InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

#najlaababyskincarekuantan tagged photos and videos

Recent Medias for hashtag : #najlaababyskincarekuantan.

Discover che_rose_im's Instagram Tengah fikir nak beli Losyen... ? Tambah2 musim hujan ni nyamuk banyak...sangat2 membantu!! Beli laa #NourishingLotion Najlaa, ia menggunakan Minyak Kelapa sebagai Bahan Asas diperkayakan dgn Vit A dan E, diadun dgn mineral yg menyembuhkan sakit kulit... Mengandungi kandungan anti nyamuk.

Sifatnya yg natural sesuai utk anak, mak, nenek
Everybody can use it... Why not try something worth it 4 your money ?

http://www.wasap.my/60169163450/najla

#NajlaaBabySkincare
#agenNajlaaBabySkincarekuantan
#NajlaaBabySkincarekuantan 1647110423357423310_176535210

Tengah fikir nak beli Losyen... ? Tambah2 musim hujan ni nyamuk banyak...sangat2 membantu!! Beli laa #nourishinglotionNajlaa, ia menggunakan Minyak Kelapa sebagai Bahan Asas diperkayakan dgn Vit A dan E, diadun dgn mineral yg menyembuhkan sakit kulit... Mengandungi kandungan anti nyamuk. Sifatnya yg natural sesuai utk anak, mak, nenek Everybody can use it... Why not try something worth it 4 your money ? http://www.wasap.my/60169163450/najla #NajlaaBabySkincare #agenNajlaaBabySkincarekuantan #NajlaaBabySkincarekuantan

Share 0 2
Discover mijejusoh's Instagram Kandungan vitamin dalam ESSENTIAL OIL Najlaa : Vitamin E  AntiOksida , anti penuaan, menghilangkan parut dan kedutan.. Vitamin A  Menyempurnakan proses  fisiologi kulit untuk menggalakan pertumbuhan kulit yang lebih sihat dan berseri.

#essentialoilnajlaa #essentialoil #oil #arganoil #precious #vitamin #vitaminA #vitaminE #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan 1610164891104495112_906086394

Kandungan vitamin dalam ESSENTIAL OIL Najlaa : Vitamin E AntiOksida , anti penuaan, menghilangkan parut dan kedutan.. Vitamin A Menyempurnakan proses fisiologi kulit untuk menggalakan pertumbuhan kulit yang lebih sihat dan berseri. #essentialoilnajlaa #essentialoil #oil #arganoil #precious #vitamin #vitamina #vitamine #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan

Share 0 14
Discover zaqeeyah's Instagram  *NAJLAA Nourishing Lotion* 
_(RM28 : 150ml)_ ============
*KANDUNGAN*:
============ 1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis
2) Vit A dan E- Untuk perlindungan dan kecantikkan kulit. Vit E menhilangkan parut
3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit
4) Gliserin sayuran- melembap dan meremajakan kulit
5) Rosemary- antipenuaan, anti radang
6) Terkini dilengkapi bersama spf 20- elak sunburn dan merawat kulit rosak ============
*FUNGSI*:
============ Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit.
Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi
Memudarkan parut serta cela
Memudarkan vericose vein & strecthmark
Menghalau nyamuk ============
*CARA GUNA*:
============ Sapu pada kulit selepas mandi 2x sehari. Guna bila perlu ==============
*KEISTIMEWAAN*:
============== ♡ Nourishing Lotion Najlaa, diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia merbahaya ♡ Losyen ini kaya dengan minyak kelapa dara, iaitu superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit ♡ Dapatkan yang TERBAIK untuk bayi anda, dan rasai pengalaman yang TERINDAH buat mereka

#najlaababyskincare #nourishinglotion #lotion #moisturizer #spf #skinfood #losyen #kulitcantikgebu #sunburn #ezcema #pahang #kuantan #najlaababyskincarekuantan 1609264914471298064_977615575

*NAJLAA Nourishing Lotion* _(RM28 : 150ml)_ ============ *KANDUNGAN*: ============ 1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis 2) Vit A dan E- Untuk perlindungan dan kecantikkan kulit. Vit E menhilangkan parut 3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit 4) Gliserin sayuran- melembap dan meremajakan kulit 5) Rosemary- antipenuaan, anti radang 6) Terkini dilengkapi bersama spf 20- elak sunburn dan merawat kulit rosak ============ *FUNGSI*: ============ Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit. Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi Memudarkan parut serta cela Memudarkan vericose vein & strecthmark Menghalau nyamuk ============ *CARA GUNA*: ============ Sapu pada kulit selepas mandi 2x sehari. Guna bila perlu ============== *KEISTIMEWAAN*: ============== ♡ Nourishing Lotion Najlaa, diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia merbahaya ♡ Losyen ini kaya dengan minyak kelapa dara, iaitu superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit ♡ Dapatkan yang TERBAIK untuk bayi anda, dan rasai pengalaman yang TERINDAH buat mereka #najlaababyskincare #nourishinglotion #lotion #moisturizer #spf #skinfood #losyen #kulitcantikgebu #sunburn #ezcema #pahang #kuantan #najlaababyskincarekuantan

Share 2 14
Discover mijejusoh's Instagram  *NAJLAA Nourishing Lotion* 
_(RM28 : 150ml)_ ============
*KANDUNGAN*:
============ 1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis
2) Vit A dan E- Untuk perlindungan dan kecantikkan kulit. Vit E menhilangkan parut
3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit
4) Gliserin sayuran- melembap dan meremajakan kulit
5) Rosemary- antipenuaan, anti radang
6) Terkini dilengkapi bersama spf 20- elak sunburn dan merawat kulit rosak ============
*FUNGSI*:
============ Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit.
Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi
Memudarkan parut serta cela
Memudarkan vericose vein & strecthmark
Menghalau nyamuk ============
*CARA GUNA*:
============ Sapu pada kulit selepas mandi 2x sehari. Guna bila perlu ==============
*KEISTIMEWAAN*:
============== ♡ Nourishing Lotion Najlaa, diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia merbahaya ♡ Losyen ini kaya dengan minyak kelapa dara, iaitu superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit ♡ Dapatkan yang TERBAIK untuk bayi anda, dan rasai pengalaman yang TERINDAH buat mereka

#najlaababyskincare #nourishinglotion #lotion #moisturizer #spf #skinfood #losyen #kulitcantikgebu #sunburn #ezcema #pahang #kuantan #najlaababyskincarekuantan 1609254216136004710_906086394

*NAJLAA Nourishing Lotion* _(RM28 : 150ml)_ ============ *KANDUNGAN*: ============ 1) Virgin Coconut Oil - mengandungi lauric acid, melambatkan kedutan dan merawat ekzema, psoriasis, dermatitis 2) Vit A dan E- Untuk perlindungan dan kecantikkan kulit. Vit E menhilangkan parut 3) Rose extract - Atioksida, Antibakteria, Penyakit Kulit 4) Gliserin sayuran- melembap dan meremajakan kulit 5) Rosemary- antipenuaan, anti radang 6) Terkini dilengkapi bersama spf 20- elak sunburn dan merawat kulit rosak ============ *FUNGSI*: ============ Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit. Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi Memudarkan parut serta cela Memudarkan vericose vein & strecthmark Menghalau nyamuk ============ *CARA GUNA*: ============ Sapu pada kulit selepas mandi 2x sehari. Guna bila perlu ============== *KEISTIMEWAAN*: ============== ♡ Nourishing Lotion Najlaa, diperbuat daripada bahan semulajadi, tanpa kimia merbahaya ♡ Losyen ini kaya dengan minyak kelapa dara, iaitu superfood yang sudah diketahui secara tradisi dan saintifik baik untuk kulit ♡ Dapatkan yang TERBAIK untuk bayi anda, dan rasai pengalaman yang TERINDAH buat mereka #najlaababyskincare #nourishinglotion #lotion #moisturizer #spf #skinfood #losyen #kulitcantikgebu #sunburn #ezcema #pahang #kuantan #najlaababyskincarekuantan

Share 0 3
Discover mijejusoh's Instagram #trialsetnajlaa sebagai #gift untuk yang tersayang... Berminat macam ni?

Roger 0139287710 ok #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincarekuantan #najlaababyskincare #hadiah 1606613732603204364_906086394

#trialsetnajlaasebagai #giftuntuk yang tersayang... Berminat macam ni? Roger 0139287710 ok #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #najlaababyskincare #hadiah

Share 2 6
Discover mijejusoh's Instagram NajLaa Baby Skincare memperkenalkan kepada anda; #SakuraSoap yg berasaskan minyak zaitun, kelapa dara, ektraks herba dan oat. Sesuai digunakan daripada hujung rambut sehingga hujung kaki.

NajLaa Sakura Soap pelbagai kegunaan... Resdung, Jerawat, kulit kering, kulit allergy/ sensitif. Istimewa untuk bayi dan keluarga anda.

Berat Bersih: * 45 Gram* "Sabun kami dibuat secara hand made, bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan tanpa pewarna dan pewangi sintetik"

#sakurasoapnajlaa #SakuraSoap #sakura #soap #handmadesoap #organik #organicproducts #buatanmuslim #buatantangan #tanpakimia #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #babyskincare #skincaremurah #skincare #dewasa #adultskincare 1605701680452040787_906086394

NajLaa Baby Skincare memperkenalkan kepada anda; #sakurasoapyg berasaskan minyak zaitun, kelapa dara, ektraks herba dan oat. Sesuai digunakan daripada hujung rambut sehingga hujung kaki. NajLaa Sakura Soap pelbagai kegunaan... Resdung, Jerawat, kulit kering, kulit allergy/ sensitif. Istimewa untuk bayi dan keluarga anda. Berat Bersih: * 45 Gram* "Sabun kami dibuat secara hand made, bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan tanpa pewarna dan pewangi sintetik" #sakurasoapnajlaa #sakurasoap #sakura #soap #handmadesoap #organik #organicproducts #buatanmuslim #buatantangan #tanpakimia #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #babyskincare #skincaremurah #skincare #dewasa #adultskincare

Share 0 12
Discover mijejusoh's Instagram #EssentialOilNajlaa mengandungi minyak Zaitun... Buah buahan berkhasiat yang disebut di dalam Al Quran dan digunakan secara tradisi sejak purbakala

Minyak #Zaitun kaya dengan biotin, niacin, Vitamin E dan D. Menjadikan ia Pelembap kulit semulajadi dan Membantu rambut tumbuh subur. Mengatasi masalah rambut nipis

#essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno 1604939369206453929_906086394

#essentialoilnajlaamengandungi minyak Zaitun... Buah buahan berkhasiat yang disebut di dalam Al Quran dan digunakan secara tradisi sejak purbakala Minyak #zaitunkaya dengan biotin, niacin, Vitamin E dan D. Menjadikan ia Pelembap kulit semulajadi dan Membantu rambut tumbuh subur. Mengatasi masalah rambut nipis #essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno

Share 0 14
Discover mijejusoh's Instagram MINYAK ANGGUR  Jarang kedengaran orang menggunakan #MinyakBijiAnggur untuk rambut.. kerana ianya susah didapati dan MAHAL.. ❗

Tapi Minyak biji Anggur ada dalam ESSENTIAL OIL NAJLAA 

Bertindak sebagai pelembap, halang kerosakan oleh sinar UV dan menggalakkan pertumbuhan rambut.

#essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno 1604866220855004832_906086394

MINYAK ANGGUR Jarang kedengaran orang menggunakan #minyakbijiangguruntuk rambut.. kerana ianya susah didapati dan MAHAL.. ❗ Tapi Minyak biji Anggur ada dalam ESSENTIAL OIL NAJLAA Bertindak sebagai pelembap, halang kerosakan oleh sinar UV dan menggalakkan pertumbuhan rambut. #essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno

Share 0 15
Discover mijejusoh's Instagram Minyak2 mahal, hebat berkhasiat terkandung dalam satu botol.
Mengandungi minyak argan, minyak biji anggur, vco, dan olive oil

#essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno 1604856509514634758_906086394

Minyak2 mahal, hebat berkhasiat terkandung dalam satu botol. Mengandungi minyak argan, minyak biji anggur, vco, dan olive oil #essentialoilnajlaa #essentialoils #essentialoil #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #minyakarganemas #minyakargan #vco #oliveoil #grapeseed #grapeseedoil #sakuraharuno

Share 0 9
Discover mijejusoh's Instagram Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit.
Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi
Memudarkan parut serta cela
Memudarkan vericose vein & strecthmark
Menghalau nyamuk

#lotionnajlaa #lotion #nourishinglotion #pelembap #vco #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincarekuantan 1604130483461420035_906086394

Untuk menjaga kesihatan dan kecantikkan kulit. Bertindak dengan melembap dan menganjalkan kulit secara semulajadi Memudarkan parut serta cela Memudarkan vericose vein & strecthmark Menghalau nyamuk #lotionnajlaa #lotion #nourishinglotion #pelembap #vco #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan

Share 0 6
Discover mijejusoh's Instagram Excited akak nak share video #viral ni  **************************
Video Viral 
Vidoe Viral
Video Viral

Lebih dari 100K #viewer...
#testimoni ini bukan REKAAAN semata2.. Video ini diambil oleh salah sorang #customer sy selepas anaknya menggunakan #babybalm.. Alhamdullilah asbab baby balm #kahak bersarang lama keluar... Dulu ragu2..kini tak lagi..sekarang ank ibu dah jadi pengguna #tegar #najlaababyskincare ..terima kasih mina.. Mak mina pon beli najlaa gi haji baru2 ni..  Ibu ada anak #Batuk #Kahak #Selsema?..dah cuba macam2 tak jadi.. Apa kata cuba yang ni..Confirm Jatuh cinta ***************************** Apa2 pun ikhtiar n tawakkal.

#najlaababyskincarekuantan #babyskincare #adultskincare #skincare #batuk #lelah #selsema #organik #organic #jatuhcinta #lavender #vco 1603263217676918784_906086394

Excited akak nak share video #viralni ************************** Video Viral Vidoe Viral Video Viral Lebih dari 100K #viewer... #testimoniini bukan REKAAAN semata2.. Video ini diambil oleh salah sorang #customersy selepas anaknya menggunakan #babybalm.. Alhamdullilah asbab baby balm #kahakbersarang lama keluar... Dulu ragu2..kini tak lagi..sekarang ank ibu dah jadi pengguna #tegar #najlaababyskincare..terima kasih mina.. Mak mina pon beli najlaa gi haji baru2 ni.. Ibu ada anak #batuk #kahak #Selsema?..dah cuba macam2 tak jadi.. Apa kata cuba yang ni..Confirm Jatuh cinta ***************************** Apa2 pun ikhtiar n tawakkal. #najlaababyskincarekuantan #babyskincare #adultskincare #skincare #batuk #lelah #selsema #organik #organic #jatuhcinta #lavender #vco

Share 0 4
Discover mijejusoh's Instagram #trialset #nyah kau #nyamuk.

Berminat roger i tau  #najlaababyskincare
#najlaababyskincarekuantan #kuantanpahang 1602972614794616419_906086394

#trialset #nyahkau #nyamuk. Berminat roger i tau #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantanpahang

Share 2 6
Discover mijejusoh's Instagram Set newborn atau #setbasic..sesuai untuk bayi baru lahir.. #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #bayisehat #organik #baby 1592558766255457473_906086394

Set newborn atau #setbasic..sesuai untuk bayi baru lahir.. #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #bayisehat #organik #baby

Share 0 8
Discover mijejusoh's Instagram SAKURA SOAP Najlaa :
Sabun terbaik merawat kulit dan memberi nutrien pada kulit untuk kulit kekal cantik dan awet muda sentiasa #SakuraSoap #sakurasoapnajlaa #sakuraisho #sabunorganik #nutrients #awetmuda #kekalcantik #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincarekuantan #kuantanpahang 1565209084286001999_906086394

SAKURA SOAP Najlaa : Sabun terbaik merawat kulit dan memberi nutrien pada kulit untuk kulit kekal cantik dan awet muda sentiasa #sakurasoap #sakurasoapnajlaa #sakuraisho #sabunorganik #nutrients #awetmuda #kekalcantik #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantanpahang

Share 1 5
Discover nonianje88's Instagram Batuk?selseme?kahak dan asthma??jom rawat cara organik dan selamat.. Utk info jom wasap nonie www.wasap.my/60133480013

#najlaababyskincarekuantan
#babybalm
#herbaloil 1564239911217712375_347927651

Batuk?selseme?kahak dan asthma??jom rawat cara organik dan selamat.. Utk info jom wasap nonie www.wasap.my/60133480013 #najlaababyskincarekuantan #babybalm #herbaloil

Share 0 1
Discover mijejusoh's Instagram Korang pernah jatuh #cinta tak??
Seronok kan? Bahagia..angau..lagi2 bila cinta berbalas  Jom bercinta dengan Najlaa!! #najlaababyskincare
#najlaababyskincarekuantan
#kuantan
#organik 1536925901214958903_906086394

Korang pernah jatuh #cintatak?? Seronok kan? Bahagia..angau..lagi2 bila cinta berbalas Jom bercinta dengan Najlaa!! #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #kuantan #organik

Share 0 7
Load More