin pagi2 boleh cuba #ivmistya Info whatsapp 0123978781 . #resdung #selesema #kahak #ivkids #ivsoap

Share 0 3
Discover puerskidsdomhq's Instagram TAHUKAH ANDA❓
#infopuersbelladama
-
Myrrh atau mur adalah resin atau getah yang berasal dari pokok yang disebut Commiphora myrrha, dan banyak tumbuh di Afrika atau Timur Tengah.
-
Myrrh telah dijadikan sebagai minyak esen dan digunakan sejak beribu tahun dulu. Antara kebaikan minyak esen myrrh adalah: -
✔Pengharum
✔Penyedap untuk makanan
✔Mengubati demam
✔Sebagai antiseptik untuk ✔membersihkan luka
✔membantu menghentikan perdarahan
✔Alergi
✔Common Colds
✔Bibir pecah-pecah atau kering
✔Sinusitis
✔Radang anak tekak
✔Kahak berlebihan
✔Hidung tersumbat
✔Membantu masalah pencernaan
-
Tetapi kini terdapat kajian dimana minyak esen ini sangat berbahaya jika digunakan terus kepada bayi. Jadi, minyak esen myrrh ini telah dicampurkan (blend) dengan beberapa 'carrier' yang dijadikan sebagai balm di dalam baby rub yang dijamin 100% selamat digunakan pada bayi sehingga lah orang dewasa. Ini kerana selain myrrh, terdapat bahan2 organik lain yang digunakan seperti cocoa butter, carrier oil, essential oil, dan beeswax.

Credit artikel to : 
Fatin Laily Ghazali, Independent Seller JB

#belladama #babybalm #babysihat #babystuff #barangbaby #babyproducts #kids #kepong #kahak #kidsbalm #kualalumpur #puerskidsdom #puerskidsdomkl #selsema #selayang #sembelit #sideincome #eczema #eczemarelief #tantrum #therapeutic #tidurnyenyak #therapeuticmassage #organicproducts #nyamuk #noharm #newborn #noseblock #newborngift 1608706112483748304_4304052543

TAHUKAH ANDA❓ #infopuersbelladama - Myrrh atau mur adalah resin atau getah yang berasal dari pokok yang disebut Commiphora myrrha, dan banyak tumbuh di Afrika atau Timur Tengah. - Myrrh telah dijadikan sebagai minyak esen dan digunakan sejak beribu tahun dulu. Antara kebaikan minyak esen myrrh adalah: - ✔Pengharum ✔Penyedap untuk makanan ✔Mengubati demam ✔Sebagai antiseptik untuk ✔membersihkan luka ✔membantu menghentikan perdarahan ✔Alergi ✔Common Colds ✔Bibir pecah-pecah atau kering ✔Sinusitis ✔Radang anak tekak ✔Kahak berlebihan ✔Hidung tersumbat ✔Membantu masalah pencernaan - Tetapi kini terdapat kajian dimana minyak esen ini sangat berbahaya jika digunakan terus kepada bayi. Jadi, minyak esen myrrh ini telah dicampurkan (blend) dengan beberapa 'carrier' yang dijadikan sebagai balm di dalam baby rub yang dijamin 100% selamat digunakan pada bayi sehingga lah orang dewasa. Ini kerana selain myrrh, terdapat bahan2 organik lain yang digunakan seperti cocoa butter, carrier oil, essential oil, dan beeswax. Credit artikel to : Fatin Laily Ghazali, Independent Seller JB #belladama #babybalm #babysihat #babystuff #barangbaby #babyproducts #kids #kepong #kahak #kidsbalm #kualalumpur #puerskidsdom #puerskidsdomkl #selsema #selayang #sembelit #sideincome #eczema #eczemarelief #tantrum #therapeutic #tidurnyenyak #therapeuticmassage #organicproducts #nyamuk #noharm #newborn #noseblock #newborngift

Share 1 11
Load More