InswikiInswiki

Instagram Online Web Viewer

en

malaysia photos and videos

Explore recent #malaysia photos and videos

Discover butikgalleryanggun_yana's Instagram Selamat tengahari, tengah lunch ke tu?Bagi Yana chance nak share pada you alls antara soalan yang paling kerap ditanya kay🙈jom baca!😘
.
.
Q:Berapa tablet dalam 1 botol sahi?
A:Ada 30 tablet dalam 1 botol sahi

Q:1 botol sahi boleh tahan berapa lama?
A:Bagi yang mengalami masalah kulit yang teruk, atau perlukan tenaga yang lebih, kesan yang cepat, nak kulit glowing cepat,nak penyakit sembuh, permulaan
Ambil 2x sehari, tahan 15 hari. Untuk maintain, Ambil 1x sehari tahan 30 hari iaitu sebulan

Q:Lelaki boleh makan sahi ke sis?
A:Yes awak, boleh sangat. Tidak akan menggangu hormone awak, malah sangat bagus untuk kulit dan kesihatan

Q:Perempuan mengandung boleh makan sahi tak?
A:Boleh, tapi kene tunggu usia kandungan 4 bulan dulu 
Q:Boleh makan sahi ketika period?
A:Boleh sangat, malah membantu melancarkan menstruasi serta mengurangkan masalah senggugut dan sebagainya

Q:Perempuan ada cyst boleh ambil sahi?
A:Boleh sangat, sebab sahi tiada sebarang kolagen atau bahan yang merangsangkan kepada sakit cyst

Q:Ada kencing manis, darah tinggi boleh ambil sahi tak?
A:Boleh sangat, rasa manis sahi adalah daripada bahan madu dalam sahi.

Q:Berapa lama nampak kesan?
A:Seawal 3 hari, bergantung tindak balas badan individu

Q:Sahi untuk kulit je ke?
A:Khasiat sahi tidak terhad untuk kulit, malah untuk badan, sakit lutut dan dalaman

Q:Boleh ambil sahi dan krasa sekali gus ke?
A:Boleh, pagi minum krasa, malam ambil sahi tablet

Q:Kalau berhenti consume ada effect tak? Macam naik jerawat ke?
A: Tiada effect buruk, tapi kena maintain sendiri jaga kesihatan dan kebersihan kulit

Q:Ada kolagen tak dalam Sahi?
A:Tiada sebarang kolagen tambahan dalam sahi, kolagen akan dihasilkan drpd tubuh kita sendiri selepas amalkan sahi setiap hari

#teambutikgalleryanggun  #codkemaman
#codkuantan #kemaman #tamanchukaiutama #kuantan #sahiraya #sahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sarangburung #birdnest #flawless #jeragat #jerawat #cantik #sihatdancantik #raya2017 #kuihraya #ramadan #puasa #makananterbaik #malaysia #bazaarpaknil #salamramadan #sarangburung #tanpakolagen #supplementanpakolagen #sahi #sahifacts

#notakecilyana : 011 1680 5176 1524438293842765032_3684586014

Selamat tengahari, tengah lunch ke tu?Bagi Yana chance nak share pada you alls antara soalan yang paling kerap ditanya kay🙈jom baca!😘 . . Q:Berapa tablet dalam 1 botol sahi? A:Ada 30 tablet dalam 1 botol sahi Q:1 botol sahi boleh tahan berapa lama? A:Bagi yang mengalami masalah kulit yang teruk, atau perlukan tenaga yang lebih, kesan yang cepat, nak kulit glowing cepat,nak penyakit sembuh, permulaan Ambil 2x sehari, tahan 15 hari. Untuk maintain, Ambil 1x sehari tahan 30 hari iaitu sebulan Q:Lelaki boleh makan sahi ke sis? A:Yes awak, boleh sangat. Tidak akan menggangu hormone awak, malah sangat bagus untuk kulit dan kesihatan Q:Perempuan mengandung boleh makan sahi tak? A:Boleh, tapi kene tunggu usia kandungan 4 bulan dulu Q:Boleh makan sahi ketika period? A:Boleh sangat, malah membantu melancarkan menstruasi serta mengurangkan masalah senggugut dan sebagainya Q:Perempuan ada cyst boleh ambil sahi? A:Boleh sangat, sebab sahi tiada sebarang kolagen atau bahan yang merangsangkan kepada sakit cyst Q:Ada kencing manis, darah tinggi boleh ambil sahi tak? A:Boleh sangat, rasa manis sahi adalah daripada bahan madu dalam sahi. Q:Berapa lama nampak kesan? A:Seawal 3 hari, bergantung tindak balas badan individu Q:Sahi untuk kulit je ke? A:Khasiat sahi tidak terhad untuk kulit, malah untuk badan, sakit lutut dan dalaman Q:Boleh ambil sahi dan krasa sekali gus ke? A:Boleh, pagi minum krasa, malam ambil sahi tablet Q:Kalau berhenti consume ada effect tak? Macam naik jerawat ke? A: Tiada effect buruk, tapi kena maintain sendiri jaga kesihatan dan kebersihan kulit Q:Ada kolagen tak dalam Sahi? A:Tiada sebarang kolagen tambahan dalam sahi, kolagen akan dihasilkan drpd tubuh kita sendiri selepas amalkan sahi setiap hari #teambutikgalleryanggun #codkemaman #codkuantan #kemaman #tamanchukaiutama #kuantan #sahiraya #sahi #sahisarangburung #sahibirdnest #sarangburung #birdnest #flawless #jeragat #jerawat #cantik #sihatdancantik #raya2017 #kuihraya #ramadan #puasa #makananterbaik #malaysia #bazaarpaknil #salamramadan #sarangburung #tanpakolagen #supplementanpakolagen #sahi #sahifacts #notakecilyana: 011 1680 5176

Share 0 0
Discover epimilk's Instagram 這週最豐盛的一餐 吃過好幾種椰漿飯 這個最讚😋 #kualalumpur #malaysia #nasilemak #rice #friedchicken #tasty #yum #foodporn #southasia #foodie 1524438234511655219_321590378

這週最豐盛的一餐 吃過好幾種椰漿飯 這個最讚😋 #kualalumpur #malaysia #nasilemak #rice #friedchicken #tasty #yum #foodporn #southasia #foodie

Share 0 0
Discover gudang_gila_kasut's Instagram ➡ CARI LUBUK KASUT MURAH KE ??
➡ CARI KASUT RAYA ANDA ??
➡ JOM BELI KASUT ANDA DISINI !!
.
KENAPA KAWAN-KAWAN SEMUA KENA BELI DENGAN BRADER ?
.
👉 Trusted Seller 100%
👉 Register SSM Company
👉 Barang kualiti TIPTOP
👉 Harga murah GILA
👉 Delivery ke depan pintu rumah
👉 Ada freegift bernilai RM40
👉 Letih laa brader nak bagitahu lagi
.
Berminat untuk ORDER ?
NAK HARGA PROMOSI DARI BRADER GILA KASUT ?
- Screenshot gambar kasut
- Bagitahu saiz EURO
PM direct ke Whatsapp admin :
📞📞 0193053989 📞📞
📞📞 0193053989 📞📞
📞📞 0193053989 📞📞
.
#drmartens #kasutmurah #kasut #murah #drmartensmalaysia #malaysia #drmartensmurah #drmartensmy #drmartensboots #iphone #ip7 #kasutonline #kasutboots 1524438243469382523_5487655730

➡ CARI LUBUK KASUT MURAH KE ?? ➡ CARI KASUT RAYA ANDA ?? ➡ JOM BELI KASUT ANDA DISINI !! . KENAPA KAWAN-KAWAN SEMUA KENA BELI DENGAN BRADER ? . 👉 Trusted Seller 100% 👉 Register SSM Company 👉 Barang kualiti TIPTOP 👉 Harga murah GILA 👉 Delivery ke depan pintu rumah 👉 Ada freegift bernilai RM40 👉 Letih laa brader nak bagitahu lagi . Berminat untuk ORDER ? NAK HARGA PROMOSI DARI BRADER GILA KASUT ? - Screenshot gambar kasut - Bagitahu saiz EURO PM direct ke Whatsapp admin : 📞📞 0193053989 📞📞 📞📞 0193053989 📞📞 📞📞 0193053989 📞📞 . #drmartens #kasutmurah #kasut #murah #drmartensmalaysia #malaysia #drmartensmurah #drmartensmy #drmartensboots #iphone #ip7 #kasutonline #kasutboots

Share 0 0
Discover lisa_marykayjohor's Instagram Nak bibir pink2 nak bibir lembut ? Hilangkan bibir kering ? 
Cepat grabs 
Rm20 sm
Rm23 ss
Harga include pos 👍👍
#bibir #bibirkering #bibirhitam #vaselinemurah #vaselinmalaysia #codjohorbahru #malaysia #johor #johorbahru 1524438218497742881_1698912861

Nak bibir pink2 nak bibir lembut ? Hilangkan bibir kering ? Cepat grabs Rm20 sm Rm23 ss Harga include pos 👍👍 #bibir #bibirkering #bibirhitam #vaselinemurah #vaselinmalaysia #codjohorbahru #malaysia #johor #johorbahru

Share 0 0
Discover abbiyacollection's Instagram READY STOCK

KODE : ROSSILA 
IDR : 150.000/pcs
👉RESELLER HARGA BEDA
👉GABUNG GRUB SERTAKAN NAMA DAN DOMISILI
DETAIL KETERANGAN BACA DI FOTO ❤

KIRIM FORMAT ORDER
Nama :
Alamat Lengkap :
No. Hp :
Orderan :
Alternatif orderan : (WAJIB DI ISI)
Send to WA : 085733445644
#gamismurah #grosirgamis #grosirkulot #kulotmotif #kulotmurah #hijrah #dressmurah #tunikmurah #grosirfashion #fashionmurah #suppliergamis #suppliertunik #elsirestore #bajumurah #kebayamurah #kebayasolo #kotasolo #grosirsolo #khimarmurah #hijabbergo #gamissyari #tunikmurah #grosirtunik #hijabsyari #bajusyari #tkwhongkong #muslimahhongkong #hongkong #malaysia #bajumalaysia #gamishongkong 1524438224141969071_2305031949

READY STOCK KODE : ROSSILA IDR : 150.000/pcs 👉RESELLER HARGA BEDA 👉GABUNG GRUB SERTAKAN NAMA DAN DOMISILI DETAIL KETERANGAN BACA DI FOTO ❤ KIRIM FORMAT ORDER Nama : Alamat Lengkap : No. Hp : Orderan : Alternatif orderan : (WAJIB DI ISI) Send to WA : 085733445644 #gamismurah #grosirgamis #grosirkulot #kulotmotif #kulotmurah #hijrah #dressmurah #tunikmurah #grosirfashion #fashionmurah #suppliergamis #suppliertunik #elsirestore #bajumurah #kebayamurah #kebayasolo #kotasolo #grosirsolo #khimarmurah #hijabbergo #gamissyari #tunikmurah #grosirtunik #hijabsyari #bajusyari #tkwhongkong #muslimahhongkong #hongkong #malaysia #bajumalaysia #gamishongkong

Share 0 0
Discover ainoonhijab's Instagram Mahsuri is a bawal square hijab dihiasi dengan batuan-batuan korea. Di bahagian bucu belakang design batu adalah berbentuk segitiga (seperti dalam gambar). So,anda tak perlu pening nak lipat macam mana to make sure batu bahagian tepi kepala terletak elok. 😍 .
.
.
#ainoonhijab #bazaarpaknil #ramadan #tudungmurah #shawl #love #like4like #gn #likeforfollow #salamramadan #likechallenge #thankyou #wednesday #followforlike #tagforlikes #happy #tbt #tb #Malaysia #picsart #morning #focusnfilter  #instantshawlmalaysia #morning #instantshawl #Murah #vsco #vscocam #followme  #sayajual #sayajualmurah 1524438129863268397_4070234791

Mahsuri is a bawal square hijab dihiasi dengan batuan-batuan korea. Di bahagian bucu belakang design batu adalah berbentuk segitiga (seperti dalam gambar). So,anda tak perlu pening nak lipat macam mana to make sure batu bahagian tepi kepala terletak elok. 😍 . . . #ainoonhijab #bazaarpaknil #ramadan #tudungmurah #shawl #love #like4like #gn #likeforfollow #salamramadan #likechallenge #thankyou #wednesday #followforlike #tagforlikes #happy #tbt #tb #Malaysia #picsart #morning #focusnfilter #instantshawlmalaysia #morning #instantshawl #murah #vsco #vscocam #followme #sayajual #sayajualmurah

Share 0 2
Discover the_veil_bridal_gallery's Instagram Pilih baju nikah awal2...
Ramadhan ke 2 membawa seribu berkat . Alhamdullilah, penambahan #tvbgbride yang baik hati dan cantik. Settle semua perbincangan walau first time datang ke butik. Mudah je kerja ngan pengantin cilik ni. Tenang puasa kita wak😄.
.
Survey ? 
https://m.facebook.com/TheVeilBridalGallery
.

Berminat ? Klik disini : 
http://www.wasap.my/60127826581
.

The Veil Bridal Gallery
34-01 Jalan Suria 19
Taman Suria
81100 Johor Bahru
.

#weddingplanner
#inspirasiperkahwinan #pengantin #pengantinmelayu #ratusehari  #malaysia #johorbahru #johor #singapura #glamourwedding #tvbgwedding #sanding #weddingattire #weddingdress 1524438019377445017_1210632181

Pilih baju nikah awal2... Ramadhan ke 2 membawa seribu berkat . Alhamdullilah, penambahan #tvbgbrideyang baik hati dan cantik. Settle semua perbincangan walau first time datang ke butik. Mudah je kerja ngan pengantin cilik ni. Tenang puasa kita wak😄. . Survey ? https://m.facebook.com/TheVeilBridalGallery . Berminat ? Klik disini : http://www.wasap.my/60127826581 . The Veil Bridal Gallery 34-01 Jalan Suria 19 Taman Suria 81100 Johor Bahru . #weddingplanner #inspirasiperkahwinan #pengantin #pengantinmelayu #ratusehari #malaysia #johorbahru #johor #singapura #glamourwedding #tvbgwedding #sanding #weddingattire #weddingdress

Share 0 0
Discover meiramy's Instagram Assalamualaikum, hi siapa nak cantik?! Eh siapa taknak cantik kan, semua orang nak cantik. Kalau nak cantik apa kata awak pergi ke igshop
@miraniscollection
@miraniscollection
@miraniscollection 
ada jual HEAVY CHIFFON SHAWL, bukan jenis plain je, yang nak tambah manik manik dan patches pun boleh tau. 
@miraniscollection pun ada jual PATCHES juga, so bagi pengemar patches apa tunggu lagi jom la serbu! 
#shawlmanik #irononpatches #patchesmurah #patchesmalaysia #shawl #heavychiffonshawl #shawlkeknis #bawalchiffon #baazarpaknil #kualalumpur #malaysia 1524438017884071676_1382000191

Assalamualaikum, hi siapa nak cantik?! Eh siapa taknak cantik kan, semua orang nak cantik. Kalau nak cantik apa kata awak pergi ke igshop @miraniscollection @miraniscollection @miraniscollection ada jual HEAVY CHIFFON SHAWL, bukan jenis plain je, yang nak tambah manik manik dan patches pun boleh tau. @miraniscollection pun ada jual PATCHES juga, so bagi pengemar patches apa tunggu lagi jom la serbu! #shawlmanik #irononpatches #patchesmurah #patchesmalaysia #shawl #heavychiffonshawl #shawlkeknis #bawalchiffon #baazarpaknil #kualalumpur #malaysia

Share 0 0
Discover designerbridalroomkl's Instagram #BridalRunway: Sexy off-the-shoulder style with prominent floral embroidery. 
Discover current collection; http://bit.ly/1lJ68La

By Appointment Only +603 2141 6003

#weddingdress #bridalgown #mermaiddress #brides #wedding #klwedding #bridal #malaysia #婚纱 #结婚 #马来西亚 1524438029065181026_1218676627

#BridalRunway: Sexy off-the-shoulder style with prominent floral embroidery. Discover current collection; http://bit.ly/1lJ68La By Appointment Only +603 2141 6003 #weddingdress #bridalgown #mermaiddress #brides #wedding #klwedding #bridal #malaysia #婚纱 #结婚 #马来西亚

Share 0 0
Discover negeri_sehat03's Instagram Sedia Suplemen : ✔peninggi badan ✔pelangsing ✔penggemuk ✔penghilang jerawat ✔awet muda ✔masker wajah alami ✔kecerdasan ✔mata minus ✔pemutih gigi ✔pemutih kulit
✔perut buncit 
Search~>GOOGLE : Peninggi/Suplemen terbaik di dunia Special ~> SALE 20 FREE BIAYA PENGIRIMAN 
Alasan memilih Produk kita : √ -BPOM √ -Penghargaan Internasional √ -Aman karena herbal √ -Tidak ketergantungan √ -Halal MUI  Etc. buruan, konsultasi gratis :) Contact us now : 📱BBM: D9C53B9E
📱IDLine: Negeri_Sehat

POST : INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPURA, KOREA, BRUNEI, ALL ASIA, WORLDWIDE THANKS. #peninggibadan #tinggi #kalsium #herbal #halal #sepatu #dagelan #onlineshop #pelangsing #penggemuk #gemuk #raisa #alghazali7 #hebat #trustedshop #polisi #diet #gratis #lifestyle #love #internasional #sehat #malaysia #singapore #brunei #Airasia #ggs #Pertamina #murah NOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta. 
hubungi CP di atas. 1524437961469754565_3546857232

Sedia Suplemen : ✔peninggi badan ✔pelangsing ✔penggemuk ✔penghilang jerawat ✔awet muda ✔masker wajah alami ✔kecerdasan ✔mata minus ✔pemutih gigi ✔pemutih kulit ✔perut buncit Search~>GOOGLE : Peninggi/Suplemen terbaik di dunia Special ~> SALE 20 FREE BIAYA PENGIRIMAN Alasan memilih Produk kita : √ -BPOM √ -Penghargaan Internasional √ -Aman karena herbal √ -Tidak ketergantungan √ -Halal MUI  Etc. buruan, konsultasi gratis :) Contact us now : 📱BBM: D9C53B9E 📱IDLine: Negeri_Sehat POST : INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPURA, KOREA, BRUNEI, ALL ASIA, WORLDWIDE THANKS. #peninggibadan #tinggi #kalsium #herbal #halal #sepatu #dagelan #onlineshop #pelangsing #penggemuk #gemuk #raisa #alghazali7 #hebat #trustedshop #polisi #diet #gratis #lifestyle #love #internasional #sehat #malaysia #singapore #brunei #airasia #ggs #pertamina #murahNOTE :  Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta. hubungi CP di atas.

Share 0 0
Discover harudailystory's Instagram love the table decorations for the breakfast!

일요일 아침식사에 딱 잘 어울리던 테이블.

気に入ったテーブルデコ。日曜日のブランチにぴったり。

#photooftheday #instadaily #travel #travelgram #foodphotography #foodstagram #malaysia #kualalumpur #brunch #말레이시아 #여행스타그램 #먹스타그램 #브런치 #マレーシア #クアラルンプール #朝ごはん #海外旅行 1524437936840805457_3647471532

love the table decorations for the breakfast! 일요일 아침식사에 딱 잘 어울리던 테이블. 気に入ったテーブルデコ。日曜日のブランチにぴったり。 #photooftheday #instadaily #travel #travelgram #foodphotography #foodstagram #malaysia #kualalumpur #brunch #말레이시아 #여행스타그램 #먹스타그램 #브런치 #マレーシア #クアラルンプール #朝ごはん #海外旅行

Share 0 14
Discover elanishbeautyhq's Instagram .
KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER???
.
Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Elanish SERUM
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam 1524437827168182368_522018858

. KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER??? . Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe.. . Elanish SERUM . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan??? . Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku. . Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat! . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam

Share 0 0
Discover foreverlivingdetox's Instagram Testimoni akibat terkena air panas. Selepas menggunakan aloe Vera gelly sebagai sapuan harian pada terkena air panas akhirnya beransur pulih pada hari 30. Aloe Vera gelly juga bertindak utk melembapkan kulit

Watsapp 012-2454085

#sayajual#aloeveragelly#foreverlivingproduct#foreverlivingproducts#halal#original#instadaily#instalikeinstashop#instafamous#malaysia#singapore#brunei#asian#arluna#heroseorangcinderella#worldwideshipping#bazaarpaknil#onlineshopping#instaartist#followme#ramadhan#puasa 1524437810483184453_1612790092

Testimoni akibat terkena air panas. Selepas menggunakan aloe Vera gelly sebagai sapuan harian pada terkena air panas akhirnya beransur pulih pada hari 30. Aloe Vera gelly juga bertindak utk melembapkan kulit Watsapp 012-2454085 #sayajual#aloeveragelly#foreverlivingproduct#foreverlivingproducts#halal#original#instadaily#instalikeinstashop#instafamous#malaysia #singapore#brunei#asian#arluna#heroseorangcinderella#worldwideshipping#bazaarpaknil#onlineshopping#instaartist#followme#ramadhan#puasa

Share 0 2
Discover qaiserco's Instagram KURTA QAISER
_______________________________________________

Available in S,M,L,XL
Price: RM 89 (NP: RM100)
Colour: Maroon
_______________________________________________ ♦High quality cotton
♦Cold material
♦Easy iron
♦Slim Fit cutting
♦Wudhu and Solat friendly 
________________________________________________

Contact us on whatsapp : 0123480002 or DM us.

________________________________________________

#jubah #jubahlelaki #jubahraya #qaiserco #qaiser #kurta #kurtalelaki #malaysia #indonesia #brunei #singapore #2017
Follow us on:
Facebook : Qaiser.co
Instagram : @qaiser.co // @qaiser.feedback
Twitter : @qaiserco 1524437724466470911_840103800

KURTA QAISER _______________________________________________ Available in S,M,L,XL Price: RM 89 (NP: RM100) Colour: Maroon _______________________________________________ ♦High quality cotton ♦Cold material ♦Easy iron ♦Slim Fit cutting ♦Wudhu and Solat friendly ________________________________________________ Contact us on whatsapp : 0123480002 or DM us. ________________________________________________ #jubah #jubahlelaki #jubahraya #qaiserco #qaiser #kurta #kurtalelaki #malaysia #indonesia #brunei #singapore #2017 Follow us on: Facebook : Qaiser.co Instagram : @qaiser.co // @qaiser.feedback Twitter : @qaiserco

Share 0 0
Discover pakanjangbarianijohore's Instagram Salam Ramadhan .
Sepanjang bulan ramadhan waktu operasi kami adalah seperti berikut:
⏰ 3 petang - 8.30 malam .
Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi :
☎️ 0355240663 / 0162320085

#pakanjangbarianijohore  #biryani #lunch #rice #foodgasm #delicious #instafood #yummy #food #halal #malaysiafood #malaysia #selangor #shahalam #seksyen13 #pakejperkahwinan #katering #cadanganmakan #klang #restorandishahalam #shahalamresident #packfood #tapau #iftar #bukapuasa #ramadhan #2017 #jjcm #tv3 1524437706498075281_859374728

Salam Ramadhan . Sepanjang bulan ramadhan waktu operasi kami adalah seperti berikut: ⏰ 3 petang - 8.30 malam . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering boleh hubungi : ☎️ 0355240663 / 0162320085 #pakanjangbarianijohore #biryani #lunch #rice #foodgasm #delicious #instafood #yummy #food #halal #malaysiafood #malaysia #selangor #shahalam #seksyen13 #pakejperkahwinan #katering #cadanganmakan #klang #restorandishahalam #shahalamresident #packfood #tapau #iftar #bukapuasa #ramadhan #2017 #jjcm #tv3

Share 0 1
Load More