InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo

mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

Working mum of Agen Najlaa Baby Skincare, Perunding Suplemen Minda Bijaksana Bijaksini Fb : Zam Jusoh Whatsspp only 0139287710

List of latest photos taken by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh.

List of recent photos and videos taken by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Guna serum sebagai deodorant?

Kelebihannya? ✔Baju dah takde kesan kuning lagi dah. ✔Serap bau yang tak menyenangkan. 1608860720828898471_906086394

Guna serum sebagai deodorant? Kelebihannya? ✔Baju dah takde kesan kuning lagi dah. ✔Serap bau yang tak menyenangkan.

Share 0 1
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Q : Perlu ke pakai #serum tu?
A : Untuk kembalikan kecantikan kulit, dicadangkan memakai serum..
Q : Harga?
A : RM XX.XX 
Q : ...krikk..krikk... Akak nak #cerita sikit serba #ringkas bagi sesi krikk krikk tu ye..
.
Kulit kita ni ada 3 lapisan utama - #epidermis, #dermis, dan #hipodermis. 
Jadi bila kita pakai #skincare, molekul skincare hanya mampu pergi hingga lapisan #pertama sahaja tau #Repair sampai situ je.
.
Habis macam mana dengan #lapisan yang #lain? Semakin bawah lapisan, semakin #penting lapisan tu untuk kulit. Sebab itu pentingnya #serum sebab serum ada #molekul yang sangat #halus dan lebih aktif hingga #mampu diserap #jauh kedalam lapisan kulit. 
Mampu pergi ke lapisan paling jauh dan paling bawah yang tak mampu dilakukan oleh skincare
.
Maknanya serum mampu #cantikkan dan #repair kulit jauh dari dalam, tak seperti skincare 
.
☝Sebab itu ada #bezanya dari segi #harga dan kita memang boleh nampak #beza yang #ketara antara orang yang pakai skincare sahaja dan #serum  lawa gilaa kann
. 1608658433187685268_906086394

Q : Perlu ke pakai #serumtu? A : Untuk kembalikan kecantikan kulit, dicadangkan memakai serum.. Q : Harga? A : RM XX.XX Q : ...krikk..krikk... Akak nak #ceritasikit serba #ringkasbagi sesi krikk krikk tu ye.. . Kulit kita ni ada 3 lapisan utama - #epidermis, #dermis, dan #hipodermis. Jadi bila kita pakai #skincare, molekul skincare hanya mampu pergi hingga lapisan #pertamasahaja tau #repairsampai situ je. . Habis macam mana dengan #lapisanyang #lain? Semakin bawah lapisan, semakin #pentinglapisan tu untuk kulit. Sebab itu pentingnya #serumsebab serum ada #molekulyang sangat #halusdan lebih aktif hingga #mampudiserap #jauhkedalam lapisan kulit. Mampu pergi ke lapisan paling jauh dan paling bawah yang tak mampu dilakukan oleh skincare . Maknanya serum mampu #cantikkandan #repairkulit jauh dari dalam, tak seperti skincare . ☝Sebab itu ada #bezanyadari segi #hargadan kita memang boleh nampak #bezayang #ketaraantara orang yang pakai skincare sahaja dan #serum lawa gilaa kann .

Share 0 5
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Ni haa...kandungan bahan2 dalam #serumnajlaa yang harga RM45 tu... Berbaloi tak rasa2?? #NajlaaBabySkincare #vco 1608619285022142702_906086394

Ni haa...kandungan bahan2 dalam #serumnajlaayang harga RM45 tu... Berbaloi tak rasa2?? #najlaababyskincare #vco

Share 0 2
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Alamak! Tak boleh stop makan ni  #keropokkeping #ikantamban #makanmentah 1608536825559097632_906086394

Alamak! Tak boleh stop makan ni #keropokkeping #ikantamban #makanmentah

Share 3 9
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Harga #serumnajlaa ..
Agak2 mahal ke murah?

Tunggu kita share #kandungan dalam #serum #najlaababyskincare baru tau berbaloi dengan harga..  1608534388920026425_906086394

Harga #serumnajlaa.. Agak2 mahal ke murah? Tunggu kita share #kandungandalam #serum #najlaababyskincarebaru tau berbaloi dengan harga..

Share 0 2
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Alhamdulillah... Semakin tinggi permintaan #NajlaaBabySkincare ni...yg dah beli 1 nak beli 3 pulak... Yg beli 3 nak jadi agen pulak, dah jadi agen nak jadi stokis pula... Nape yea ??? 1- Produk bayi paling trending masa kini. Sana sini orang cakap tentang Najlaa

2- Berkesan...beribu-ribu testimoni original tentang keberkesanan produk ni. Di YAKINI masyarakat.

3- Produk bayi berasaskan minyak kelapa dara dan herba-herba segar. 100% bebas kimia bahaya.

4- Produk Najlaa dihasilkan oleh Cosmetic Formulator terlatih, oleh itu kualiti dan keselamatan terjamin.

Nak join family Najlaa, komen Nakk... Nanti akak roger details ye laling2  #agennajlaa
#agendiperlukan 1608475982482105239_906086394

Alhamdulillah... Semakin tinggi permintaan #najlaababyskincareni...yg dah beli 1 nak beli 3 pulak... Yg beli 3 nak jadi agen pulak, dah jadi agen nak jadi stokis pula... Nape yea ??? 1- Produk bayi paling trending masa kini. Sana sini orang cakap tentang Najlaa 2- Berkesan...beribu-ribu testimoni original tentang keberkesanan produk ni. Di YAKINI masyarakat. 3- Produk bayi berasaskan minyak kelapa dara dan herba-herba segar. 100% bebas kimia bahaya. 4- Produk Najlaa dihasilkan oleh Cosmetic Formulator terlatih, oleh itu kualiti dan keselamatan terjamin. Nak join family Najlaa, komen Nakk... Nanti akak roger details ye laling2 #agennajlaa #agendiperlukan

Share 0 2
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Hijjaz di Polisas.

#pelajarberakhlakummahterpelihara
#hijjazpolisas
#hijjaz #polisas 1608130762129216231_906086394

Hijjaz di Polisas. #pelajarberakhlakummahterpelihara #hijjazpolisas #hijjaz #polisas

Share 0 12
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Keistimewaan herbal cream najlaa berbanding cream lain di luar sana,
mengandungi 2 herba tradisi Dan digunakan dalam bidang perubatan sejak lama dulu iaitu,
Daun senna (Daun gelenggang) Dan kunyit.
Keduanya bersifat antiseptik Dan melawan mikroorganisma jangkitan kulit yg menyebabkan kudis, kurap, Dan lain lain.

#najlaababyskincare
#herbalcream #herbalcreamnajlaa #cream #herbal #herbs 1607974621646553007_906086394

Keistimewaan herbal cream najlaa berbanding cream lain di luar sana, mengandungi 2 herba tradisi Dan digunakan dalam bidang perubatan sejak lama dulu iaitu, Daun senna (Daun gelenggang) Dan kunyit. Keduanya bersifat antiseptik Dan melawan mikroorganisma jangkitan kulit yg menyebabkan kudis, kurap, Dan lain lain. #najlaababyskincare #herbalcream #herbalcreamnajlaa #cream #herbal #herbs

Share 0 5
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Peneman dalam perjalanan.. Bila laa nak sampai... 1607842376507987116_906086394

Peneman dalam perjalanan.. Bila laa nak sampai...

Share 6 10
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Herbal cream untuk eczema 1607830565826316466_906086394

Herbal cream untuk eczema

Share 0 4
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Berapa ramai manusia yg masih hidup dalam kelalaian sedangkan kain kafannya sedang ditenun. ~ Imam asy Syafi'e 1607654899029816378_906086394

Berapa ramai manusia yg masih hidup dalam kelalaian sedangkan kain kafannya sedang ditenun. ~ Imam asy Syafi'e

Share 0 9
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Kenapa #babybalmnajlaa berkesan merawat asma?

Salah satu sebabnya adalah kerana terdpt habbatussauda di dalamnya. 1607384364425315836_906086394

Kenapa #babybalmnajlaaberkesan merawat asma? Salah satu sebabnya adalah kerana terdpt habbatussauda di dalamnya.

Share 0 8
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Anok dia demam campok..sapu herbal cream kurang gatal..tidur pun lena.. Sebab ada daun senna dengan kunyit. Dua2 ni bersifat anti-septik.

#herbalcreamnajlaa
#herbalcream #cream #senna #kunyit #demamcampak #antiseptik 1607119901654571797_906086394

Anok dia demam campok..sapu herbal cream kurang gatal..tidur pun lena.. Sebab ada daun senna dengan kunyit. Dua2 ni bersifat anti-septik. #herbalcreamnajlaa #herbalcream #cream #senna #kunyit #demamcampak #antiseptik

Share 0 7
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Selasa sudah mari
Hati banyak hepi
Banyak zumba pecah tumit kaki
Amik herbal cream sapu-sapu kompem licin nanti...  1607011377410993080_906086394

Selasa sudah mari Hati banyak hepi Banyak zumba pecah tumit kaki Amik herbal cream sapu-sapu kompem licin nanti...

Share 0 5
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram  1607008798442328538_906086394
Share 0 6
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram #trialsetnajlaa sebagai #gift untuk yang tersayang... Berminat macam ni?

Roger 0139287710 ok #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincarekuantan #najlaababyskincare #hadiah 1606613732603204364_906086394

#trialsetnajlaasebagai #giftuntuk yang tersayang... Berminat macam ni? Roger 0139287710 ok #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #najlaababyskincare #hadiah

Share 2 6
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram #babybalmnajlaa membantu melegakan kesakitan... Dah cuba ke?? #NajlaaBabySkincare 1606513072327194885_906086394

#babybalmnajlaamembantu melegakan kesakitan... Dah cuba ke?? #najlaababyskincare

Share 0 2
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Bahan2 dalam seketul #babybalmnajlaa 1606427045642219868_906086394

Bahan2 dalam seketul #babybalmnajlaa

Share 0 4
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram BabyBalmNajlaa ===============
*KANDUNGAN* :
===============
✅ Minyak kelapa dara
✅ Minyak zaitun
✅ Habbatus Sauda'
✅ Essential oil peppermint, minyak kayu putih & lavender
- Herba2 ini dan essential oils mempunyai banyak khasiat dlm merawat pelbagai penyakit ✅ #Lavender
✅ #Eucalyptus
✅ #RedBerryThai
✅Halia ✅ Diperkayakan dgn vitamin A & vitamin E

#najlaababyskincare #babybalmnajlaa #vco 1606363921484386777_906086394

BabyBalmNajlaa =============== *KANDUNGAN* : =============== ✅ Minyak kelapa dara ✅ Minyak zaitun ✅ Habbatus Sauda' ✅ Essential oil peppermint, minyak kayu putih & lavender - Herba2 ini dan essential oils mempunyai banyak khasiat dlm merawat pelbagai penyakit ✅ #Lavender ✅ #Eucalyptus ✅ #RedBerryThai ✅Halia ✅ Diperkayakan dgn vitamin A & vitamin E #najlaababyskincare #babybalmnajlaa #vco

Share 0 2
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram NajLaa Baby Skincare memperkenalkan kepada anda; #SakuraSoap yg berasaskan minyak zaitun, kelapa dara, ektraks herba dan oat. Sesuai digunakan daripada hujung rambut sehingga hujung kaki.

NajLaa Sakura Soap pelbagai kegunaan... Resdung, Jerawat, kulit kering, kulit allergy/ sensitif. Istimewa untuk bayi dan keluarga anda.

Berat Bersih: * 45 Gram* "Sabun kami dibuat secara hand made, bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan tanpa pewarna dan pewangi sintetik"

#sakurasoapnajlaa #SakuraSoap #sakura #soap #handmadesoap #organik #organicproducts #buatanmuslim #buatantangan #tanpakimia #NajlaaBabySkincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #babyskincare #skincaremurah #skincare #dewasa #adultskincare 1605701680452040787_906086394

NajLaa Baby Skincare memperkenalkan kepada anda; #sakurasoapyg berasaskan minyak zaitun, kelapa dara, ektraks herba dan oat. Sesuai digunakan daripada hujung rambut sehingga hujung kaki. NajLaa Sakura Soap pelbagai kegunaan... Resdung, Jerawat, kulit kering, kulit allergy/ sensitif. Istimewa untuk bayi dan keluarga anda. Berat Bersih: * 45 Gram* "Sabun kami dibuat secara hand made, bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan tanpa pewarna dan pewangi sintetik" #sakurasoapnajlaa #sakurasoap #sakura #soap #handmadesoap #organik #organicproducts #buatanmuslim #buatantangan #tanpakimia #najlaababyskincare #najlaababyskincare #najlaababyskincarekuantan #babyskincare #skincaremurah #skincare #dewasa #adultskincare

Share 0 12
Load More