InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

#najlaababyskincare tagged photos and videos

Recent Medias for hashtag : #najlaababyskincare.

Discover mira_agennajlaa_taiping's Instagram Nak tidur dah ke?

Sebelum tidur..
Picit sikit #serum Najlaa ni..
Sapu dap dap dap muka & leher 
Banyak tu ja cukup sangat2 untuk 1 muka n leher.. Nak jaga dari sekarang.. sebelum ni pakai macam2 produk penuh bahan terlarang ja.. sekarang kita tukar kepala produk yang lebih selamat dan alami.. ORGANIK

baby baru  lahir pun boleh guna tau.. gebu2 lagi la kulit baby SERUM ni rm45 sahaja untuk sm.. Ss rm47 ja..
150ml tau.. BUKAN 30ML..
Tahan lama gila baq hang ... Whatsapp mira   http://wasap.my/60149477874/ ig:  https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page :  https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ 
#Organik
#Muslimproduk
#agenNajlaaTaiping
#najlaa0149477874
#Selamat
#NonSteroid
#Tanpabahanterlarang
#agenNajlaa
#NajlaaTaiping
#najlaaBabySkincare
#TeamNajlaaRichLegacy 1610286895824495120_1494369521

Nak tidur dah ke? Sebelum tidur.. Picit sikit #serumNajlaa ni.. Sapu dap dap dap muka & leher Banyak tu ja cukup sangat2 untuk 1 muka n leher.. Nak jaga dari sekarang.. sebelum ni pakai macam2 produk penuh bahan terlarang ja.. sekarang kita tukar kepala produk yang lebih selamat dan alami.. ORGANIK baby baru lahir pun boleh guna tau.. gebu2 lagi la kulit baby SERUM ni rm45 sahaja untuk sm.. Ss rm47 ja.. 150ml tau.. BUKAN 30ML.. Tahan lama gila baq hang ... Whatsapp mira http://wasap.my/60149477874/ ig: https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page : https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ #Organik #Muslimproduk #agenNajlaaTaiping #najlaa0149477874 #Selamat #NonSteroid #Tanpabahanterlarang #agenNajlaa #NajlaaTaiping #najlaaBabySkincare #teamnajlaarichlegacy

Share 0 3

Advertisement

Discover mira_agennajlaa_taiping's Instagram Kita buat treatment untuk #Rambut guna Produk Najlaa Baby Skincare ja... Senang ja awak.. Dah cuci rambut dengan #SakuraSoap tadi..
Mira suka buat bila rambut pun dah tak basah.. So.... next step .... picit #Serum + #EssentailOil Najlaa..
Campur kedua2 ni...
Sapu ke kulit kepala.. rambut... urut kepala lembut2.. sikat lawa2.. pastu apa lagi... tidur..
Esok pagi cuci rambut dengan Sakura Soap tau.. Banyak mana?
 Agak2 rambut pendek ke panjang ke.. lebat nipis..gitu.. Untuk apa ni?
✔Merawat rambut..
✔menyihatkan rambut
✔membantu melebatkan rambut ✔ merawat kulit kepala (kering/ berkeruping) **penggunaan secara konsisten jika ada masalah rambut atau kulit kepala bekeruping. Trial set rm35,  7 item
Serum rm45ss.. rm47ss ,150ml
Essential Oil rm25sm.. rm27ss, 100ml
Sakura Soap rm23sm.. rm25ss, 45gm

Whatsapp mira   http://wasap.my/60149477874/ ig:  https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page :  https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ 
#Organik
#Muslimproduk
#agenNajlaaTaiping
#najlaa0149477874
#Selamat
#NonSteroid
#Tanpabahanterlarang
#agenNajlaa
#NajlaaTaiping
#najlaaBabySkincare
#TeamNajlaaRichLegacy 1610284148446349349_1494369521

Kita buat treatment untuk #rambutguna Produk Najlaa Baby Skincare ja... Senang ja awak.. Dah cuci rambut dengan #sakurasoaptadi.. Mira suka buat bila rambut pun dah tak basah.. So.... next step .... picit #serum+ #essentailoilNajlaa.. Campur kedua2 ni... Sapu ke kulit kepala.. rambut... urut kepala lembut2.. sikat lawa2.. pastu apa lagi... tidur.. Esok pagi cuci rambut dengan Sakura Soap tau.. Banyak mana? Agak2 rambut pendek ke panjang ke.. lebat nipis..gitu.. Untuk apa ni? ✔Merawat rambut.. ✔menyihatkan rambut ✔membantu melebatkan rambut ✔ merawat kulit kepala (kering/ berkeruping) **penggunaan secara konsisten jika ada masalah rambut atau kulit kepala bekeruping. Trial set rm35, 7 item Serum rm45ss.. rm47ss ,150ml Essential Oil rm25sm.. rm27ss, 100ml Sakura Soap rm23sm.. rm25ss, 45gm Whatsapp mira http://wasap.my/60149477874/ ig: https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page : https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ #Organik #Muslimproduk #agenNajlaaTaiping #najlaa0149477874 #Selamat #NonSteroid #Tanpabahanterlarang #agenNajlaa #NajlaaTaiping #najlaaBabySkincare #teamnajlaarichlegacy

Share 0 2

Advertisement

Discover chokokeki's Instagram Malam semuanya.. Ada orang tercari-cari admin tak. Last up status pagi tadikan? 

Ouh tak ada, ok sorrylah. Bye  ehhhhh sebelum tu. Dah solat isyak? Almulk dah settle? Ok kalau dah bye   .
.
.
.
.
.

Ehh nantilah dulu, jangan lari. Meh duduk minum kopi kita borak-borak ilmiah sikit  Eucalyptus. Siapa pernah dengar? Siapa pernah tengok? ✋ Kenapa dengan eucalyptus? Ok sini admin cite sikit... Eucalyptus ni banyak manfaat dia.

Antaranya?
•Meredakan gigitan serangga
•Mencairkan kahak
•Anti septik, anti bakteria, anti funggal
•Meredakan suhu badan yang panas

Ouh tak heranlah bila ibu-ibu kalau anak demam, batuk, selsema mesti cari and spare Balm Najlaa ni kan.

Ummi belanja sikit gambar eucalyptus  #chokokeki
#BabyBalmNajlaa
#NajlaaBabySkinCare
#NajlaaSkudai
#favlovella™ 1610258364600498757_4662006654

Malam semuanya.. Ada orang tercari-cari admin tak. Last up status pagi tadikan? Ouh tak ada, ok sorrylah. Bye ehhhhh sebelum tu. Dah solat isyak? Almulk dah settle? Ok kalau dah bye . . . . . . Ehh nantilah dulu, jangan lari. Meh duduk minum kopi kita borak-borak ilmiah sikit Eucalyptus. Siapa pernah dengar? Siapa pernah tengok? ✋ Kenapa dengan eucalyptus? Ok sini admin cite sikit... Eucalyptus ni banyak manfaat dia. Antaranya? •Meredakan gigitan serangga •Mencairkan kahak •Anti septik, anti bakteria, anti funggal •Meredakan suhu badan yang panas Ouh tak heranlah bila ibu-ibu kalau anak demam, batuk, selsema mesti cari and spare Balm Najlaa ni kan. Ummi belanja sikit gambar eucalyptus #chokokeki #BabyBalmNajlaa #NajlaaBabySkinCare #NajlaaSkudai #favlovella™

Share 0 13

Advertisement

Discover ctmaszlian's Instagram 2nd item yg mama berkenan dengan #najLaababyskincare

BABY BALM najLaa.

Serious talk ok.
Ank2 batuk sesema sapu ni kt dada & belakang depa.
Tepok2 blkng dia.
Keluar muntah kahak plus mukus idung skali.
Fuh! Puas hati tgk.

RM25.RM25.RM25.
Jimat.sbb mama pki 5bulan still tak abis lg.

#anakdemam #anakbatuk #anakberhingus #muslimproduct #natureproduct #nochemichal 1610233222155174995_404787146

2nd item yg mama berkenan dengan #najLaababyskincare BABY BALM najLaa. Serious talk ok. Ank2 batuk sesema sapu ni kt dada & belakang depa. Tepok2 blkng dia. Keluar muntah kahak plus mukus idung skali. Fuh! Puas hati tgk. RM25.RM25.RM25. Jimat.sbb mama pki 5bulan still tak abis lg. #anakdemam #anakbatuk #anakberhingus #muslimproduct #natureproduct #nochemichal

Share 1 1
Discover najlababyskincare_nurul's Instagram Kesayangan sis semua dah ada herbal cream atau baby balm?

Kalau sudah tahniahh
Kalau belum, jomlahh lekaih lekaih

Stok dah tak banyak dengan sis jomm HERBAL CREAM
BABY BALM
READY STOCK

COD AREA KUALA TERENGGANU
*cod lepas waktu bekerja

http://wasap.my/60199744772

#NajlaaBabySkincare
#TeamMagnificenceMama 1610199268944060465_5877524802

Kesayangan sis semua dah ada herbal cream atau baby balm? Kalau sudah tahniahh Kalau belum, jomlahh lekaih lekaih Stok dah tak banyak dengan sis jomm HERBAL CREAM BABY BALM READY STOCK COD AREA KUALA TERENGGANU *cod lepas waktu bekerja http://wasap.my/60199744772 #NajlaaBabySkincare #teammagnificencemama

Share 0 1
Discover mijejusoh's Instagram Apa lagi kegunaan #essentialoilnajlaa untuk #baby selain melebatkan rambut? ✔ melembapkan kulit
✔ melembutkan kulit
✔ menjadikan kulit lebih bersinar
✔ untuk urutan badan bagi tujuan melegakan

Best orkkk minyok ni?? #najlaababyskincare 1610197359991963034_906086394

Apa lagi kegunaan #essentialoilnajlaauntuk #babyselain melebatkan rambut? ✔ melembapkan kulit ✔ melembutkan kulit ✔ menjadikan kulit lebih bersinar ✔ untuk urutan badan bagi tujuan melegakan Best orkkk minyok ni?? #najlaababyskincare

Share 0 4
Discover mijejusoh's Instagram Kandungan vitamin dalam ESSENTIAL OIL Najlaa : Vitamin E  AntiOksida , anti penuaan, menghilangkan parut dan kedutan.. Vitamin A  Menyempurnakan proses  fisiologi kulit untuk menggalakan pertumbuhan kulit yang lebih sihat dan berseri.

#essentialoilnajlaa #essentialoil #oil #arganoil #precious #vitamin #vitaminA #vitaminE #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan 1610164891104495112_906086394

Kandungan vitamin dalam ESSENTIAL OIL Najlaa : Vitamin E AntiOksida , anti penuaan, menghilangkan parut dan kedutan.. Vitamin A Menyempurnakan proses fisiologi kulit untuk menggalakan pertumbuhan kulit yang lebih sihat dan berseri. #essentialoilnajlaa #essentialoil #oil #arganoil #precious #vitamin #vitamina #vitamine #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan

Share 0 11
Discover akilala_najlababyskincare's Instagram Set lengkap 7 barang #najlaababyskincare #najlaababyawesome 

www.wasap.my/+6011-12802366 1610159346486248795_1835019336

Set lengkap 7 barang #najlaababyskincare #najlaababyawesome www.wasap.my/+6011-12802366

Share 0 1
Discover najlaababyskincare_kedah's Instagram Hari ni sis double boil Essential Oil dgn Nourishing Lotion. 
Untuk apa? Trust me banyak kebaikannya. 
Untuk hilangkan stretch marks memang sangat recommended. 
Stretch Marks, parut, kulit kering akibat selalu dalam aircond memang sis sarankan guna Essential Oil dan Nourishing Lotion. Tak akan menyesal sbb satu botol besar bila double boil. boleh tahan 3bulan penggunaannya. Tgk jugak la korang sapu area mna.. Harga? 
Hanya RM53 untuk Essential Oil dan Nourishing Lotion. 
Sis sendiri dah guna almost 4bulan dan result sgt superb. 
Masih was2? Jangan risau nanti sis share feedback cust yg dah try set Stretch Marks ni. 
#stretchmark
#najlaakedah 
#najlaababyskincare 1610117097857043312_5910085536

Hari ni sis double boil Essential Oil dgn Nourishing Lotion. Untuk apa? Trust me banyak kebaikannya. Untuk hilangkan stretch marks memang sangat recommended. Stretch Marks, parut, kulit kering akibat selalu dalam aircond memang sis sarankan guna Essential Oil dan Nourishing Lotion. Tak akan menyesal sbb satu botol besar bila double boil. boleh tahan 3bulan penggunaannya. Tgk jugak la korang sapu area mna.. Harga? Hanya RM53 untuk Essential Oil dan Nourishing Lotion. Sis sendiri dah guna almost 4bulan dan result sgt superb. Masih was2? Jangan risau nanti sis share feedback cust yg dah try set Stretch Marks ni. #stretchmark #najlaakedah #najlaababyskincare

Share 0 2
Discover mira_agennajlaa_taiping's Instagram Dengan #Serum Najlaa ✔pudarkan parut
✔melembapkan kulit
✔mengurangkan keradangan kulit
✔mencantikan kulit
✔mencerahkan kulit

Serum Najlaa memang best bukan hanya untuk bayi dan kanak2 tetapi juga boleh digunakan oleh orang Dewasa.. Hanya 1 botol tetapi Banyak kelebihan dan kebaikan Serum 
RM45 sahaja 
1 botol tahan 2 3 bulan.. 150ml tau.. bukan 30ml...
Muka.. badan.. kulit kepala bermasalah pun boleh guna SERUM NAJLAA .. UNTUNG KE UNTUNGGG SANGATTT Whatsapp mira   http://wasap.my/60149477874/ ig:  https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page :  https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ 
#Organik
#Muslimproduk
#agenNajlaaTaiping
#najlaa0149477874
#Selamat
#NonSteroid
#Tanpabahanterlarang
#agenNajlaa
#NajlaaTaiping
#najlaaBabySkincare
#TeamNajlaaRichLegacy 1610097759926713323_1494369521

Dengan #serumNajlaa ✔pudarkan parut ✔melembapkan kulit ✔mengurangkan keradangan kulit ✔mencantikan kulit ✔mencerahkan kulit Serum Najlaa memang best bukan hanya untuk bayi dan kanak2 tetapi juga boleh digunakan oleh orang Dewasa.. Hanya 1 botol tetapi Banyak kelebihan dan kebaikan Serum RM45 sahaja 1 botol tahan 2 3 bulan.. 150ml tau.. bukan 30ml... Muka.. badan.. kulit kepala bermasalah pun boleh guna SERUM NAJLAA .. UNTUNG KE UNTUNGGG SANGATTT Whatsapp mira http://wasap.my/60149477874/ ig: https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page : https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ #Organik #Muslimproduk #agenNajlaaTaiping #najlaa0149477874 #Selamat #NonSteroid #Tanpabahanterlarang #agenNajlaa #NajlaaTaiping #najlaaBabySkincare #teamnajlaarichlegacy

Share 0 2
Discover mira_agennajlaa_taiping's Instagram Sape tanak rambut baby lebat dan panjang???
Mudah diurus???
Angkat kaki..
Haha..gurau jer.. Inilah masalah yg sering ibu2 alami..rambut baby malu2 nk tumbuh..klu ada pun halus2 jer..baby boy macho la kan klu nmpk botak..tp klu gugurl???mesti org igt boboy..
Mula la kan ibu2 nk stress..
No..
No..
No.. Jgn stress ibu2..
Mai guna essential oil najlaa ni..
Sesuai utk melebatkan rambut baby..ibu2 pun bley tumpang guna jgk.. jimatt kan.. #EssentialOil 
Rm25 sahaja

Whatsapp mira   http://wasap.my/60149477874/ ig:  https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page :  https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ 
#Organik
#Muslimproduk
#agenNajlaaTaiping
#najlaa0149477874
#Selamat
#NonSteroid
#Tanpabahanterlarang
#agenNajlaa
#NajlaaTaiping
#najlaaBabySkincare
#TeamNajlaaRichLegacy 1610080279049250598_1494369521

Sape tanak rambut baby lebat dan panjang??? Mudah diurus??? Angkat kaki.. Haha..gurau jer.. Inilah masalah yg sering ibu2 alami..rambut baby malu2 nk tumbuh..klu ada pun halus2 jer..baby boy macho la kan klu nmpk botak..tp klu gugurl???mesti org igt boboy.. Mula la kan ibu2 nk stress.. No.. No.. No.. Jgn stress ibu2.. Mai guna essential oil najlaa ni.. Sesuai utk melebatkan rambut baby..ibu2 pun bley tumpang guna jgk.. jimatt kan.. #essentialoil Rm25 sahaja Whatsapp mira http://wasap.my/60149477874/ ig: https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page : https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ #Organik #Muslimproduk #agenNajlaaTaiping #najlaa0149477874 #Selamat #NonSteroid #Tanpabahanterlarang #agenNajlaa #NajlaaTaiping #najlaaBabySkincare #teamnajlaarichlegacy

Share 0 4
Discover mira_agennajlaa_taiping's Instagram Alkisah sumayyah dan essential oil najlaa.. ===================================== Rambut sumayyah masa lahir memang lebat dan cantik..
Tp lps cukur licin rambut jd malu2 nk tumbuh..
Ms tu ibu letak minyak baby ca***** j****r je lps mandikan sumayyah..dgn harapan nnt rambut dia lebat dan lembut..
Tapi...hampa jer ibu rs..rambut sumayyah still tak tumbuh dgn lebat..siap pakej rambut cukur bantal lg..dah la minyak tu rs oily je kat tgn..hewhew.. Pastu ibu google la..terjumpa iklan kat fb..
Essential oil najlaa..utk lebatkan rambut baby..
Ibu pun excited la then trus bli.. Alhamdulillah..skrg rambut sumayyah dah tumbuh sekata dan pnjg..dah 2 kali maktok sumayyah tlg gunting rambut..sbb rimas nmpk rambut sumayyah pnjg sgt..sampai ganggu telinga..
Mak2 sedara sumayyah pun semua tegur rambut dia yg hitam dan panjang tuuu..
Ibu pun apa lg..kembang hidung la sekejap 
Skrg ni essential oil najlaa mmg ibu akan guna kat sumayyah tiap kali lps mandi..
Baru la comey anak dara kita.. ===================================== Ibu2 tanak ke rambut baby hitam dan panjang mcm sumayyah???
Hanya rm25 sebotol..tahan dlm 2 3 bln..bergantung kpd penggunaan.. Berminat bley Whatsapp mira   http://wasap.my/60149477874/ ig:  https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page :  https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ 
#Organik
#Muslimproduk
#agenNajlaaTaiping
#najlaa0149477874
#Selamat
#NonSteroid
#Tanpabahanterlarang
#agenNajlaa
#NajlaaTaiping
#najlaaBabySkincare
#TeamNajlaaRichLegacy 1610077720926250772_1494369521

Alkisah sumayyah dan essential oil najlaa.. ===================================== Rambut sumayyah masa lahir memang lebat dan cantik.. Tp lps cukur licin rambut jd malu2 nk tumbuh.. Ms tu ibu letak minyak baby ca***** j****r je lps mandikan sumayyah..dgn harapan nnt rambut dia lebat dan lembut.. Tapi...hampa jer ibu rs..rambut sumayyah still tak tumbuh dgn lebat..siap pakej rambut cukur bantal lg..dah la minyak tu rs oily je kat tgn..hewhew.. Pastu ibu google la..terjumpa iklan kat fb.. Essential oil najlaa..utk lebatkan rambut baby.. Ibu pun excited la then trus bli.. Alhamdulillah..skrg rambut sumayyah dah tumbuh sekata dan pnjg..dah 2 kali maktok sumayyah tlg gunting rambut..sbb rimas nmpk rambut sumayyah pnjg sgt..sampai ganggu telinga.. Mak2 sedara sumayyah pun semua tegur rambut dia yg hitam dan panjang tuuu.. Ibu pun apa lg..kembang hidung la sekejap Skrg ni essential oil najlaa mmg ibu akan guna kat sumayyah tiap kali lps mandi.. Baru la comey anak dara kita.. ===================================== Ibu2 tanak ke rambut baby hitam dan panjang mcm sumayyah??? Hanya rm25 sebotol..tahan dlm 2 3 bln..bergantung kpd penggunaan.. Berminat bley Whatsapp mira http://wasap.my/60149477874/ ig: https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page : https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ #Organik #Muslimproduk #agenNajlaaTaiping #najlaa0149477874 #Selamat #NonSteroid #Tanpabahanterlarang #agenNajlaa #NajlaaTaiping #najlaaBabySkincare #teamnajlaarichlegacy

Share 0 0
Discover najlababyskincare_nurul's Instagram SET TERBAIK PILIHAN PARA IBU
JOM DAPATKAN DENGAN HARGA MAMPU MILIK
BANYAK MANFAAT, JIMAT TAK?

Jom lekaih lekaih 
READY STOCK
COD AREA KUALA TERENGGANU

http://wasap.my/60199744772

#NajlaaBabySkincare
#TeamMagnificenceMama 1610062387212260630_5877524802

SET TERBAIK PILIHAN PARA IBU JOM DAPATKAN DENGAN HARGA MAMPU MILIK BANYAK MANFAAT, JIMAT TAK? Jom lekaih lekaih READY STOCK COD AREA KUALA TERENGGANU http://wasap.my/60199744772 #NajlaaBabySkincare #teammagnificencemama

Share 0 3
Discover najlababyskincare_nurul's Instagram Keberkesanan HERBAL CREAM NAJLAA 
Lihat dan baca sendiri tau

Jom lekaih lekaih 
HERBAL CREAM RM25
READY STOCK
COD AREA KUALA TERENGGANU

http://wasap.my/60199744772

#NajlaaBabySkincare
#TeamMagnificenceMama 1610059257842069044_5877524802

Keberkesanan HERBAL CREAM NAJLAA Lihat dan baca sendiri tau Jom lekaih lekaih HERBAL CREAM RM25 READY STOCK COD AREA KUALA TERENGGANU http://wasap.my/60199744772 #NajlaaBabySkincare #teammagnificencemama

Share 0 2
Discover ummi_dm's Instagram Set rambut untuk bayi anda... Sakura soap 
Head to toe

Essential oil
Head to toe(digalakkan sapu di kwsn kulit kering)

#Najlaababyskincare 
#NajlaaBabyAwesome 
#essentialoilnajlaa 
#sakurasoapnajlaa 1610007243448463272_216692658

Set rambut untuk bayi anda... Sakura soap Head to toe Essential oil Head to toe(digalakkan sapu di kwsn kulit kering) #Najlaababyskincare #najlaababyawesome #essentialoilnajlaa #sakurasoapnajlaa

Share 0 2
Discover mira_agennajlaa_taiping's Instagram Tentang STEROID !

Ramai sudah mendapat kesedaran yg Steroid berbahaya kepada tubuh badan, Penggunaan jangka masa panjang boleh menyebabkan kesan kesan berikut Pereputan tulang
Kerosakkan buah pingang
Kerosakkan organ dalaman
Kulit menipis kemerahan dan kadang kadang kehitaman
Urat darah jelas kelihatan ( cream steroid)
Cushing syndrome  Strecthmark
dan pelbagai lagi

Namun ramai di luar sana tidak mengenali Steroid. Mari kita kenal nama-nama steroids yg digunakan dlm ubat ubatan.

Kenali NAMA Steroid:
---------------------------------- Triamcinolone 
Crticosteroid
Prednisolone
Hydrocortisone
Dexamethasone
Betamethasone
Deflazacort

Semak kandungan ubat atau cream yg anda gunakan. Jika mengandungi nama seakan akan nama di ats. Ianya mengandungi steroid. Ini cara mudah ... kenali steroid dgn perkataan ini... CORT, ...CORTISONE...STEROID....LONE... METHASONE

Steroid selalunya berkesan dlm merawat pelbagai penyakit.Kesan pemulihannya memang cepat. Tetapi tidak boleh digunakan dlm jangka masa panjang. Ianya diserap kedlm tubuh dan ini membahayakan organ dalaman... terutamanya kepada bayi.

Cth cream Econazine, apa sahaja cream yg namanya begini xxxxCort dan lain-lain. 
Boleh guna, tapi jangan guna hari hari yea ibu ibu. Rujuk doktor utk penggunaan.

Dahulu Saya antara ibu yang menggunakan krim² yang mengandungi Steroid.

Tapi sekarang Tidak Lagi.. #HerbalCream Najlaa Baby Skincare sudah menjadi pilihan hati.. ALHAMDULILLAH.. Sesuai untuk anak² saya..
Pilih yang terbaik untuk anak anak kita.. ORGANIK PRODUK.. ♡NAJLAA BABY SKINCARE♡

Whatsapp mira   http://wasap.my/60149477874/ ig:  https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page :  https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ 
#Organik
#Muslimproduk
#agenNajlaaTaiping
#najlaa0149477874
#Selamat
#NonSteroid
#Tanpabahanterlarang
#agenNajlaa
#NajlaaTaiping
#najlaaBabySkincare
#TeamNajlaaRichLegacy 1609951219870415528_1494369521

Tentang STEROID ! Ramai sudah mendapat kesedaran yg Steroid berbahaya kepada tubuh badan, Penggunaan jangka masa panjang boleh menyebabkan kesan kesan berikut Pereputan tulang Kerosakkan buah pingang Kerosakkan organ dalaman Kulit menipis kemerahan dan kadang kadang kehitaman Urat darah jelas kelihatan ( cream steroid) Cushing syndrome Strecthmark dan pelbagai lagi Namun ramai di luar sana tidak mengenali Steroid. Mari kita kenal nama-nama steroids yg digunakan dlm ubat ubatan. Kenali NAMA Steroid: ---------------------------------- Triamcinolone Crticosteroid Prednisolone Hydrocortisone Dexamethasone Betamethasone Deflazacort Semak kandungan ubat atau cream yg anda gunakan. Jika mengandungi nama seakan akan nama di ats. Ianya mengandungi steroid. Ini cara mudah ... kenali steroid dgn perkataan ini... CORT, ...CORTISONE...STEROID....LONE... METHASONE Steroid selalunya berkesan dlm merawat pelbagai penyakit.Kesan pemulihannya memang cepat. Tetapi tidak boleh digunakan dlm jangka masa panjang. Ianya diserap kedlm tubuh dan ini membahayakan organ dalaman... terutamanya kepada bayi. Cth cream Econazine, apa sahaja cream yg namanya begini xxxxCort dan lain-lain. Boleh guna, tapi jangan guna hari hari yea ibu ibu. Rujuk doktor utk penggunaan. Dahulu Saya antara ibu yang menggunakan krim² yang mengandungi Steroid. Tapi sekarang Tidak Lagi.. #herbalcreamNajlaa Baby Skincare sudah menjadi pilihan hati.. ALHAMDULILLAH.. Sesuai untuk anak² saya.. Pilih yang terbaik untuk anak anak kita.. ORGANIK PRODUK.. ♡NAJLAA BABY SKINCARE♡ Whatsapp mira http://wasap.my/60149477874/ ig: https://www.instagram.com/p/BQtvdfiBPnW/ fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000321313721 fb page : https://www.facebook.com/mieraNajlaa/ #Organik #Muslimproduk #agenNajlaaTaiping #najlaa0149477874 #Selamat #NonSteroid #Tanpabahanterlarang #agenNajlaa #NajlaaTaiping #najlaaBabySkincare #teamnajlaarichlegacy

Share 0 1
Discover najlaababyskincarelovers's Instagram .
Di sini kami kongsikan cara2 penggunaan baby balm najlaa untuk anak2 kesayangan mommy. .
Suka kami nak ingatkan mommy2, balm najlaa ni bukan la magic na. Sekali sapu ja terus sembuh.  Berat nanang la yang pikir laguni.
.
Mommy2 kena rajin + sapu secara konsisten. InsyaAllah hasilnya pasti tak mengecewakan. 
.
Di Najlaa Baby Skincare Kami menjaga anak anda seperti anak sendiri. .
Jom cuba 
.
Jom ligan rapat rapat...apa saja untuk si manja...
.
Sedia membantu..
️Whatsapp ☎☎ 013.492.2748
.
Credit Testimoni :
team #najlaababyskincare 
.
Cepat meh Whatsapp/DM admin nahhh.
Fast reply i promise ✋
.
Kita poskan terus. Berdesup sampai depan rumah korang lusa hokayy 
.
to purchase & FAST RESPONSE 
.
Follow 
.
@najlaababyskincare.lovers
@najlaababyskincare.lovers
@najlaababyskincare.lovers
.
katalog Najlaa Baby Skincare

#najlaababyskincareputrajaya
.
#welovenajlaa
#ilovenajlaa
#najlaababyskincare
#staynatural
#stayorganic
#staywithnajlaa
#teamultradiyanaputrajaya
#sayajual
#barangbayi
#keperluanbayi
#setpantang
#agentnajlaababyskincareputrajaya
#codputrajaya
#codcyberjaya
#putrajaya
#sayajual
#herbalcream
#herbalcreamnajlaa
#herbaloilnajlaa
#babybalmnajlaa
#ajimaura
#terapiinstagram 1609949763440404021_3580735608

. Di sini kami kongsikan cara2 penggunaan baby balm najlaa untuk anak2 kesayangan mommy. . Suka kami nak ingatkan mommy2, balm najlaa ni bukan la magic na. Sekali sapu ja terus sembuh. Berat nanang la yang pikir laguni. . Mommy2 kena rajin + sapu secara konsisten. InsyaAllah hasilnya pasti tak mengecewakan. . Di Najlaa Baby Skincare Kami menjaga anak anda seperti anak sendiri. . Jom cuba . Jom ligan rapat rapat...apa saja untuk si manja... . Sedia membantu.. ️Whatsapp ☎☎ 013.492.2748 . Credit Testimoni : team #najlaababyskincare . Cepat meh Whatsapp/DM admin nahhh. Fast reply i promise ✋ . Kita poskan terus. Berdesup sampai depan rumah korang lusa hokayy . to purchase & FAST RESPONSE . Follow . @najlaababyskincare.lovers @najlaababyskincare.lovers @najlaababyskincare.lovers . katalog Najlaa Baby Skincare #najlaababyskincareputrajaya . #welovenajlaa #ilovenajlaa #najlaababyskincare #staynatural #stayorganic #staywithnajlaa #teamultradiyanaputrajaya #sayajual #barangbayi #keperluanbayi #setpantang #agentnajlaababyskincareputrajaya #codputrajaya #codcyberjaya #putrajaya #sayajual #herbalcream #herbalcreamnajlaa #herbaloilnajlaa #babybalmnajlaa #ajimaura #terapiinstagram

Share 3 25
Discover ummuadamscloset's Instagram BOY ke GURL ni ???
.
.
" Sokmo org ingat adik Boy... adoiila.. watpe rambut nipis sangat ni, Sekarang senang hati mama... rambut Lebat, guna Essential Oil Najlaa je"
.
.

Ada yang punya masalah serupa? 
.
.
Anak tuan/puan pun Gurl... org dok ingat Boy jugak ke...??
.
.
Jom cuba Essential Oil by NajLaa ni...
.
.
Harga: RM 25 (tidak termasuk pos)
.
.
Nak order klik link kt PROFILE 
.
.

.
.
http://www.wasap.my/60197305584
.
.
#ummuadamscloset
#najlaababyskincare
#rambutlebat
#ibu #anak #botak 
#kulitkering #kulitkasar #stretchmark
#kedaionline #sayajualonline #codjb #codmasai #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazaarpaknil 1609933501075130952_2924722879

BOY ke GURL ni ??? . . " Sokmo org ingat adik Boy... adoiila.. watpe rambut nipis sangat ni, Sekarang senang hati mama... rambut Lebat, guna Essential Oil Najlaa je" . . Ada yang punya masalah serupa? . . Anak tuan/puan pun Gurl... org dok ingat Boy jugak ke...?? . . Jom cuba Essential Oil by NajLaa ni... . . Harga: RM 25 (tidak termasuk pos) . . Nak order klik link kt PROFILE . . . . http://www.wasap.my/60197305584 . . #ummuadamscloset #najlaababyskincare #rambutlebat #ibu #anak #botak #kulitkering #kulitkasar #stretchmark #kedaionline #sayajualonline #codjb #codmasai #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazaarpaknil

Share 0 5
Load More