InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

#najlaababyskincarekuantan tagged photos and videos

Recent Medias for hashtag : #najlaababyskincarekuantan.

Discover mijejusoh's Instagram Kandungan vitamin dalam ESSENTIAL OIL Najlaa : Vitamin E  AntiOksida , anti penuaan, menghilangkan parut dan kedutan.. Vitamin A  Menyempurnakan proses  fisiologi kulit untuk menggalakan pertumbuhan kulit yang lebih sihat dan berseri.

#essentialoilnajlaa #essentialoil #oil #arganoil #precious #vitamin #vitaminA #vitaminE #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan 1610164891104495112_906086394

Kandungan vitamin dalam ESSENTIAL OIL Najlaa : Vitamin E AntiOksida , anti penuaan, menghilangkan parut dan kedutan.. Vitamin A Menyempurnakan proses fisiologi kulit untuk menggalakan pertumbuhan kulit yang lebih sihat dan berseri. #essentialoilnajlaa #essentialoil #oil #arganoil #precious #vitamin #vitamina #vitamine #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan

Share 0 11
Discover zaqeeyah's Instagram  *NAJLAA Nourishing Lotion* 
_(RM28 : 150ml)_ ============
*KANDUNGAN*:
============ 1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis
2) Vit A dan E- Untuk perlindungan dan kecantikkan kulit. Vit E menhilangkan parut
3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit
4) Gliserin sayuran- melembap dan meremajakan kulit
5) Rosemary- antipenuaan, anti radang
6) Terkini dilengkapi bersama spf 20- elak sunburn dan merawat kulit rosak ============
*FUNGSI*:
============ Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit.
Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi
Memudarkan parut serta cela
Memudarkan vericose vein & strecthmark
Menghalau nyamuk ============
*CARA GUNA*:
============ Sapu pada kulit selepas mandi 2x sehari. Guna bila perlu ==============
*KEISTIMEWAAN*:
============== ♡ Nourishing Lotion Najlaa, diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia merbahaya ♡ Losyen ini kaya dengan minyak kelapa dara, iaitu superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit ♡ Dapatkan yang TERBAIK untuk bayi anda, dan rasai pengalaman yang TERINDAH buat mereka

#najlaababyskincare #nourishinglotion #lotion #moisturizer #spf #skinfood #losyen #kulitcantikgebu #sunburn #ezcema #pahang #kuantan #najlaababyskincarekuantan 1609264914471298064_977615575

*NAJLAA Nourishing Lotion* _(RM28 : 150ml)_ ============ *KANDUNGAN*: ============ 1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis 2) Vit A dan E- Untuk perlindungan dan kecantikkan kulit. Vit E menhilangkan parut 3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit 4) Gliserin sayuran- melembap dan meremajakan kulit 5) Rosemary- antipenuaan, anti radang 6) Terkini dilengkapi bersama spf 20- elak sunburn dan merawat kulit rosak ============ *FUNGSI*: ============ Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit. Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi Memudarkan parut serta cela Memudarkan vericose vein & strecthmark Menghalau nyamuk ============ *CARA GUNA*: ============ Sapu pada kulit selepas mandi 2x sehari. Guna bila perlu ============== *KEISTIMEWAAN*: ============== ♡ Nourishing Lotion Najlaa, diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia merbahaya ♡ Losyen ini kaya dengan minyak kelapa dara, iaitu superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit ♡ Dapatkan yang TERBAIK untuk bayi anda, dan rasai pengalaman yang TERINDAH buat mereka #najlaababyskincare #nourishinglotion #lotion #moisturizer #spf #skinfood #losyen #kulitcantikgebu #sunburn #ezcema #pahang #kuantan #najlaababyskincarekuantan

Share 2 11
Discover mijejusoh's Instagram  *NAJLAA Nourishing Lotion* 
_(RM28 : 150ml)_ ============
*KANDUNGAN*:
============ 1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis
2) Vit A dan E- Untuk perlindungan dan kecantikkan kulit. Vit E menhilangkan parut
3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit
4) Gliserin sayuran- melembap dan meremajakan kulit
5) Rosemary- antipenuaan, anti radang
6) Terkini dilengkapi bersama spf 20- elak sunburn dan merawat kulit rosak ============
*FUNGSI*:
============ Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit.
Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi
Memudarkan parut serta cela
Memudarkan vericose vein & strecthmark
Menghalau nyamuk ============
*CARA GUNA*:
============ Sapu pada kulit selepas mandi 2x sehari. Guna bila perlu ==============
*KEISTIMEWAAN*:
============== ♡ Nourishing Lotion Najlaa, diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia merbahaya ♡ Losyen ini kaya dengan minyak kelapa dara, iaitu superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit ♡ Dapatkan yang TERBAIK untuk bayi anda, dan rasai pengalaman yang TERINDAH buat mereka

#najlaababyskincare #nourishinglotion #lotion #moisturizer #spf #skinfood #losyen #kulitcantikgebu #sunburn #ezcema #pahang #kuantan #najlaababyskincarekuantan 1609254216136004710_906086394

*NAJLAA Nourishing Lotion* _(RM28 : 150ml)_ ============ *KANDUNGAN*: ============ 1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis 2) Vit A dan E- Untuk perlindungan dan kecantikkan kulit. Vit E menhilangkan parut 3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit 4) Gliserin sayuran- melembap dan meremajakan kulit 5) Rosemary- antipenuaan, anti radang 6) Terkini dilengkapi bersama spf 20- elak sunburn dan merawat kulit rosak ============ *FUNGSI*: ============ Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit. Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi Memudarkan parut serta cela Memudarkan vericose vein & strecthmark Menghalau nyamuk ============ *CARA GUNA*: ============ Sapu pada kulit selepas mandi 2x sehari. Guna bila perlu ============== *KEISTIMEWAAN*: ============== ♡ Nourishing Lotion Najlaa, diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia merbahaya ♡ Losyen ini kaya dengan minyak kelapa dara, iaitu superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit ♡ Dapatkan yang TERBAIK untuk bayi anda, dan rasai pengalaman yang TERINDAH buat mereka #najlaababyskincare #nourishinglotion #lotion #moisturizer #spf #skinfood #losyen #kulitcantikgebu #sunburn #ezcema #pahang #kuantan #najlaababyskincarekuantan

Share 0 2
Discover mijejusoh's Instagram #trialsetnajlaa sebagai #gift untuk yang tersayang... Berminat macam ni?

Roger 0139287710 ok #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincarekuantan #najlaababyskincare #hadiah 1606613732603204364_906086394

#trialsetnajlaasebagai #giftuntuk yang tersayang... Berminat macam ni? Roger 0139287710 ok #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #najlaababyskincare #hadiah

Share 2 6
Discover mijejusoh's Instagram NajLaa Baby Skincare memperkenalkan kepada anda; #SakuraSoap yg berasaskan minyak zaitun, kelapa dara, ektraks herba dan oat. Sesuai digunakan daripada hujung rambut sehingga hujung kaki.

NajLaa Sakura Soap pelbagai kegunaan... Resdung, Jerawat, kulit kering, kulit allergy/ sensitif. Istimewa untuk bayi dan keluarga anda.

Berat Bersih: * 45 Gram* "Sabun kami dibuat secara hand made, bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan tanpa pewarna dan pewangi sintetik"

#sakurasoapnajlaa #SakuraSoap #sakura #soap #handmadesoap #organik #organicproducts #buatanmuslim #buatantangan #tanpakimia #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #babyskincare #skincaremurah #skincare #dewasa #adultskincare 1605701680452040787_906086394

NajLaa Baby Skincare memperkenalkan kepada anda; #sakurasoapyg berasaskan minyak zaitun, kelapa dara, ektraks herba dan oat. Sesuai digunakan daripada hujung rambut sehingga hujung kaki. NajLaa Sakura Soap pelbagai kegunaan... Resdung, Jerawat, kulit kering, kulit allergy/ sensitif. Istimewa untuk bayi dan keluarga anda. Berat Bersih: * 45 Gram* "Sabun kami dibuat secara hand made, bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan tanpa pewarna dan pewangi sintetik" #sakurasoapnajlaa #sakurasoap #sakura #soap #handmadesoap #organik #organicproducts #buatanmuslim #buatantangan #tanpakimia #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #babyskincare #skincaremurah #skincare #dewasa #adultskincare

Share 0 12
Discover mijejusoh's Instagram #EssentialOilNajlaa mengandungi minyak Zaitun... Buah buahan berkhasiat yang disebut di dalam Al Quran dan digunakan secara tradisi sejak purbakala

Minyak #Zaitun kaya dengan biotin, niacin, Vitamin E dan D. Menjadikan ia Pelembap kulit semulajadi dan Membantu rambut tumbuh subur. Mengatasi masalah rambut nipis

#essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno 1604939369206453929_906086394

#essentialoilnajlaamengandungi minyak Zaitun... Buah buahan berkhasiat yang disebut di dalam Al Quran dan digunakan secara tradisi sejak purbakala Minyak #zaitunkaya dengan biotin, niacin, Vitamin E dan D. Menjadikan ia Pelembap kulit semulajadi dan Membantu rambut tumbuh subur. Mengatasi masalah rambut nipis #essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno

Share 0 14
Discover mijejusoh's Instagram MINYAK ANGGUR  Jarang kedengaran orang menggunakan #MinyakBijiAnggur untuk rambut.. kerana ianya susah didapati dan MAHAL.. ❗

Tapi Minyak biji Anggur ada dalam ESSENTIAL OIL NAJLAA 

Bertindak sebagai pelembap, halang kerosakan oleh sinar UV dan menggalakkan pertumbuhan rambut.

#essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno 1604866220855004832_906086394

MINYAK ANGGUR Jarang kedengaran orang menggunakan #minyakbijiangguruntuk rambut.. kerana ianya susah didapati dan MAHAL.. ❗ Tapi Minyak biji Anggur ada dalam ESSENTIAL OIL NAJLAA Bertindak sebagai pelembap, halang kerosakan oleh sinar UV dan menggalakkan pertumbuhan rambut. #essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno

Share 0 15
Discover mijejusoh's Instagram Minyak2 mahal, hebat berkhasiat terkandung dalam satu botol.
Mengandungi minyak argan, minyak biji anggur, vco, dan olive oil

#essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno 1604856509514634758_906086394

Minyak2 mahal, hebat berkhasiat terkandung dalam satu botol. Mengandungi minyak argan, minyak biji anggur, vco, dan olive oil #essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno

Share 0 9
Discover mijejusoh's Instagram Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit.
Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi
Memudarkan parut serta cela
Memudarkan vericose vein & strecthmark
Menghalau nyamuk

#lotionnajlaa #lotion #nourishinglotion #pelembap #vco #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincarekuantan 1604130483461420035_906086394

Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit. Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi Memudarkan parut serta cela Memudarkan vericose vein & strecthmark Menghalau nyamuk #lotionnajlaa #lotion #nourishinglotion #pelembap #vco #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan

Share 0 6
Discover mijejusoh's Instagram Excited akak nak share video #viral ni  **************************
Video Viral 
Vidoe Viral
Video Viral

Lebih dari 100K #viewer...
#testimoni ini bukan REKAAAN semata2.. Video ini diambil oleh salah sorang #customer sy selepas anaknya menggunakan #babybalm.. Alhamdullilah asbab baby balm #kahak bersarang lama keluar... Dulu ragu2..kini tak lagi..sekarang ank ibu dah jadi pengguna #tegar #najlaababyskincare ..terima kasih mina.. Mak mina pon beli najlaa gi haji baru2 ni..  Ibu ada anak #Batuk #Kahak #Selsema?..dah cuba macam2 tak jadi.. Apa kata cuba yang ni..Confirm Jatuh cinta ***************************** Apa2 pun ikhtiar n tawakkal.

#najlaababyskincarekuantan #babyskincare #adultskincare #skincare #batuk #lelah #selsema #organik #organic #jatuhcinta #lavender #vco 1603263217676918784_906086394

Excited akak nak share video #viralni ************************** Video Viral Vidoe Viral Video Viral Lebih dari 100K #viewer... #testimoniini bukan REKAAAN semata2.. Video ini diambil oleh salah sorang #customersy selepas anaknya menggunakan #babybalm.. Alhamdullilah asbab baby balm #kahakbersarang lama keluar... Dulu ragu2..kini tak lagi..sekarang ank ibu dah jadi pengguna #tegar #najlaababyskincare..terima kasih mina.. Mak mina pon beli najlaa gi haji baru2 ni.. Ibu ada anak #batuk #kahak #Selsema?..dah cuba macam2 tak jadi.. Apa kata cuba yang ni..Confirm Jatuh cinta ***************************** Apa2 pun ikhtiar n tawakkal. #najlaababyskincarekuantan #babyskincare #adultskincare #skincare #batuk #lelah #selsema #organik #organic #jatuhcinta #lavender #vco

Share 0 4
Discover mijejusoh's Instagram #trialset #nyah kau #nyamuk.

Berminat roger i tau  #najlaababyskincare
#najlaababyskincarekuantan #kuantanpahang 1602972614794616419_906086394

#trialset #nyahkau #nyamuk. Berminat roger i tau #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantanpahang

Share 2 6
Discover mijejusoh's Instagram Set newborn atau #setbasic..sesuai untuk bayi baru lahir.. #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #bayisehat #organik #baby 1592558766255457473_906086394

Set newborn atau #setbasic..sesuai untuk bayi baru lahir.. #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #bayisehat #organik #baby

Share 0 8
Discover mijejusoh's Instagram SAKURA SOAP Najlaa :
Sabun terbaik merawat kulit dan memberi nutrien pada kulit untuk kulit kekal cantik dan awet muda sentiasa #SakuraSoap #sakurasoapnajlaa #sakuraisho #sabunorganik #nutrients #awetmuda #kekalcantik #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincarekuantan #kuantanpahang 1565209084286001999_906086394

SAKURA SOAP Najlaa : Sabun terbaik merawat kulit dan memberi nutrien pada kulit untuk kulit kekal cantik dan awet muda sentiasa #sakurasoap #sakurasoapnajlaa #sakuraisho #sabunorganik #nutrients #awetmuda #kekalcantik #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantanpahang

Share 1 5
Discover nonianje88's Instagram Batuk?selseme?kahak dan asthma??jom rawat cara organik dan selamat.. Utk info jom wasap nonie www.wasap.my/60133480013

#najlaababyskincarekuantan
#babybalm
#herbaloil 1564239911217712375_347927651

Batuk?selseme?kahak dan asthma??jom rawat cara organik dan selamat.. Utk info jom wasap nonie www.wasap.my/60133480013 #najlaababyskincarekuantan #babybalm #herbaloil

Share 0 1
Discover mijejusoh's Instagram Korang pernah jatuh #cinta tak??
Seronok kan? Bahagia..angau..lagi2 bila cinta berbalas  Jom bercinta dengan Najlaa!! #najlaababyskincare
#najlaababyskincarekuantan
#kuantan
#organik 1536925901214958903_906086394

Korang pernah jatuh #cintatak?? Seronok kan? Bahagia..angau..lagi2 bila cinta berbalas Jom bercinta dengan Najlaa!! #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #organik

Share 0 7
Load More