InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

#najlaababyskincare tagged photos and videos

Recent Medias for hashtag : #najlaababyskincare.

Discover marsyanasir's Instagram Mengapa SAKURA SOAP sangat AWESOME?

Sabun Sakura mungkin nampak biasa biasa... Namun disebalik rupanya yg humble... Sabun ini dirumus menggunakan Herba Herba Perubatan Anti Kuman.
.

Pernah dengar... Daun Senna, Herba yg bukan sahaja dicatit sebagai ubat tradisi namun kini sudah dilabel farmaseutikal. Daun Senna mengandungi bahan aktif yg anti kuman.
.

Selain itu... sabun ini mengandungi extract oat utk merawat jerawat dan mencantikkan kulit wajah. Warna hijau Sabun ini merupakan warna asli klorofil. Tiada kimia bahaya.

Bertukarlah kepada Sakura Soap hari ini. Rugi jika tak mencuba sabun herba sakura sekarang. Ianya bagus untuk kesihatan dan kecantikkan kulit bayi dan anda.

Daun Herba Senna memberi banyak manfaat kepada kulit. Apabila terdedah pencemaran alam sekitar dan bahan kimia kulit menjadi rosak dan mendatangkan gejala gejala penyakit lain.

Kami di Najlaa Baby Skincare. Telah menghasilkan Sakura soap, Serum dan Herbal cream menggunakan daun senna. Berikut manfaat senna kepada kulit: 
1. Anti-Radang:

Minyak pati, resin dan tanin dalam senna, boleh mengurangkan keradangan kulit. 
Menyembuhkan kurap, luka, ruam, gatal gatal, ekzema dan kesan terbakar.

2. Merawat Jangkitan kulit:

Kandungan anti-bakteria senna boleh membantu dalam merawat penyakit kulit seperti jerawat dan ekzema.

Kandungan Aseton dan etanol di dalam senna boleh melawan mikroorganisma yang menyebabkan jerawat,kurap, jangkitan kulat.

3. Sangat baik untuk Mengatasi Sembelit:

Kandungan senosida pada daun senna mampu mempercepat proses pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus.

#NajlaaDaGreat
#FSMNajlaaEnt
#JF0001 #najlaababyskincare #najlaaskincare #dropshipnajlaaskincare #SakuraSoapNajlaa 1652130420912636885_6051404824

Mengapa SAKURA SOAP sangat AWESOME? Sabun Sakura mungkin nampak biasa biasa... Namun disebalik rupanya yg humble... Sabun ini dirumus menggunakan Herba Herba Perubatan Anti Kuman. . Pernah dengar... Daun Senna, Herba yg bukan sahaja dicatit sebagai ubat tradisi namun kini sudah dilabel farmaseutikal. Daun Senna mengandungi bahan aktif yg anti kuman. . Selain itu... sabun ini mengandungi extract oat utk merawat jerawat dan mencantikkan kulit wajah. Warna hijau Sabun ini merupakan warna asli klorofil. Tiada kimia bahaya. Bertukarlah kepada Sakura Soap hari ini. Rugi jika tak mencuba sabun herba sakura sekarang. Ianya bagus untuk kesihatan dan kecantikkan kulit bayi dan anda. Daun Herba Senna memberi banyak manfaat kepada kulit. Apabila terdedah pencemaran alam sekitar dan bahan kimia kulit menjadi rosak dan mendatangkan gejala gejala penyakit lain. Kami di Najlaa Baby Skincare. Telah menghasilkan Sakura soap, Serum dan Herbal cream menggunakan daun senna. Berikut manfaat senna kepada kulit: 1. Anti-Radang: Minyak pati, resin dan tanin dalam senna, boleh mengurangkan keradangan kulit. Menyembuhkan kurap, luka, ruam, gatal gatal, ekzema dan kesan terbakar. 2. Merawat Jangkitan kulit: Kandungan anti-bakteria senna boleh membantu dalam merawat penyakit kulit seperti jerawat dan ekzema. Kandungan Aseton dan etanol di dalam senna boleh melawan mikroorganisma yang menyebabkan jerawat,kurap, jangkitan kulat. 3. Sangat baik untuk Mengatasi Sembelit: Kandungan senosida pada daun senna mampu mempercepat proses pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus. #NajlaaDaGreat #FSMNajlaaEnt #jf0001 #najlaababyskincare #najlaaskincare #dropshipnajlaaskincare #sakurasoapnajlaa

Share 1 2

Advertisement

Discover marsyanasir's Instagram 
.
.
Semua pun Best... Cuma ni nak cite tentang #SAKURASOAP, sabun ni dirumus #tanpa agen SLS, SLES apa bagai tuu... Ianya Mengandungi

Virgin Coconut Oil
Little Lemongrass extract
Pelbagai Herbs
Vit A E
Highly Moisturizer
Chlorophyl... Sabun ni takde pewarna tau, yg warna hijau tuu klorofil 

Best ke tak best...
Sampai pecah kepala nikmat bestnya
Cuba laa... Rugi tak cuba produk #NATURAL

Kalau berminat boleh dm/ws 0137229383

#NajlaaDaGreat
#FSMNajlaaEnt
#StokisJohorJF0001
#PasirGudang
#najlaaskincare #najlaababyskincare #dropshipnajlaaskincare #SakuraSoapNajlaa 1652122699459142349_6051404824

. . Semua pun Best... Cuma ni nak cite tentang #SAKURASOAP, sabun ni dirumus #tanpaagen SLS, SLES apa bagai tuu... Ianya Mengandungi Virgin Coconut Oil Little Lemongrass extract Pelbagai Herbs Vit A E Highly Moisturizer Chlorophyl... Sabun ni takde pewarna tau, yg warna hijau tuu klorofil Best ke tak best... Sampai pecah kepala nikmat bestnya Cuba laa... Rugi tak cuba produk #NATURAL Kalau berminat boleh dm/ws 0137229383 #NajlaaDaGreat #FSMNajlaaEnt #StokisJohorJF0001 #PasirGudang #najlaaskincare #najlaababyskincare #dropshipnajlaaskincare #sakurasoapnajlaa

Share 0 3

Advertisement

Discover marsyanasir's Instagram ESSENTIAL OIL Najlaa :
Tips Penggunaan #EssentialOil Najlaa

1) Rawatan Rambut:

Panaskan 2-3 sudu essential oil najlaa suam-suam dan sapukan pada rambut secara keseluruhan.

2) Rawatan Kuku:

Ambil kapas, letak beberapa titis essential oil najlaa dan sapu pada kuku

3) Scrub Muka

2 sudu essential oil
2 sudu serum
1 sudu kecil baking soda
1 sudu kecil serbuk coffee
Sedikit air

Mix together, urut perlahan lahan pada wajah. Biarkan 30-45min, basuh dgn air

4) Make Up remover

Ambil bebola kapas, titiskan essential oil najlaaa, dan sapukan pada wajah untuk hilangkan make up

5) Cantikkan Kulit Wajah

2-3 sudu yogurt
1 sudu madu lebah
1 sudu essential oil najlaa

Campur dan kacau sehingga sebati
Sapu pada kulit. Biarkan 30 minit
Basuh dengan air suam

Senangkan?satu minyak, pelbagai guna...kalau berminat boleh dm or pm 0137229383 :-) #najlaaskincare #dropshipnajlaaskincare #dropshipnajlaababyskincare #najlaababyskincare #EssentionOilNajlaa 1652106584347394910_6051404824

ESSENTIAL OIL Najlaa : Tips Penggunaan #essentialoilNajlaa 1) Rawatan Rambut: Panaskan 2-3 sudu essential oil najlaa suam-suam dan sapukan pada rambut secara keseluruhan. 2) Rawatan Kuku: Ambil kapas, letak beberapa titis essential oil najlaa dan sapu pada kuku 3) Scrub Muka 2 sudu essential oil 2 sudu serum 1 sudu kecil baking soda 1 sudu kecil serbuk coffee Sedikit air Mix together, urut perlahan lahan pada wajah. Biarkan 30-45min, basuh dgn air 4) Make Up remover Ambil bebola kapas, titiskan essential oil najlaaa, dan sapukan pada wajah untuk hilangkan make up 5) Cantikkan Kulit Wajah 2-3 sudu yogurt 1 sudu madu lebah 1 sudu essential oil najlaa Campur dan kacau sehingga sebati Sapu pada kulit. Biarkan 30 minit Basuh dengan air suam Senangkan?satu minyak, pelbagai guna...kalau berminat boleh dm or pm 0137229383 :-) #najlaaskincare #dropshipnajlaaskincare #dropshipnajlaababyskincare #najlaababyskincare #essentionoilnajlaa

Share 0 6

Advertisement

Discover hmahfz's Instagram Hai semua...ada yg tengah cari, suvey2 MINYAK TELON ka?

Alang2 cari Minyak telon baby, cari lah yang serbaguna terus..Tak perlu beli lain2

Herba Oil Najlaa antara minyak #Telon terbaik untuk anak2.

Ia bukan minyak yang khasiatnya hanya bergantung pada herba, terapi juga ruh2 Al Quran, Selawat & Zikir-Zikir yang dibacakan. 
Kena ada dalam rumah. 
Rm18 boleh pakai satu Family dan jimat 
#HerbalOilNajlaa #najlaa #najlaababyskincare #najlaapenang #najlaabertam #najlaakepalabatas #mininajlaa #trialsetnajlaa 1652083957813282531_3914847305

Hai semua...ada yg tengah cari, suvey2 MINYAK TELON ka? Alang2 cari Minyak telon baby, cari lah yang serbaguna terus..Tak perlu beli lain2 Herba Oil Najlaa antara minyak #telonterbaik untuk anak2. Ia bukan minyak yang khasiatnya hanya bergantung pada herba, terapi juga ruh2 Al Quran, Selawat & Zikir-Zikir yang dibacakan. Kena ada dalam rumah. Rm18 boleh pakai satu Family dan jimat #herbaloilnajlaa #najlaa #najlaababyskincare #najlaapenang #najlaabertam #najlaakepalabatas #mininajlaa #trialsetnajlaa

Share 0 2
Discover nooraslindana's Instagram Pasai apa #Baby balm ni ramai  org suka????
Ni akak nak bagi tau... Klau baby #batuk, #selsema,#berkahak, #Asma & #kena gigitan nyamuk @ serangga boleh sapu.. Mummy2 yg duk dlm pantang pun boleh guna utk djadikan #pilis, #sapu #diperut & #dikaki utk elak drpd angin masuk.. #Ayah2 yg ada #Resdung duk bersin & gatai habis muka & hidung tu pun boleh guna jgak... Tak syok ke..semua peringat umur boleh Guna...SELAMAT... ⇨www.wasap.my/601125729161

#NajLaaBabySkincare 
#AgentNajlaaKualaLipis 
#MiniAgentWanted 
#DropshipWanted 1652080958223260538_1445514806

Pasai apa #babybalm ni ramai org suka???? Ni akak nak bagi tau... Klau baby #batuk, #selsema, #berkahak, #asma& #kenagigitan nyamuk @ serangga boleh sapu.. Mummy2 yg duk dlm pantang pun boleh guna utk djadikan #pilis, #sapu #diperut& #dikakiutk elak drpd angin masuk.. #ayah2yg ada #resdungduk bersin & gatai habis muka & hidung tu pun boleh guna jgak... Tak syok ke..semua peringat umur boleh Guna...SELAMAT... ⇨www.wasap.my/601125729161 #NajLaaBabySkincare #agentnajlaakualalipis #miniagentwanted #dropshipwanted

Share 0 7
Discover mymiashoppee's Instagram SAKURA SOAP.

Sabun ini mencuci dan membersih hingga ke dalam liang pori, mengeluarkan kotoran dan minyak berlebihan, menjadikan kulit wajah lebih lembut, licin, dan berseri. Mengandungi herba antiseptik yg melawan jangkitan kulit.

#NajlaaBabySkincare
#SakuraSoap 1652078527632022680_2147845906

SAKURA SOAP. Sabun ini mencuci dan membersih hingga ke dalam liang pori, mengeluarkan kotoran dan minyak berlebihan, menjadikan kulit wajah lebih lembut, licin, dan berseri. Mengandungi herba antiseptik yg melawan jangkitan kulit. #NajlaaBabySkincare #sakurasoap

Share 0 1
Discover wanalurvly's Instagram Belum pernah cuba Baby Balm Najlaa ??? Rugi laaa... produk popular yg tidak pernah menggunakan Tv... radio... Billboard utk pengiklanannya tapi terjual berpuluh puluh ribu unit sebulan. First Aid kit yg semakin digemari.

Beli lah hari ini... PM dan Wsup  yea
0192501711
#NajlaaBabySkincare 1652071399462143499_5393853752

Belum pernah cuba Baby Balm Najlaa ??? Rugi laaa... produk popular yg tidak pernah menggunakan Tv... radio... Billboard utk pengiklanannya tapi terjual berpuluh puluh ribu unit sebulan. First Aid kit yg semakin digemari. Beli lah hari ini... PM dan Wsup yea 0192501711 #NajlaaBabySkincare

Share 0 4
Discover najlaababyskincare_kedah's Instagram Set Duo Najlaa merupakan set yang paling tinggi permintaan dari ibubapa yang ada anak kecil.

Dalam set ini ada 2 item:
 Herbal oil
 Baby balm

Antara kebaikan 2 item ini ialah: 
1. Herbal oil
- Minyak yang telah diterapikan dengan bacaan Al-Quran dan zikir
- Fungsi: Melegakan kembung perut, hernia, sawan tangis, demam, selsema, batuk, kahak dan sebagai minyak urutan bayi.

2. Baby balm
- Fungsi: Melegakan batuk, selsema, batuk, kahak, gatal-gatal, resdung, asma, gigitan serangga, anti radang, eczema, dan sebagai urutan bayi / dewasa

Harga : RM 43 + postage
Cod : Alor Setar
Pos: seluruh Malaysia

Berminat, wassup : 
http://www.wasap.my/+601110707476

#najlaaalorsetar
#najlaakedah
#Najlaababyskincare
#staynaturalnorganic 1652018152278444557_5910085536

Set Duo Najlaa merupakan set yang paling tinggi permintaan dari ibubapa yang ada anak kecil. Dalam set ini ada 2 item: Herbal oil Baby balm Antara kebaikan 2 item ini ialah: 1. Herbal oil - Minyak yang telah diterapikan dengan bacaan Al-Quran dan zikir - Fungsi: Melegakan kembung perut, hernia, sawan tangis, demam, selsema, batuk, kahak dan sebagai minyak urutan bayi. 2. Baby balm - Fungsi: Melegakan batuk, selsema, batuk, kahak, gatal-gatal, resdung, asma, gigitan serangga, anti radang, eczema, dan sebagai urutan bayi / dewasa Harga : RM 43 + postage Cod : Alor Setar Pos: seluruh Malaysia Berminat, wassup : http://www.wasap.my/+601110707476 #najlaaalorsetar #najlaakedah #Najlaababyskincare #staynaturalnorganic

Share 0 0
Discover iftitahlittleshop's Instagram SAKURA SOAP.

Sabun ini mencuci dan membersih hingga ke dalam liang pori, mengeluarkan kotoran dan minyak berlebihan, menjadikan kulit wajah lebih lembut, licin, dan berseri. Mengandungi herba antiseptik yg melawan jangkitan kulit.

#NajlaaBabySkincare
#SakuraSoap 1651965938620423045_4921640279

SAKURA SOAP. Sabun ini mencuci dan membersih hingga ke dalam liang pori, mengeluarkan kotoran dan minyak berlebihan, menjadikan kulit wajah lebih lembut, licin, dan berseri. Mengandungi herba antiseptik yg melawan jangkitan kulit. #NajlaaBabySkincare #sakurasoap

Share 0 0
Discover iftitahlittleshop's Instagram Belum pernah cuba Baby Balm Najlaa ??? Rugi laaa... produk popular yg tidak pernah menggunakan Tv... radio... Billboard utk pengiklanannya tapi terjual berpuluh puluh ribu unit sebulan. First Aid kit yg semakin digemari.

Beli lah hari ini... PM yea.
#NajlaaBabySkincare 1651963437691079741_4921640279

Belum pernah cuba Baby Balm Najlaa ??? Rugi laaa... produk popular yg tidak pernah menggunakan Tv... radio... Billboard utk pengiklanannya tapi terjual berpuluh puluh ribu unit sebulan. First Aid kit yg semakin digemari. Beli lah hari ini... PM yea. #NajlaaBabySkincare

Share 0 0
Discover mijejusoh's Instagram Sakit gigi?
Stressnya laa kan.. Semua serba tak kena. Kalau boleh nak tidur diam2 pastu harap sakit gigi hilang bila bangun tidur. Selalunya kita bangun, sakit gigi pun ikut bangun skali .. #HerbalOilNajlaa membantu masalah sakit gigi..dah standby satu kat rumah?

#sakitgigi #najlaababyskincare #produkorganik 1651955280517627482_906086394

Sakit gigi? Stressnya laa kan.. Semua serba tak kena. Kalau boleh nak tidur diam2 pastu harap sakit gigi hilang bila bangun tidur. Selalunya kita bangun, sakit gigi pun ikut bangun skali .. #herbaloilnajlaamembantu masalah sakit gigi..dah standby satu kat rumah? #sakitgigi #najlaababyskincare #produkorganik

Share 0 1
Discover najlaababyskincare_ita's Instagram Buat yang belum mengenali, Gee Alma Herba Nusantara ialah syarikat rasmi kepada pengeluaran produk #TRENDING Najlaa Baby Skincare 

Dibuka untuk pengambilan #agent, #miniagent dan #dropship 
.
.
.

Berminat? 
Ada pertanyaan? 

Boleh whatsapp ita ye  0122481004 
Nak lagi pantassss & mudah? 
Terus klik je link ni..⤵
Direct ke inbox whatsapp ita tau.. Zassss.. 
 http://wasap.my/60122481004

#WeLoveNajlaa
#NajlaaBabySkincare 
#TeamMagnificenceMama 
#StokisNajlaa
#AgentWanted #MiniAgenWanted #DropshipWanted 1651941980797915730_2755945367

Buat yang belum mengenali, Gee Alma Herba Nusantara ialah syarikat rasmi kepada pengeluaran produk #trendingNajlaa Baby Skincare Dibuka untuk pengambilan #agent, #miniagentdan #dropship . . . Berminat? Ada pertanyaan? Boleh whatsapp ita ye 0122481004 Nak lagi pantassss & mudah? Terus klik je link ni..⤵ Direct ke inbox whatsapp ita tau.. Zassss.. http://wasap.my/60122481004 #WeLoveNajlaa #NajlaaBabySkincare #teammagnificencemama #StokisNajlaa #agentwanted #miniagenwanted #dropshipwanted

Share 0 3
Discover myzzaapple1990's Instagram #najlaababyskincare 
#terbaik 1651930515971004996_5494645901

#najlaababyskincare #terbaik

Share 1 9
Discover shazalegend_ellyzakaria's Instagram #Sakura Soap bukan untuk cuci muka ja tau mommy. 
Yang ada masalah #gatai2 kepala & kelemumur pun boleh guna sakura soap sebagai syampo rambut.  #sakurasoap
#najlaababyskincare 1651926681253164297_1612310279

#sakuraSoap bukan untuk cuci muka ja tau mommy. Yang ada masalah #gatai2kepala & kelemumur pun boleh guna sakura soap sebagai syampo rambut. #sakurasoap #najlaababyskincare

Share 0 1
Discover hmahfz's Instagram Assalamualaikum...hai semua

Item budget dh keluar ni...mai2 order cepat... Nk beli loose pun boleh wasap ja sis ye 0135207454

#najlaa #najlaababyskincare #najlaapenang #najlaabertam #najlaakepalabatas #mininajlaa #trialsetnajlaa 1651915420016667561_3914847305

Assalamualaikum...hai semua Item budget dh keluar ni...mai2 order cepat... Nk beli loose pun boleh wasap ja sis ye 0135207454 #najlaa #najlaababyskincare #najlaapenang #najlaabertam #najlaakepalabatas #mininajlaa #trialsetnajlaa

Share 0 2
Discover akma_sayang's Instagram Salah satu item #najlaababyskincare yang ada dalam beg.

akma|0103202844

#babybalmnajlaa 
#najlaababyskincare 1651911985182519772_628250911

Salah satu item #najlaababyskincare yang ada dalam beg. akma|0103202844 #babybalmnajlaa #najlaababyskincare

Share 0 4
Discover mesrakeluarga_shop's Instagram Mintak bantuan makhluk (manusia) tak salah, tapi yakin makhluk (manusia) itu yang menyelesaikan itu salah.

Gunakan asbab untuk kesembuhan itu tak salah, tapi yakin bahawa asbab itu yang menyembuhkan itu salah.

Contoh?

Mintak bantuan doktor (makhluk) tak salah. Tapi bila yakin doktorlah (makhluk) sebab kita sihat itu salah.

Gunakan ubat (asbab) untuk ikhtiar sembuh tak salah tapi yang salah bila kita yakin bahawa ubat (asbab) tu yang buat kita sembuh.

Sebab apa?

اللَّهُ الصَّمَدُ - "Allah tempat bergantung"

Sumber : Tanyalah ustaz TV9

#assalamualaikum #selamatpagidunia #tanyalahustaz #tazkirahpagi #peringatan #muhasabah #NajlaaBabySkinCare #Najlaaskudai #favlovella™ #pikofee #skudai #johorbahru #johor 1651862578011170941_4662006654

Mintak bantuan makhluk (manusia) tak salah, tapi yakin makhluk (manusia) itu yang menyelesaikan itu salah. Gunakan asbab untuk kesembuhan itu tak salah, tapi yakin bahawa asbab itu yang menyembuhkan itu salah. Contoh? Mintak bantuan doktor (makhluk) tak salah. Tapi bila yakin doktorlah (makhluk) sebab kita sihat itu salah. Gunakan ubat (asbab) untuk ikhtiar sembuh tak salah tapi yang salah bila kita yakin bahawa ubat (asbab) tu yang buat kita sembuh. Sebab apa? اللَّهُ الصَّمَدُ - "Allah tempat bergantung" Sumber : Tanyalah ustaz TV9 #assalamualaikum #selamatpagidunia #tanyalahustaz #tazkirahpagi #peringatan #muhasabah #NajlaaBabySkinCare #najlaaskudai #favlovella™ #pikofee #skudai #johorbahru #johor

Share 8 9
Discover nooraslindana's Instagram MERAWAT BATUK KAHAK & SELESEMA

Bila anak batuk, memang kesian sangat tengok anak. Seksa betul bila batuk tu, nak-nak lagi bayi2 kecil diorang bukan reti nak buang kahak yang ada, tapi makin ditelannya kahak tu. Itu yang batuk jadi lagi teruk. 
Bila bernafas pula, bunyi nafas tu kuat betul macam dada tersumbat. Nampak susah sangat nak bernafas, nafas pun pendek-pendek. Susah betul hati Ibu ni.

Anak2 kecil bawah 2 tahun tidak digalakkn makan ubat.Jadi apa lagi pilihan yang ada selain jumpa doktor dan sedut kahak? 
Jom Ikhtiar dengan balm & herbal oil Najlaa
sapukan shj balm najlaa InsyaAllah batuk kahak akan lega. Kahak hijau pun akan keluar dengan banyak. 
Jom dapatkan Baby Balm Najlaa untuk rawat batuk kahak si Manja sekarang :) Rawatan Organic Untuk Si Comel ~
http://www.wasap.my/601125729161

#NajLaaBabySkincare 
#AgentNajlaaKualaLipis 
#MiniAgentWanted 
#DropshipWanted 1651851999590210642_1445514806

MERAWAT BATUK KAHAK & SELESEMA Bila anak batuk, memang kesian sangat tengok anak. Seksa betul bila batuk tu, nak-nak lagi bayi2 kecil diorang bukan reti nak buang kahak yang ada, tapi makin ditelannya kahak tu. Itu yang batuk jadi lagi teruk. Bila bernafas pula, bunyi nafas tu kuat betul macam dada tersumbat. Nampak susah sangat nak bernafas, nafas pun pendek-pendek. Susah betul hati Ibu ni. Anak2 kecil bawah 2 tahun tidak digalakkn makan ubat.Jadi apa lagi pilihan yang ada selain jumpa doktor dan sedut kahak? Jom Ikhtiar dengan balm & herbal oil Najlaa sapukan shj balm najlaa InsyaAllah batuk kahak akan lega. Kahak hijau pun akan keluar dengan banyak. Jom dapatkan Baby Balm Najlaa untuk rawat batuk kahak si Manja sekarang :) Rawatan Organic Untuk Si Comel ~ http://www.wasap.my/601125729161 #NajLaaBabySkincare #agentnajlaakualalipis #miniagentwanted #dropshipwanted

Share 0 2
Discover bismianita's Instagram Set Eczema Najlaa Baby Skin Care.. Produk organik pada harga mampu milik.. #najlaababyskincare #seteczema #produkorganik 1651564152600395515_290494897

Set Eczema Najlaa Baby Skin Care.. Produk organik pada harga mampu milik.. #najlaababyskincare #seteczema #produkorganik

Share 0 4
Discover lizajasni's Instagram Tak tumbuh tak melata,
Tak sungguh orang tak kata... terima kasih semua atas kepercayaan anda☺️ #Najlaababyskincare
#ProdukOrganikMampuMilik
#PilihanTerbaikUntukSemua 1651541659094903880_6141960934

Tak tumbuh tak melata, Tak sungguh orang tak kata... terima kasih semua atas kepercayaan anda☺️ #Najlaababyskincare #ProdukOrganikMampuMilik #pilihanterbaikuntuksemua

Share 0 8
Load More