InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo

mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

Working mum of Agen Najlaa Baby Skincare, Perunding Suplemen Minda Bijaksana Bijaksini Fb : Zam Jusoh Whatsspp only 0139287710

List of latest photos taken by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh.

List of recent photos and videos taken by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Santai malam sabtu anak2..
Tengok kartun #donaldduck  1650129121744106298_906086394

Santai malam sabtu anak2.. Tengok kartun #donaldduck

Share 1 8

Advertisement

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Cod #settrial dan #essentialoils #najlaababyskincare tonite..
Lepas #cod kita rehat tgk citer pkl 10pm.. Xde #astro camni laa..tgk je apa tayang kat tv  1650073391020217930_906086394

Cod #settrialdan #essentialoils #najlaababyskincaretonite.. Lepas #codkita rehat tgk citer pkl 10pm.. Xde #astrocamni laa..tgk je apa tayang kat tv

Share 0 3

Advertisement

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Cinta hati  Syyyyy 
Jangan habaq  1650059084282954100_906086394

Cinta hati Syyyyy Jangan habaq

Share 0 8

Advertisement

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram 3 KHASIAT MINYAK KELAPA DARA DALAM NOURISHING LOTION

Nourishing Lotion Najlaa dirumus menggunakan minyak kelapa dara sebagai bahan asas. Ini kerana minyak kelapa sangat terkenal dalam dunia kecantikkan lama mahupun kosmetik modern. Pelbagai kajian saintifik telah menunjukkan minyak kelapa dara mempunyai manfaat yang banyak.

Berikut adalah 3 manfaat utama minyak kelapa dara untuk kulit:

1) Minyak kelapa dara kaya dengan Vitamin E, amat baik untuk digunakan sebagai pelembab kulit. Ianya embantu mengelakkan kulit menjadi kering dan mengelupas. 
2) Minyak kelapa dara kaya dengan Polifenol. Agen yang melambatkan proses penuaan. Seiring peningkatan usia keanjalan kulit berkurang dan kendur. Hal ini merisaukan semua wanita. Cegah penuaan dengan Losyen Minyak Kelapa Najlaa, Nourishing Lotion.

3) Minyak kelapa juga kaya dengan rantaian Lauric Acid. Asam lemak ini bersifat anti-bakteria dan anti-virus. Ianya membantu dalam merawat pelbagai masalah kulit termasuk psoriasis, dermatitis, ekzema dan lain-lain jangkitan kulit.

#NourishingLotion
#NajlaaBabySkincare
#LosyenMinyakKelapaDara 1649817442300888788_906086394

3 KHASIAT MINYAK KELAPA DARA DALAM NOURISHING LOTION Nourishing Lotion Najlaa dirumus menggunakan minyak kelapa dara sebagai bahan asas. Ini kerana minyak kelapa sangat terkenal dalam dunia kecantikkan lama mahupun kosmetik modern. Pelbagai kajian saintifik telah menunjukkan minyak kelapa dara mempunyai manfaat yang banyak. Berikut adalah 3 manfaat utama minyak kelapa dara untuk kulit: 1) Minyak kelapa dara kaya dengan Vitamin E, amat baik untuk digunakan sebagai pelembab kulit. Ianya embantu mengelakkan kulit menjadi kering dan mengelupas. 2) Minyak kelapa dara kaya dengan Polifenol. Agen yang melambatkan proses penuaan. Seiring peningkatan usia keanjalan kulit berkurang dan kendur. Hal ini merisaukan semua wanita. Cegah penuaan dengan Losyen Minyak Kelapa Najlaa, Nourishing Lotion. 3) Minyak kelapa juga kaya dengan rantaian Lauric Acid. Asam lemak ini bersifat anti-bakteria dan anti-virus. Ianya membantu dalam merawat pelbagai masalah kulit termasuk psoriasis, dermatitis, ekzema dan lain-lain jangkitan kulit. #NourishingLotion #NajlaaBabySkincare #losyenminyakkelapadara

Share 0 7
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Jom aaa jadi baik..nak?? #bijaksanabijaksini #jadibaik #muhasabahdiri #berjayaduniaakhirat 1649723723799187574_906086394

Jom aaa jadi baik..nak?? #bijaksanabijaksini #jadibaik #muhasabahdiri #berjayaduniaakhirat

Share 0 4
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram  1649622543001584213_906086394
Share 0 10
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Ini namanya #shake #cristianoronaldo . 
Sedapnye...sesuai bagi sesapa yang tak suka shake soya...made from whey 

#akaklaayangtaksukashakesoyatu 1649332863421106306_906086394

Ini namanya #shake #cristianoronaldo. Sedapnye...sesuai bagi sesapa yang tak suka shake soya...made from whey #akaklaayangtaksukashakesoyatu

Share 0 10
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Lunch #eatclean #eathealthy hari ni.. Ikan bakar + sayur2an + nasi secopeng paw kawan  Tetap sedap.

Jom jaga pemakanan bermula hari ini  1649191428872994105_906086394

Lunch #eatclean #eathealthyhari ni.. Ikan bakar + sayur2an + nasi secopeng paw kawan Tetap sedap. Jom jaga pemakanan bermula hari ini

Share 0 15
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Round table dialogue untuk program Diploma Pendidikan Awal Kanak2, Kolej Yayasan Pahang.

Bertemu insan2 hebat bidang akademik.  1649032910127693947_906086394

Round table dialogue untuk program Diploma Pendidikan Awal Kanak2, Kolej Yayasan Pahang. Bertemu insan2 hebat bidang akademik.

Share 0 6
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Assalamualaikum.. Moga hati kita indah bersinar seperti hari ini.

Lots of love,
Hamba Allah 1648988497674451360_906086394

Assalamualaikum.. Moga hati kita indah bersinar seperti hari ini. Lots of love, Hamba Allah

Share 0 1
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Produk #NajlaaBabySkincare
menggunakan herba dan bahan semula jadi.. Aloe Vera adalah salah satu tumbuhan yg digunakan dalam #HerbalCreamNajlaa.. Tumbuhan ini mengandungi dua hormon iaitu Auksin dan Gibberellins. 
Kedua-dua hormon ini boleh menyembuhkan luka dan anti-radang. 
Bagus untuk LUKA ECZEMA dan juga RUAM.. Anda Luka, Burn, Ezema, Ruam 
#HerbalCreamNajlaa adalah ubatnya.. #aloevera
#eczema #burn #ruam #skincare #babyskincare #kulitcantik 1648326751846534867_906086394

Produk #NajlaaBabySkincare menggunakan herba dan bahan semula jadi.. Aloe Vera adalah salah satu tumbuhan yg digunakan dalam #HerbalCreamNajlaa.. Tumbuhan ini mengandungi dua hormon iaitu Auksin dan Gibberellins. Kedua-dua hormon ini boleh menyembuhkan luka dan anti-radang. Bagus untuk LUKA ECZEMA dan juga RUAM.. Anda Luka, Burn, Ezema, Ruam #herbalcreamnajlaaadalah ubatnya.. #aloevera #eczema #burn #ruam #skincare #babyskincare #kulitcantik

Share 0 7
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Zaman barang mahal.
Harga #minyak mahal.
Kos ubat2 dan #klinik pun mahal.

Jadi paling membantu adalah penyelesaian yang menggunakan kos minima serta tahan lama. 
Tidak memudaratkan juga . Saya pilih #najlaababyskincare . Awak?  1648316912873368360_906086394

Zaman barang mahal. Harga #minyakmahal. Kos ubat2 dan #klinikpun mahal. Jadi paling membantu adalah penyelesaian yang menggunakan kos minima serta tahan lama. Tidak memudaratkan juga . Saya pilih #najlaababyskincare. Awak?

Share 0 4
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Aiyooo.. Sambil taip testimoni ni sambil tahan ngilu..seriaunyee..nasib baik ada #balmnajlaa blh bantu keringkan luka tu.. ....tgk ni teringat arwah ayah dulu...menahan sakit cabut kuku kaki sendiri ...takde balm najlaa masa tu ayah... #najlaababyskincare
#iniimbaukenanganlama 1647895608164659849_906086394

Aiyooo.. Sambil taip testimoni ni sambil tahan ngilu..seriaunyee..nasib baik ada #balmnajlaablh bantu keringkan luka tu.. ....tgk ni teringat arwah ayah dulu...menahan sakit cabut kuku kaki sendiri ...takde balm najlaa masa tu ayah... #najlaababyskincare #iniimbaukenanganlama

Share 0 3
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram BabyBalmNajlaa

Penemuan terhebat dalam penghasilan Balm. Selepas membuat kajian ke atas herba herba perubatan Puan Gee #foundernajlaa membangunkan satu formula eklusif yang selamat dan berkesan untuk membantu menangani masalah kesihatan tertentu. ===============
*KANDUNGAN* :
===============
✅ Minyak kelapa dara
✅ Minyak zaitun
✅ Habbatus Sauda'
✅ Essential oil peppermint, minyak kayu putih & lavender
- Herba2 ini dan essential oils mempunyai banyak khasiat dlm merawat pelbagai penyakit ✅Lavender
✅Eucalyptus
✅Red Berry Thai
✅Halia ✅ Diperkayakan dgn vitamin A & vitamin E

#najlaababyskincare #babybalmnajlaa #balm #organik 1647681946518985272_906086394

BabyBalmNajlaa Penemuan terhebat dalam penghasilan Balm. Selepas membuat kajian ke atas herba herba perubatan Puan Gee #foundernajlaamembangunkan satu formula eklusif yang selamat dan berkesan untuk membantu menangani masalah kesihatan tertentu. =============== *KANDUNGAN* : =============== ✅ Minyak kelapa dara ✅ Minyak zaitun ✅ Habbatus Sauda' ✅ Essential oil peppermint, minyak kayu putih & lavender - Herba2 ini dan essential oils mempunyai banyak khasiat dlm merawat pelbagai penyakit ✅Lavender ✅Eucalyptus ✅Red Berry Thai ✅Halia ✅ Diperkayakan dgn vitamin A & vitamin E #najlaababyskincare #babybalmnajlaa #balm #organik

Share 0 6
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Kalau beli untuk kegunaan anak, jangan pernah rasa rugi tau..sebab #setduonajlaa #multiuse ..untuk mak2..atok nenek semua blh guna.. P/s : kat rumah akk pun berbotol2 guna..husband pengguna tegar sebab dia ada #gout ..membantu melegakan... #najlaababyskincare #alahmembelimenangmemakai 1647199310088467444_906086394

Kalau beli untuk kegunaan anak, jangan pernah rasa rugi tau..sebab #setduonajlaa #multiuse..untuk mak2..atok nenek semua blh guna.. P/s : kat rumah akk pun berbotol2 guna..husband pengguna tegar sebab dia ada #gout..membantu melegakan... #najlaababyskincare #alahmembelimenangmemakai

Share 3 6
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Lunch hari ni.. Menu simple..1/4 nasi + sayur2an stim + tomato ceri + sekor ikan bakar.. Sedapnye mashaAllah..sbb ikan tu pun segar..manis je rasa isinya..agaknya kalau ratah 3,4 ekor pun jalan je  Alhamdulillah..masih kental #eatclean #eathealthy .. Moga masih kuat berjuang!  #teamazieda #mohkurus #mohkurusnovember2017 #naksihat 1646981281920537744_906086394

Lunch hari ni.. Menu simple..1/4 nasi + sayur2an stim + tomato ceri + sekor ikan bakar.. Sedapnye mashaAllah..sbb ikan tu pun segar..manis je rasa isinya..agaknya kalau ratah 3,4 ekor pun jalan je Alhamdulillah..masih kental #eatclean #eathealthy.. Moga masih kuat berjuang! #teamazieda #mohkurus #mohkurusnovember2017 #naksihat

Share 10 25
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Monday blues
.
Kadang buntu
.
Tak boleh ubah orang
.
Ubah diri
.
Doa banyak2
. 
Biar Allah jaga hati kita.
. 
Agar tak tersasar
.
Salam pagi isnin yang sangat cantik indah menawan.
.
Semoga dalaman kita secantik dan secerah hari ini.

Lots of lurve,
Jiwa yang berdosa.

13 Nov 2017 1646844968030343826_906086394

Monday blues . Kadang buntu . Tak boleh ubah orang . Ubah diri . Doa banyak2 . Biar Allah jaga hati kita. . Agar tak tersasar . Salam pagi isnin yang sangat cantik indah menawan. . Semoga dalaman kita secantik dan secerah hari ini. Lots of lurve, Jiwa yang berdosa. 13 Nov 2017

Share 0 5
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram #SakuraSoap berasaskan #minyakzaitun, #minyakkelapadara, ektraks #herba dan #oat. Sesuai digunakan daripada hujung rambut sehingga hujung kaki.

NajLaa Sakura Soap pelbagai kegunaan... #resdung, Jerawat, kulit kering, kulit allergy/ #sensitif. Istimewa untuk bayi dan keluarga anda.

Berat Bersih: * 45 Gram* "Sabun kami dibuat secara #handmade, bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan tanpa pewarna dan pewangi sintetik" .....................................
TIPS DARI PENGGUNA

Potong kepada 4 bahagian. Untuk penggunaan yang lebih Jimat. Boleh juga potong kecil2 masukkan ke dalam botol mengandungi air. Goncanggg...untuk dijadikan shower bath.

Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian dan keserasian dengan kulit dan tubuh badan setiap individu. 
Segala penyakit dan penyembuh adalah dari Allah SWT. Kita perlu usaha, istiqamah berdoa dan tawakkal. Moga usaha kita mendapat keberkatan.

INSYAALLAH

#najlaababyskincare 1646224228042000642_906086394

#sakurasoapberasaskan #minyakzaitun, #minyakkelapadara, ektraks #herbadan #oat. Sesuai digunakan daripada hujung rambut sehingga hujung kaki. NajLaa Sakura Soap pelbagai kegunaan... #resdung, Jerawat, kulit kering, kulit allergy/ #sensitif. Istimewa untuk bayi dan keluarga anda. Berat Bersih: * 45 Gram* "Sabun kami dibuat secara #handmade, bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan tanpa pewarna dan pewangi sintetik" ..................................... TIPS DARI PENGGUNA Potong kepada 4 bahagian. Untuk penggunaan yang lebih Jimat. Boleh juga potong kecil2 masukkan ke dalam botol mengandungi air. Goncanggg...untuk dijadikan shower bath. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian dan keserasian dengan kulit dan tubuh badan setiap individu. Segala penyakit dan penyembuh adalah dari Allah SWT. Kita perlu usaha, istiqamah berdoa dan tawakkal. Moga usaha kita mendapat keberkatan. INSYAALLAH #najlaababyskincare

Share 2 9
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Duduk rumah lemau..
Bila mama mintak tolong buat jemput2 laju je bertenaga nak tolong. .
Kak wa dah pandai tolong mama pecahkan telur. .
Kak la dah pandai sediakan air breakfast.
.
Kak wa cakap najla pandai buat air. Cukup rasa manis. 

#amhappymummy #bakalnaikpangkatjaditukangarahje 1646189028536806746_906086394

Duduk rumah lemau.. Bila mama mintak tolong buat jemput2 laju je bertenaga nak tolong. . Kak wa dah pandai tolong mama pecahkan telur. . Kak la dah pandai sediakan air breakfast. . Kak wa cakap najla pandai buat air. Cukup rasa manis. #amhappymummy #bakalnaikpangkatjaditukangarahje

Share 0 13
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI @mijejusoh Instagram Profile Photo NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

mijejusoh

Discover mijejusoh's Instagram Congratulations my girl  Anak solehah mama... Blm masuk uni dah grad..syabbbassss mere bete! Syabbassss!!! 1646124201810472698_906086394

Congratulations my girl Anak solehah mama... Blm masuk uni dah grad..syabbbassss mere bete! Syabbassss!!!

Share 0 6
Load More