InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

#kahak tagged photos and videos

Recent Medias for hashtag : #kahak.

Discover tasneemnatureljb's Instagram Jazakumullah khairan kathirrr.
.
Review from Intan Dzulkefli di Facebook.
.
Dah lama dah saya nak hasut si Intan ni, tapi tak berjaya. Dia selalu cerita anaknya susah tidur tapi pelbagai dugaan dan cabaran yang hadir, saya masih belum sempat bertemu empunya diri.
.
Allah izin tempoh hari dapat berkunjung ke rumahnya di Pasir Gudang sambil risik risik teknik penulisan viral di FB, kihkihkihhhhh.
.
Alhamdulillah ❤ Balm ini berkesan untuk anak anaknya.
.
#giftreview #tasneemnaturel #tasneemnaturelbrunei #tasneemnatureljb #terapiinstagram #balmbayi #essentialoils #sayajualbalmbayi #batuk #batukselesema #batukkahak #kahak #tantrum #kembungperutbayi #senggugut #sembelit #pening #stress #anaksusahtidur #sleeptime #aurainstabatch9 1650217325063206759_5096285917

Jazakumullah khairan kathirrr. . Review from Intan Dzulkefli di Facebook. . Dah lama dah saya nak hasut si Intan ni, tapi tak berjaya. Dia selalu cerita anaknya susah tidur tapi pelbagai dugaan dan cabaran yang hadir, saya masih belum sempat bertemu empunya diri. . Allah izin tempoh hari dapat berkunjung ke rumahnya di Pasir Gudang sambil risik risik teknik penulisan viral di FB, kihkihkihhhhh. . Alhamdulillah ❤ Balm ini berkesan untuk anak anaknya. . #giftreview #tasneemnaturel #tasneemnaturelbrunei #tasneemnatureljb #terapiinstagram #balmbayi #essentialoils #sayajualbalmbayi #batuk #batukselesema #batukkahak #kahak #tantrum #kembungperutbayi #senggugut #sembelit #pening #stress #anaksusahtidur #sleeptime #aurainstabatch9

Share 0 7

Advertisement

Discover tasneemnatureljb's Instagram Jazakumullah khairan kathirrr.
.
Review from Intan Dzulkefli di Facebook.
.
Dah lama dah saya nak hasut si Intan ni, tapi tak berjaya. Dia selalu cerita anaknya susah tidur tapi pelbagai dugaan dan cabaran yang hadir, saya masih belum sempat bertemu empunya diri.
.
Allah izin tempoh hari dapat berkunjung ke rumahnya di Pasir Gudang sambil risik risik teknik penulisan viral di FB, kihkihkihhhhh.
.
Alhamdulillah ❤ Balm ini berkesan untuk anak anaknya.
.
#giftreview #tasneemnaturel #tasneemnaturelbrunei #tasneemnatureljb #terapiinstagram #balmbayi #essentialoils #sayajualbalmbayi #batuk #batukselesema #batukkahak #kahak #tantrum #kembungperutbayi #senggugut #sembelit #pening #stress #anaksusahtidur #sleeptime #aurainstabatch9 1650217272609287096_5096285917

Jazakumullah khairan kathirrr. . Review from Intan Dzulkefli di Facebook. . Dah lama dah saya nak hasut si Intan ni, tapi tak berjaya. Dia selalu cerita anaknya susah tidur tapi pelbagai dugaan dan cabaran yang hadir, saya masih belum sempat bertemu empunya diri. . Allah izin tempoh hari dapat berkunjung ke rumahnya di Pasir Gudang sambil risik risik teknik penulisan viral di FB, kihkihkihhhhh. . Alhamdulillah ❤ Balm ini berkesan untuk anak anaknya. . #giftreview #tasneemnaturel #tasneemnaturelbrunei #tasneemnatureljb #terapiinstagram #balmbayi #essentialoils #sayajualbalmbayi #batuk #batukselesema #batukkahak #kahak #tantrum #kembungperutbayi #senggugut #sembelit #pening #stress #anaksusahtidur #sleeptime #aurainstabatch9

Share 0 9

Advertisement

Discover pakarhapusresdung's Instagram RASANYA SEPERTI DICUCUK-CUCUK GITU
.
.
"Waalaikumussalam/ Alhamdulillah nampak kesan sampai sekarang.
.
Dulu saya kerap sangat-sangat sakit kepala, macam terasa dicucuk.
.
Sampai nak buka mata pun perih rasanya.
.
Then sembur-sembur #IVMist dah lama dah tak rasa sakit kepala.
.
Benarlah sembur-sembur je sembuh.
.
Alhamudlillah, kenapa la baru jumpa Tahun ini?"
.
.
Anda ada masalah migrain?
Kalau datang migrain rasa seperti kepala dicucuk-cucuk sehingga nak buka mata pun pedih?
.
Jangan risau #IVMist ada untuk selesaikan maslaah anda dengan sapu-sapu sahaja dan hidu bau aroma yang nyaman sudah mampu meredakan masalah anda.
.
Berminat nak cuba IVMist?
.
Whatsapp terus ke 011-32724057
.
AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN 
.
.
. 1650133200250844583_3894420915

RASANYA SEPERTI DICUCUK-CUCUK GITU . . "Waalaikumussalam/ Alhamdulillah nampak kesan sampai sekarang. . Dulu saya kerap sangat-sangat sakit kepala, macam terasa dicucuk. . Sampai nak buka mata pun perih rasanya. . Then sembur-sembur #ivmistdah lama dah tak rasa sakit kepala. . Benarlah sembur-sembur je sembuh. . Alhamudlillah, kenapa la baru jumpa Tahun ini?" . . Anda ada masalah migrain? Kalau datang migrain rasa seperti kepala dicucuk-cucuk sehingga nak buka mata pun pedih? . Jangan risau #ivmistada untuk selesaikan maslaah anda dengan sapu-sapu sahaja dan hidu bau aroma yang nyaman sudah mampu meredakan masalah anda. . Berminat nak cuba IVMist? . Whatsapp terus ke 011-32724057 . AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN . . .

Share 1 18

Advertisement

Discover tie_kha81's Instagram #MinyakHerbaAsmak memang serbaguna.
Macam -macam kegunaannya.
utk #asma, #batuk, #kahak, #selsema #buasir #sembelit #psoriasis #ekzema #bengkak #lenguh #bisul #migrain

Berbaloi ker tak? 1650128034212016526_654848271

#minyakherbaasmakmemang serbaguna. Macam -macam kegunaannya. utk #asma, #batuk, #kahak, #selsema #buasir #sembelit #psoriasis #ekzema #bengkak #lenguh #bisul #migrain Berbaloi ker tak?

Share 0 4
Discover marziana_kuzi's Instagram IV MIST AROMATIC NANO OIL 
Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan, ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. .
.
FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN
⏩ Melembapkan kulit
⏩ Meringankan penafasan
⏩ Mengeluarkan angin dalam badan
⏩ Melembutkan rambut
⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema, ⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.
⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan.
⏩ Melegakan sendi dan saraf
⏩Melegakan senggugut

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
[➕] Habbatus Sauda
[➕] Argan
[➕] Serai
[➕] Halia
[➕] Eucalytus/Kayu Putih
[➕] Halia Bara
[➕] Kelapa dara
[➕] Pudina
.
Untuk turut miliki IVMist ini, .
Taip 'IVMist' dan hantar ke 0179811908
.
#ivmistteammarziana
#resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil 
#murah #serbaguna #IZINALLAH 1650097748021748807_1751998770

IV MIST AROMATIC NANO OIL Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan, ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. . . FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN ⏩ Melembapkan kulit ⏩ Meringankan penafasan ⏩ Mengeluarkan angin dalam badan ⏩ Melembutkan rambut ⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema, ⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan. ⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan. ⏩ Melegakan sendi dan saraf ⏩Melegakan senggugut KANDUNGAN BAHAN-BAHAN [➕] Habbatus Sauda [➕] Argan [➕] Serai [➕] Halia [➕] Eucalytus/Kayu Putih [➕] Halia Bara [➕] Kelapa dara [➕] Pudina . Untuk turut miliki IVMist ini, . Taip 'IVMist' dan hantar ke 0179811908 . #ivmistteammarziana #resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #murah #serbaguna #izinallah

Share 0 3
Discover ivmist_byshima's Instagram 
Yang mana satu pilihan untuk bayi anda? Makan UBAT atau rawatan alternatif tanpa perlu makan ubat?
======
Alhamdulillah.. ternyata ivKIDs mempunyai permintaan yang luar biasa.. ternyata keberkesanannya terhadap si kecil anda dengan izin Allah taala.

Jom order #ivkids sekarang sebelum kehabisan stok ^_^
===================
 Kandungan :
Ekstrak jerangau
Ekstrak cekor
Limau purut
Habbatus Sauda
VCO (Virgin Coconut oil)
Saffaron
Minyak kayu putih
.
 Sesuai untuk bayi seawal 1 hari juga dan khasiat lain :-
Melegakan kembung perut
Selsema
Ruam
Gatal gatal
.
Jgn biarkan si kecil anda dibelenggu dgn masalah kesihatan mereka. Khususnya yang susah nak makan ubat
.
Jom wasap  019 996 9933
.  #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #asthma #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #kahak #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab  #selsemabatukdemam
#ivkids #kembungperut #selsema #ruam #gatal2  #trustseller #kurapsusu#ivmisttanahmerah  1650073440479502081_2155878366

Yang mana satu pilihan untuk bayi anda? Makan UBAT atau rawatan alternatif tanpa perlu makan ubat? ====== Alhamdulillah.. ternyata ivKIDs mempunyai permintaan yang luar biasa.. ternyata keberkesanannya terhadap si kecil anda dengan izin Allah taala. Jom order #ivkidssekarang sebelum kehabisan stok ^_^ =================== Kandungan : Ekstrak jerangau Ekstrak cekor Limau purut Habbatus Sauda VCO (Virgin Coconut oil) Saffaron Minyak kayu putih . Sesuai untuk bayi seawal 1 hari juga dan khasiat lain :- Melegakan kembung perut Selsema Ruam Gatal gatal . Jgn biarkan si kecil anda dibelenggu dgn masalah kesihatan mereka. Khususnya yang susah nak makan ubat . Jom wasap 019 996 9933 . #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #asthma #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #kahak #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #selsemabatukdemam #ivkids #kembungperut #selsema #ruam #gatal2 #trustseller #kurapsusu#ivmisttanahmerah

Share 0 10
Discover the_scent_therapy's Instagram Testimoni Baby Balm BREATHE

Ni cik lela nak belanje testimoni cust yang dah cuba sapu pada anak.

Baby berkahak, lepas konsisten sapu balm Breathe terus hilang batuk dan kahak.

Uolls tahu kan baby bawah umur 2 tahun tak digalakkan ambil ubat batuk dan selsema. Sebab efek dia kuat walaupun ambil dos 1ml. 
Jadi kalau boleh redakan dengan cara sapuan kan lebih selamat. Bahan-bahan baby balm Ronella ni 100% pati minyak tumbuhan, BEBAS BAHAN KIMIA, dan yang paling penting, selamat dan berkesan untuk disapu pada si manja.

Kalau ada pape masalah atau nak tanya pasal baby balm roger je lela kat 019-7135241.
In sha Allah lela boleh bantu.

#babybalm #ronella #babybalmbreathe #batuk #kahak #selsemabatuk #sayajual #essentialoil #essentialoilmalaysia #bazaarpaknil #sapotlokal #organic #therapeutic #natural 1650022948558643749_1437158671

Testimoni Baby Balm BREATHE Ni cik lela nak belanje testimoni cust yang dah cuba sapu pada anak. Baby berkahak, lepas konsisten sapu balm Breathe terus hilang batuk dan kahak. Uolls tahu kan baby bawah umur 2 tahun tak digalakkan ambil ubat batuk dan selsema. Sebab efek dia kuat walaupun ambil dos 1ml. Jadi kalau boleh redakan dengan cara sapuan kan lebih selamat. Bahan-bahan baby balm Ronella ni 100% pati minyak tumbuhan, BEBAS BAHAN KIMIA, dan yang paling penting, selamat dan berkesan untuk disapu pada si manja. Kalau ada pape masalah atau nak tanya pasal baby balm roger je lela kat 019-7135241. In sha Allah lela boleh bantu. #babybalm #ronella #babybalmbreathe #batuk #kahak #selsemabatuk #sayajual #essentialoil #essentialoilmalaysia #bazaarpaknil #sapotlokal #organic #therapeutic #natural

Share 1 6
Discover hafizayusof16's Instagram IV MIST AROMATIC NANO OIL 
Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan.

Ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. .
FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN
⏩ Melembapkan kulit
⏩ Meringankan penafasan
⏩ Mengeluarkan angin dalam badan
⏩ Melembutkan rambut
⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema
⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.
⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan.
⏩ Melegakan sendi dan saraf
⏩Melegakan senggugut

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
[➕] Habbatus Sauda
[➕] Argan
[➕] Serai
[➕] Halia
[➕] Eucalytus/Kayu Putih
[➕] Halia Bara
[➕] Kelapa dara
[➕] Pudina
.
Untuk turut miliki IVMist ini, .
Taip 'IVMist' dan hantar ke 0125530286
.
#ivmist #resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil 
#murah #serbaguna #IZINALLAH 1649994552725056522_3649650643

IV MIST AROMATIC NANO OIL Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan. Ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. . FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN ⏩ Melembapkan kulit ⏩ Meringankan penafasan ⏩ Mengeluarkan angin dalam badan ⏩ Melembutkan rambut ⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema ⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan. ⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan. ⏩ Melegakan sendi dan saraf ⏩Melegakan senggugut KANDUNGAN BAHAN-BAHAN [➕] Habbatus Sauda [➕] Argan [➕] Serai [➕] Halia [➕] Eucalytus/Kayu Putih [➕] Halia Bara [➕] Kelapa dara [➕] Pudina . Untuk turut miliki IVMist ini, . Taip 'IVMist' dan hantar ke 0125530286 . #ivmist #resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #murah #serbaguna #izinallah

Share 1 19
Discover oilybubbly's Instagram . LEMON essential oil daripada Young Living, disteam + suling daripada kulit dia untuk dapatkan minyak pati tu, selain daripada organik, dia tak masam jadi sangat suitable untuk orang yang prone kena TONSIL BENGKAK macam kami  it has more than 10 kegunaan harian. DM | WA us at 011-6186.1976 for any inquiries ❤️ 1649950802854347044_5911994265

. LEMON essential oil daripada Young Living, disteam + suling daripada kulit dia untuk dapatkan minyak pati tu, selain daripada organik, dia tak masam jadi sangat suitable untuk orang yang prone kena TONSIL BENGKAK macam kami it has more than 10 kegunaan harian. DM | WA us at 011-6186.1976 for any inquiries ❤️

Share 1 15
Discover flutherapymylajb's Instagram Assalamualaikum. Alhamdulillah. Sis baru lepas restock NarinarFT dekat Baby Moms Shoppe Kempas.

Jom pakat serbu ramai2 datang kesini. Dapatkan NarinarFT dan pelbagai barang baby moms yang lain. Harga pun berpatutan. 

Follow : 
FB Siti Jamilah
FB Jom Terapi Selsema Bayi
IG @flutherapy.mylajb 
IG @flutherapy.testimoni 
www.wasap.my/60178474710

#narinarFT #FTasia #narinarSquad #flutherapy #selsema #batuk #kahak #neb #terapikanjerr #turbobisnes #dropshipwanted 1649952620397321364_1540583934

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Sis baru lepas restock NarinarFT dekat Baby Moms Shoppe Kempas. Jom pakat serbu ramai2 datang kesini. Dapatkan NarinarFT dan pelbagai barang baby moms yang lain. Harga pun berpatutan. Follow : FB Siti Jamilah FB Jom Terapi Selsema Bayi IG @flutherapy.mylajb IG @flutherapy.testimoni www.wasap.my/60178474710 #narinarft #ftasia #narinarsquad #flutherapy #selsema #batuk #kahak #neb #terapikanjerr #turbobisnes #dropshipwanted

Share 0 5
Discover shana_ibrahim's Instagram NYAMUK BERBAHAYA ?  Anda disarankan mengguna " insect repellant" pada kulit, untuk mengelak digigit nyamuk. 
Nourishing Lotion yang dihasilkan oleh NajLaa Baby Skincare mengandungi bahan aktif yang bertindak sebagai " insect repellant " yang tidak memberi kesan sampingan yang bahaya.

NOURISHING LOTION " INSECTISIDES"

Nourishing Lotion dirumus menggunakan Zinc Oxide .
 Sejenis mineral yang membentuk lapisan atas kulit, memberi perlindungan dari mudah digigit nyamuk. 
Selain itu, kandungan zinc oxide membantu mereda dan menhilangkan kegatalan dan kesan kemerahan akibat gigitan nyamuk. Dalam masa sama, ia menapis cahaya matahari daripada menyebabkan sunburn.

Disamping itu, Nourishing Lotion di rumus menggunakan peratusan kecil Stearic Acid. Sejenis bahan aktif yang dikesan secara ilmiah, bersifat "insectisides" . Oleh itu, penggunaan Nourishing Lotion pada kulit yang terdedah bukan sahaja mencantikkan kulit, malah melindungi daripada gigitan nyamuk dan sunburn. 
3 kebaikkan dalam 1 botol nourishing lotion, langkah paling bijak yang perlu anda bertindak sekarang.

Untuk ibu mengandung anda digalakkan mengguna Nourishing Lotion untuk pencegahan.. Ibu-bapa juga boleh menggunakan, lotion ini untuk anak-anak kecil dan remaja bagi mencegah dijangkiti virus-virus bahaya yang disebarkan melalui nyamuk.

Dapatkan hari ini dari agen sah anda
☎ Klik sini, www.wasap.my/+60175784454

#NourishingLotionNajlaa
#Losyenantinyamuk
#TeamUltraDiyana
#eczema 
#gatalkulit 
#balmajaib
#codnajlaa 
#codkajang
#codbangi
#codjalanreko 
#codsemenyih 
#produksemulajadi 
#produkmuslim 
#selsema 
#batuk 
#kahak 
#anginpasang 1649946910808840257_1348038915

NYAMUK BERBAHAYA ? Anda disarankan mengguna " insect repellant" pada kulit, untuk mengelak digigit nyamuk. Nourishing Lotion yang dihasilkan oleh NajLaa Baby Skincare mengandungi bahan aktif yang bertindak sebagai " insect repellant " yang tidak memberi kesan sampingan yang bahaya. NOURISHING LOTION " INSECTISIDES" Nourishing Lotion dirumus menggunakan Zinc Oxide . Sejenis mineral yang membentuk lapisan atas kulit, memberi perlindungan dari mudah digigit nyamuk. Selain itu, kandungan zinc oxide membantu mereda dan menhilangkan kegatalan dan kesan kemerahan akibat gigitan nyamuk. Dalam masa sama, ia menapis cahaya matahari daripada menyebabkan sunburn. Disamping itu, Nourishing Lotion di rumus menggunakan peratusan kecil Stearic Acid. Sejenis bahan aktif yang dikesan secara ilmiah, bersifat "insectisides" . Oleh itu, penggunaan Nourishing Lotion pada kulit yang terdedah bukan sahaja mencantikkan kulit, malah melindungi daripada gigitan nyamuk dan sunburn. 3 kebaikkan dalam 1 botol nourishing lotion, langkah paling bijak yang perlu anda bertindak sekarang. Untuk ibu mengandung anda digalakkan mengguna Nourishing Lotion untuk pencegahan.. Ibu-bapa juga boleh menggunakan, lotion ini untuk anak-anak kecil dan remaja bagi mencegah dijangkiti virus-virus bahaya yang disebarkan melalui nyamuk. Dapatkan hari ini dari agen sah anda ☎ Klik sini, www.wasap.my/+60175784454 #NourishingLotionNajlaa #Losyenantinyamuk #TeamUltraDiyana #eczema #gatalkulit #balmajaib #codnajlaa #codkajang #codbangi #codjalanreko #codsemenyih #produksemulajadi #produkmuslim #selsema #batuk #kahak #anginpasang

Share 0 7
Discover themzbabyshop's Instagram Salam asar semua. 
Cik bos kecik nak cakap hi kat semua.  Ni baru bangun ni dari tidur yang lena. 
Alhamdulillah hari ni hingus sok sek Medina makin berkurang setelah seminggu. 
Tak sia-sia kegigihan mummy sapu krim telon dan ketabahan mummy dan daddy menyedut keluar hingusnya. 
Kali ni proses menyedut sangatlah best dan lancar. Sekali sekali sedut,  selambak keluar.  Sebab krim telon memang membantu mencairkan hingus dan kahak. 
Tak percaya? Kena cuba la.  Dah cuba baru tau.  Tak kenal maka tak cinta.. Begituuu... #themzbabyshop #themzteam #happymummy #comelote #comeloteampang #krimteloncomelote #krimtelon #minyakbayi #minyakbaby #babysihat #healthybaby #happybaby #hingus #kahak #batuk #selsemabatuk #selsema 1649928363547013416_4753748356

Salam asar semua. Cik bos kecik nak cakap hi kat semua. Ni baru bangun ni dari tidur yang lena. Alhamdulillah hari ni hingus sok sek Medina makin berkurang setelah seminggu. Tak sia-sia kegigihan mummy sapu krim telon dan ketabahan mummy dan daddy menyedut keluar hingusnya. Kali ni proses menyedut sangatlah best dan lancar. Sekali sekali sedut, selambak keluar. Sebab krim telon memang membantu mencairkan hingus dan kahak. Tak percaya? Kena cuba la. Dah cuba baru tau. Tak kenal maka tak cinta.. Begituuu... #themzbabyshop #themzteam #happymummy #comelote #comeloteampang #krimteloncomelote #krimtelon #minyakbayi #minyakbaby #babysihat #healthybaby #happybaby #hingus #kahak #batuk #selsemabatuk #selsema

Share 0 9
Discover minyak_asmak's Instagram Agen dropship diperlukan dengan segera.

#minyakasmak #minyakherbaasmak 
Berkesan untuk:

#asma #batuk #selsema #resdung #lelah #semput #migrain #sakitkepala #lukaluka #lenguh #angin #kahak #gigitanserangga

Boleh digunakan untuk setiap peringkat usia termasuk bayi pramatang

#jusasmakgold sesuai diambil dari 3 tahun ke atas. 
sesuai juga digunakan bersama minyak herba asmak

To order : whatapps 01111568382

#bazarpaknil #pendapatantambahan #terapiinstagram #igsokongan #ampang #cheras #jannanick #neelofa #agendiperlukan #agen #ajimaura  #fattah #fazura 1649902917727291170_3946624621

Agen dropship diperlukan dengan segera. #minyakasmak #minyakherbaasmak Berkesan untuk: #asma #batuk #selsema #resdung #lelah #semput #migrain #sakitkepala #lukaluka #lenguh #angin #kahak #gigitanserangga Boleh digunakan untuk setiap peringkat usia termasuk bayi pramatang #jusasmakgoldsesuai diambil dari 3 tahun ke atas. sesuai juga digunakan bersama minyak herba asmak To order : whatapps 01111568382 #bazarpaknil #pendapatantambahan #terapiinstagram #igsokongan #ampang #cheras #jannanick #neelofa #agendiperlukan #agen #ajimaura #fattah #fazura

Share 0 13
Discover afida_mohamadsaid's Instagram IV MIST AROMATIC NANO OIL 
Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan, ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. .
.
FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN
⏩ Melembapkan kulit
⏩ Meringankan penafasan
⏩ Mengeluarkan angin dalam badan
⏩ Melembutkan rambut
⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema, ⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.
⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan.
⏩ Melegakan sendi dan saraf
⏩Melegakan senggugut

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
[➕] Habbatus Sauda
[➕] Argan
[➕] Serai
[➕] Halia
[➕] Eucalytus/Kayu Putih
[➕] Halia Bara
[➕] Kelapa dara
[➕] Pudina
.
Untuk turut miliki IVMist ini, .
Taip 'IVMist' dan hantar ke 0143409989
.
#ivmist #resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil 
#murah #serbaguna #IZINALLAH 1649899022730044256_6326809644

IV MIST AROMATIC NANO OIL Iv Mist Aromatic Nano Oil ialah produk yang diformulasikan oleh herba-herba organik yang telah terbukti berkesan dan selamat digunakan, ia juga dikilangkan oleh pengilang Muslim dan produk ini dijamin halal untuk digunakan oleh semua golongan. . . FUNGSI / KELEBIHAN / KEBAIKAN ⏩ Melembapkan kulit ⏩ Meringankan penafasan ⏩ Mengeluarkan angin dalam badan ⏩ Melembutkan rambut ⏩ Meringankan pernafasan akibat selsema, ⏩ Berair dan masalah lain yang melibatkan pernafasan. ⏩Menghangatkan badan & membantu penghadaman makanan. ⏩ Melegakan sendi dan saraf ⏩Melegakan senggugut KANDUNGAN BAHAN-BAHAN [➕] Habbatus Sauda [➕] Argan [➕] Serai [➕] Halia [➕] Eucalytus/Kayu Putih [➕] Halia Bara [➕] Kelapa dara [➕] Pudina . Untuk turut miliki IVMist ini, . Taip 'IVMist' dan hantar ke 0143409989 . #ivmist #resdung #penawarresdung #migrain #sakitperut #sakitgigi #bazaar #bazar #buasir #bazaronline #lenguhbadan #sakitsendi #aromaterapi #testimoni #magicoil #lelah #kahak #batuk #kedai #kedaionline #senggugut #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #murah #serbaguna #izinallah

Share 0 16
Discover flutherapy_narinarft's Instagram Harga minyak naik ? Jangan risau , harga minyak Kak Erin tak akan naik . Kehkeh
.

Tapi jangan tuang minyak Kak Erin dalam tank kereta uolss pula tau 
.

Cuma minyak Kak Erin ni boleh bantu mommies untuk jimat minyak petrol , masa dan tenaga .
.

Ewah ! macam mana tu ?
.

Iyalah , dah kalau anak tak sihat , mesti mommies risau kan , Kerja pun kelaut . Last last terbabit amik MC , gaji kena tolak  tak dapat beli handbag baru . Eh ? iya ke  .

So dengan Narinar FT nie , mommies gunakan je kuasa keibuan mommies tu , dap dap je ke anak . Selesai masalah , tayah pepening dah .
.

Momies pun boleh pergi kerja dengan tenang , focus pada kerjaya , balik pun anak takda cecomot dah . Wangi je
.

Eh ? 
Ada lagi ke mommies yang balik kerja anak dia cecomot ? .

Komen " #Saya " untuk bantu anak mommies jadi lebih selesa dan comel ;) #bayiselsema #selsema #selsemabatuk #hingus #batuk #selsemabatukdemam #kahak #pneumonia #kembung #kembungperut #sakit #sakitperut #sakittekak #selesema #demam #demamselsema #bersalin #berpantang #peningkepala #pening #jangkitan #ubatselsema #ubatdemam #ubat #terapi #susahtidur 1649886044764945268_5046722497

Harga minyak naik ? Jangan risau , harga minyak Kak Erin tak akan naik . Kehkeh . Tapi jangan tuang minyak Kak Erin dalam tank kereta uolss pula tau . Cuma minyak Kak Erin ni boleh bantu mommies untuk jimat minyak petrol , masa dan tenaga . . Ewah ! macam mana tu ? . Iyalah , dah kalau anak tak sihat , mesti mommies risau kan , Kerja pun kelaut . Last last terbabit amik MC , gaji kena tolak tak dapat beli handbag baru . Eh ? iya ke . So dengan Narinar FT nie , mommies gunakan je kuasa keibuan mommies tu , dap dap je ke anak . Selesai masalah , tayah pepening dah . . Momies pun boleh pergi kerja dengan tenang , focus pada kerjaya , balik pun anak takda cecomot dah . Wangi je . Eh ? Ada lagi ke mommies yang balik kerja anak dia cecomot ? . Komen " #saya" untuk bantu anak mommies jadi lebih selesa dan comel ;) #bayiselsema #selsema #selsemabatuk #hingus #batuk #selsemabatukdemam #kahak #pneumonia #kembung #kembungperut #sakit #sakitperut #sakittekak #selesema #demam #demamselsema #bersalin #berpantang #peningkepala #pening #jangkitan #ubatselsema #ubatdemam #ubat #terapi #susahtidur

Share 0 9
Discover shana_ibrahim's Instagram ANAK SEDANG SELSEMA BATUK DAN NAFAS BERBUNYI? 
ANAK ANDA ADA MASALAH ECZEMA , RUAM DAN KULIT SENSITIF?

JOM BANTU ANAK2 KITA.

Tekan link ☎www.wassap.my/60175784454 untuk petanyaan.. #setcantik
#cantikdenganselamat
#teamultradiyana
#Balmmultifungsi
#Wajibada
#Dijaminberkesan
#lukananah
#codbalm 
#codnajlaa 
#codkajang
#codbangi
#codsemenyih
#codjalanreko 
#batuk 
#kahak 
#selsema 
#SakuraSoap 
#sembelit 
#benjol
#sengat
#luka
#mual
#BabyBalm 
#herbalcream 
#produkmuslim 1649835447741963208_1348038915

ANAK SEDANG SELSEMA BATUK DAN NAFAS BERBUNYI? ANAK ANDA ADA MASALAH ECZEMA , RUAM DAN KULIT SENSITIF? JOM BANTU ANAK2 KITA. Tekan link ☎www.wassap.my/60175784454 untuk petanyaan.. #setcantik #cantikdenganselamat #teamultradiyana #Balmmultifungsi #Wajibada #Dijaminberkesan #lukananah #codbalm #codnajlaa #codkajang #codbangi #codsemenyih #codjalanreko #batuk #kahak #selsema #sakurasoap #sembelit #benjol #sengat #luka #mual #babybalm #herbalcream #produkmuslim

Share 0 15
Discover mroganik_official's Instagram Minyak keluarga MrOganik 
.
Melegakan batuk,kahak,selsema
Melegakan kembung perut
Melegakan saluran pernafasan
Boleh digunakan seisi keluarga termasuk bayi baru lahir
Tidak panas tapi sgt mujarab
.
Agen & Stokist diperlukan
Free consultation 
.
Klik link diatas profile
.
#agentwanted #agenneeded #butikbaby #butikbabymalaysia #obaby #minyakasma #asma #selsema #kahak #batuk  #obabyselangor #mroganik #produkbaby #organikproduk #produkekzema #skinsolutions #eczema #ekzema #ruamsusu #ruam #alergik #chickenpox #demamcampak #parut #gatal2 #kuping #jerawat #organikskincare #masalahkulit #kulitsensitif 1649810312301627016_5787136247

Minyak keluarga MrOganik . Melegakan batuk,kahak,selsema Melegakan kembung perut Melegakan saluran pernafasan Boleh digunakan seisi keluarga termasuk bayi baru lahir Tidak panas tapi sgt mujarab . Agen & Stokist diperlukan Free consultation . Klik link diatas profile . #agentwanted #agenneeded #butikbaby #butikbabymalaysia #obaby #minyakasma #asma #selsema #kahak #batuk #obabyselangor #mroganik #produkbaby #organikproduk #produkekzema #skinsolutions #eczema #ekzema #ruamsusu #ruam #alergik #chickenpox #demamcampak #parut #gatal2 #kuping #jerawat #organikskincare #masalahkulit #kulitsensitif

Share 0 2
Discover pakarhapusresdung's Instagram Cara guna IV MIST untuk RESDUNG & SELESEMA, GATAL HIDUNG & SEANGKATAN DENGANNYA..
.
Info/order: wassap 011-32724057 1649797544488170834_3894420915

Cara guna IV MIST untuk RESDUNG & SELESEMA, GATAL HIDUNG & SEANGKATAN DENGANNYA.. . Info/order: wassap 011-32724057

Share 3 21
Discover happyboohq's Instagram Lendiran kahak adalah cecair yang pekat serta melekat yqng dikeluarkan oleh selaput  mukus yang terdapat di sepanjang saluran pernafasan.
.
Lendir yang sedikit selalunya tidak mendatang masalah kerana ianya adalah sebahagian daripada sistem pertahanan badan.
.
Lendir yang banyak pula menunjukkan ianya disebabkan oleh penyakit dan tidak boleh dianggap mudah.
.
Walaupun kahak berfungsi untuk memerangkap habuk dan bendasing daripada masuk ke paru-paru. Namun, langkah berjaga-jaga perlu diambil sekiranya warna kahak adalah berlainan dan abnormal dari biasa.
.
.
Kahak berwarna putih dan jernih/lebih cair
-tidak menunjukkan sebarang penyakit
.
Kahak berwarna putih, berbuih dan banyak
-penyakit bronkitis yang kronik dan perokok
.
Kahak berwarna hijau, coklat atau kuning
-Terdapat jangkitan disaluran pernafasan atau paru2 seperti bronkitis dan pneunomia .
.
Kahak berdarah
-Manandakan batuk kering, tuberculosis, karsinoma, embolisme peparu.
.
.
Perhatikan warna kahak anda. Jangan sesekali ambil mudah.
.
Happy Boo dengan rumusan 100% dari ekstrak herba terpilih seperti Kunyit, Habbatussauda, Jintan Dan Bijian Kopi boleh membantu dalam mencairkan kahak dan melegakan pernafasan. .
.
Namun sekiranya kahak bersulam dengan kesakitan, dapatkan rawatan lanjut dari doktor.
.
#happyboo #naturesworldresources #happyboolovers #produknatural #produkherbal #rawatresdung #rawatasma #beautyandhealth #healthproduct #kahak #produkviral #visitmyig #happyboohq #produkbaby #tipskesehatan #tipskecantikan #tipsibu #health #beauty 1649793254102048604_6071999576

Lendiran kahak adalah cecair yang pekat serta melekat yqng dikeluarkan oleh selaput mukus yang terdapat di sepanjang saluran pernafasan. . Lendir yang sedikit selalunya tidak mendatang masalah kerana ianya adalah sebahagian daripada sistem pertahanan badan. . Lendir yang banyak pula menunjukkan ianya disebabkan oleh penyakit dan tidak boleh dianggap mudah. . Walaupun kahak berfungsi untuk memerangkap habuk dan bendasing daripada masuk ke paru-paru. Namun, langkah berjaga-jaga perlu diambil sekiranya warna kahak adalah berlainan dan abnormal dari biasa. . . Kahak berwarna putih dan jernih/lebih cair -tidak menunjukkan sebarang penyakit . Kahak berwarna putih, berbuih dan banyak -penyakit bronkitis yang kronik dan perokok . Kahak berwarna hijau, coklat atau kuning -Terdapat jangkitan disaluran pernafasan atau paru2 seperti bronkitis dan pneunomia . . Kahak berdarah -Manandakan batuk kering, tuberculosis, karsinoma, embolisme peparu. . . Perhatikan warna kahak anda. Jangan sesekali ambil mudah. . Happy Boo dengan rumusan 100% dari ekstrak herba terpilih seperti Kunyit, Habbatussauda, Jintan Dan Bijian Kopi boleh membantu dalam mencairkan kahak dan melegakan pernafasan. . . Namun sekiranya kahak bersulam dengan kesakitan, dapatkan rawatan lanjut dari doktor. . #happyboo #naturesworldresources #happyboolovers #produknatural #produkherbal #rawatresdung #rawatasma #beautyandhealth #healthproduct #kahak #produkviral #visitmyig #happyboohq #produkbaby #tipskesehatan #tipskecantikan #tipsibu #health #beauty

Share 1 9
Discover shana_ibrahim's Instagram NYAMUK BERBAHAYA ?  Anda disarankan mengguna " insect repellant" pada kulit, untuk mengelak digigit nyamuk. 
Nourishing Lotion yang dihasilkan oleh NajLaa Baby Skincare mengandungi bahan aktif yang bertindak sebagai " insect repellant " yang tidak memberi kesan sampingan yang bahaya.

NOURISHING LOTION " INSECTISIDES"

Nourishing Lotion dirumus menggunakan Zinc Oxide .
 Sejenis mineral yang membentuk lapisan atas kulit, memberi perlindungan dari mudah digigit nyamuk. 
Selain itu, kandungan zinc oxide membantu mereda dan menhilangkan kegatalan dan kesan kemerahan akibat gigitan nyamuk. Dalam masa sama, ia menapis cahaya matahari daripada menyebabkan sunburn.

Disamping itu, Nourishing Lotion di rumus menggunakan peratusan kecil Stearic Acid. Sejenis bahan aktif yang dikesan secara ilmiah, bersifat "insectisides" . Oleh itu, penggunaan Nourishing Lotion pada kulit yang terdedah bukan sahaja mencantikkan kulit, malah melindungi daripada gigitan nyamuk dan sunburn. 
3 kebaikkan dalam 1 botol nourishing lotion, langkah paling bijak yang perlu anda bertindak sekarang.

Untuk ibu mengandung anda digalakkan mengguna Nourishing Lotion untuk pencegahan.. Ibu-bapa juga boleh menggunakan, lotion ini untuk anak-anak kecil dan remaja bagi mencegah dijangkiti virus-virus bahaya yang disebarkan melalui nyamuk.

Dapatkan hari ini dari agen sah anda
☎ Klik sini, www.wasap.my/+60175784454

#NourishingLotionNajlaa
#Losyenantinyamuk
#teamultradiyana
#gatalkulit 
#balmajaib
#codnajlaa 
#codkajang
#codbangi
#codjalanreko 
#codsemenyih 
#produksemulajadi 
#produkmuslim 
#selsema 
#batuk 
#kahak 
#anginpasang 1649791868009183270_1348038915

NYAMUK BERBAHAYA ? Anda disarankan mengguna " insect repellant" pada kulit, untuk mengelak digigit nyamuk. Nourishing Lotion yang dihasilkan oleh NajLaa Baby Skincare mengandungi bahan aktif yang bertindak sebagai " insect repellant " yang tidak memberi kesan sampingan yang bahaya. NOURISHING LOTION " INSECTISIDES" Nourishing Lotion dirumus menggunakan Zinc Oxide . Sejenis mineral yang membentuk lapisan atas kulit, memberi perlindungan dari mudah digigit nyamuk. Selain itu, kandungan zinc oxide membantu mereda dan menhilangkan kegatalan dan kesan kemerahan akibat gigitan nyamuk. Dalam masa sama, ia menapis cahaya matahari daripada menyebabkan sunburn. Disamping itu, Nourishing Lotion di rumus menggunakan peratusan kecil Stearic Acid. Sejenis bahan aktif yang dikesan secara ilmiah, bersifat "insectisides" . Oleh itu, penggunaan Nourishing Lotion pada kulit yang terdedah bukan sahaja mencantikkan kulit, malah melindungi daripada gigitan nyamuk dan sunburn. 3 kebaikkan dalam 1 botol nourishing lotion, langkah paling bijak yang perlu anda bertindak sekarang. Untuk ibu mengandung anda digalakkan mengguna Nourishing Lotion untuk pencegahan.. Ibu-bapa juga boleh menggunakan, lotion ini untuk anak-anak kecil dan remaja bagi mencegah dijangkiti virus-virus bahaya yang disebarkan melalui nyamuk. Dapatkan hari ini dari agen sah anda ☎ Klik sini, www.wasap.my/+60175784454 #NourishingLotionNajlaa #Losyenantinyamuk #teamultradiyana #gatalkulit #balmajaib #codnajlaa #codkajang #codbangi #codjalanreko #codsemenyih #produksemulajadi #produkmuslim #selsema #batuk #kahak #anginpasang

Share 0 6
Load More